Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
anna-mama spune:
Ooka, la fel patesc si eu, am vorbit cu doctora mea si mi-a zis ca in perioada asta a sarcinii oricum tensiunea scade, iar la persoanele care au tensiunea mica in general aceasca scadere de tensiune se simte mai rau. mi-a recomandat o cafea pe zi, ffff multa apa, si sa mananc intotdeauna la micul dejun. Sper sa te simti mai bine
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ooka spune:
Anna, imi pare rau pentru tine ca patesti si tu ca e super nasol. Mie din pacate imi scade rau dupa ce mananc, apa incerc sa beau si eu cit mai multa ca ajuta la crestere. Eu m'am speriat rau de tot ca nu ma stiam cu tensiune mica. Adica aveam cam 11 cu 6. Dar provin din familion de hipotensivi lesinati. Si acu' in criza inregistrez 7-8, si oricita cafea/apa beu mai mult de 10 nu creste. Bine ca mi'ai spus ca ai vb cu doctorita ca pe net scrie ca ar trebui sa creasca spre sfarsitul sarcinii nu sa scada si ma cam speriasem, mai ales ca dr asta al meu nu zice nimic cind se uita pe analize si numa pe la cardiologi nu aveam chef sa merg.
Emma, asa ma gindeam si eu, sa iau niste vitamine poate poate doar doar n'oi mai fi la fel de lesinata.
multumesc feteleor de sfaturi
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
dianalaura spune:
O cafea de amiaza nu da nimeni?
In sfarsit e si husbandul meu in concediu, asa ca sunt home alone acum , dar nu imi fac de cap. Pregatesc mancarea, iar baietii sunt in parc.
Cu plimbarile nu am terminat inca, la tara am fost la munca, nu la distractie...nu obositor, ca am copt niste vinete si niste ardei, am ajutat la batut porumb etc...dar na, se aduna. La plimbare voi merge saptamana asta, probabil miercuri noapte vom pleca spre Braila pentru cateva zile. Acum daca stau si ma gandesc, de cand m-am maritat toate concediile ni le-am facut la Braila la socrii...dar ce sa faci, e departe, asa ca mergem de 2-3 ori pe an. Acum asta e ultimul drum asa de lung, urmatorul va fi cu Calin prin martie aprilie, cand va mai avea al meu concediu.
diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
marypop74 spune:
Buna ziua
Desi va citesc de aproape 4 luni, n-am indraznit sa ma inscriu si eu pe forum..sau poate timpul a trecut repede..si ...acum insa am ramas acasa in concediu si am decis sa ma alatur mamicilor de aici. Va dau si eu cateva date despre mine ..sa ma puteti adauga pe lista> UM 11.02.2011, DPN 21.11.2011, , data mea de nastere 08.11.1974...primul bebe...cam tarziu dar extrem de dorit. In speranta ca ma veti primi alaturi de voi..va doresc o zi buna!
dana n. spune:
Salutare!
Cum sarcina asta "nu am voie" sa stau linistita, tocmai am fost sunata de medicul meu ginecolog sa imi spuna ca testul ptr depistarea diabetului gestational nu a iesit bine Miercuri trebuie sa ma prezint la un diabetolog unde probabil ptr inceput voi reface testul.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
anna-mama spune:
Ooka, si mie imi creste maxim la 9 cu 4 tensiunea, dar imi e mai suportabil decat fara sa beau cafeaua... Stiu cat e de rea starea
carola spune:
Deja ati ajuns la pagina 4, vorbaretelor!
Brambu- sunt bine. stau in pat dar nu numai. Am in continuare burta tare. ieri am fost in Ikea sa ma uit de dulapior ptr bebe si am obosit ingrozitor+ contractii. Cu cat trec saptamanile incerc si eu sa ma mai linistesc.
Lia optimista.
29+
www.flickr.com/photos/carola456
anna-mama spune:
Dana, sanatate multa, sper totusi ca nu e nimic grav
Carola, ai grija de tine si stai cumintica! Ai gasit ceva dulapior interesant la Ikeea? Si eu sunt in cautare...
anna-mama spune:
Mary, bine ai venit
abramburika spune:
oooff, mai dana ... da' asta nu-i asa de grav, chiar de ar fi sa fie. E neplacut, da' esti pe maini bune.
carola - am rezistat noi pana acum, mai e putin ... ma refer in special la voi, burticile consemnate la pat.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!