Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

corina - apropo de exemplul de putere, nu e inca final de odisee, deci momentul bilantului, da' tre' sa zic 2 vorbe despre asta.

M-am aruncat cu toata fiinta mea in aceasta odisee, m-am implicat mult, am ascultat fiecare fata in parte, chiar daca nu am raspuns mereu cu vreo postare. Am glumit, am dat sfaturi atunci cand am stiut si am impartasit din experienta mea de mamica, gravida etc. Am simtit ca trebuie sa o fac, egoistic vorbind, pt. mine. M-ati ajutat mult fiecare in parte, faptul ca m-ati suportat, ca m-ati ascultat si voi la randul vostru. Pt. mine odiseea asta a fost o oaza de liniste, un calmat ff bun de uns ranile ff proaspete pe care le aveam.
Nu stiu daca am facut bine sau nu ... eu tind sa cred ca da, daca nu am luat-o razna pana acum .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

esti puternica, si te admir mult!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

baaaaaaaaaai ce atmosfera yuhuuuuuuuuuuu
tot 3b, alinuk

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny - . Va imbratisez strans pe fiecare in parte, imi sunteti tare dragi!!

Si sper sa ajung sa va cunosc si personal, cateva dintre voi ... ca toate 76 sigur nu-i posibil. Pardon, 75, ca pe cristina o cunosc deja . Daca nu cu burtica, cu piticii din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:

corina - apropo de exemplul de putere, nu e inca final de odisee, deci momentul bilantului, da' tre' sa zic 2 vorbe despre asta.

M-am aruncat cu toata fiinta mea in aceasta odisee, m-am implicat mult, am ascultat fiecare fata in parte, chiar daca nu am raspuns mereu cu vreo postare. Am glumit, am dat sfaturi atunci cand am stiut si am impartasit din experienta mea de mamica, gravida etc. Am simtit ca trebuie sa o fac, egoistic vorbind, pt. mine. M-ati ajutat mult fiecare in parte, faptul ca m-ati suportat, ca m-ati ascultat si voi la randul vostru. Pt. mine odiseea asta a fost o oaza de liniste, un calmat ff bun de uns ranile ff proaspete pe care le aveam.
Nu stiu daca am facut bine sau nu ... eu tind sa cred ca da, daca nu am luat-o razna pana acum .

faza e, si sper k nu o sa te rascolesc f tare, k stiu pe cineva in situatia ta cu G., dar baietelul lor traieste inca. au fost momente groaznice,am fost acolo destula vreme, si faptul k tu esti asa tare (ma rog, tb sa fii pt fam. si mai ales pt S.) ma face sa te apreciez enorm!!! si, tot egoistic vorbind, ma bucur cand imi vad copilul sanatos stiind k ar fi putut fi si altfel...

Mami de Serban(28.09.2009) si 25+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Dar vad ca v-a apucat nostalgia, nu gluma! E de la graviditate. eu plang in ultimele zile de cate ori ma gandesc la momentul nasterii...

Lia, Doamne ajuta sa stea bebe in burtica cat mai mult. Ma bucur ca esti optimista si ne scrii mai mult
Luny, sanatate multa!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

chiar ca e o atmosfera frumoasa aici:)

eu is insa cam lesinata, cred ca ma mai duc doar sapt asta si cealalta la servici si gata. Oricum sapt asta inchei sapt 32 deci teoretic as putea intra in prenatal de sapt viitoare. Dar nu mai pot, fac mai nou, niste scaderi de tensiune de nu stiu ce'i cu mine. O sa iau si niste vitamine sa vad daca imi revin. Tutunaru nu mi'a dat nimic sa iau dar clar nu imi e bine. Ma gindesc ca e de la anemie, plus ca nici cu restul (fe, ca) nu stau pe roze, toate is un pic mai sus de minim.

Lia draga, eu trebuie sa nasc prima dar nu mai devreme de 14 octombrie, deci te rog frumos sa'ti lamuresti fecioru sa lase locul fetei, glumesc, sanatate multa si Doamne ajuta sa mai stea bebe acolo pana cind sa'l evacueze fortat, dupa 38s :)

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

corina -

Daca ai sti cat de mult m-au marcat cele 2 sapt. de spital, de terapie intensiva. Nu ma refer la partea personala ... ci la ce am vazut acolo. Tu zici ca esti medic, deci ai mai avut de-a face cu astfel de realitati, poate. Eu, nu. Singurele experiente spitalicesti au fost usoare (apendicita) sau nasterea. Cata suferinta am vazut eu acolo .... parintii, unii mai senini, puternici, unii suferinzi, vizibil. Palma asta grea pe care ne-a dat-o D-zeu m-a schimbat mult ... nu zic ca-s mai buna (poate pe alocuri), dar mi-am schimbat mult unele prioritati si viziuni de viata.
De cate ori i-am multumit lui D-zeu pt. Silvia mea minunata si sanatoasa!! Si cat mi-as dori sa mai fac un bis, cu un copil tot la fel de sanatos si minunat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ooka, ia niste vitamine (elevit) ca sunt foarte bune si eventual maltofer, daca zici ca nu stai bine nici cu fierul.Te-ar ajuta mult.Nu au ce sa iti faca rau.

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:

corina -

Daca ai sti cat de mult m-au marcat cele 2 sapt. de spital, de terapie intensiva. Nu ma refer la partea personala ... ci la ce am vazut acolo. Tu zici ca esti medic, deci ai mai avut de-a face cu astfel de realitati, poate. Eu, nu. Singurele experiente spitalicesti au fost usoare (apendicita) sau nasterea. Cata suferinta am vazut eu acolo .... parintii, unii mai senini, puternici, unii suferinzi, vizibil. Palma asta grea pe care ne-a dat-o D-zeu m-a schimbat mult ... nu zic ca-s mai buna (poate pe alocuri), dar mi-am schimbat mult unele prioritati si viziuni de viata.
De cate ori i-am multumit lui D-zeu pt. Silvia mea minunata si sanatoasa!! Si cat mi-as dori sa mai fac un bis, cu un copil tot la fel de sanatos si minunat!!

acum sigur o sa faci un bis, nu se poate altfel!
eu, din fericire, cand am vazut prin spitale suferinta, nu eram nici mama, nici prea...sensibila. in cazul prietenilor de care iti spun, a fost alta poveste, si nici atunci nu il aveam pe S. acum, cu tine...ce sa zic, ma ajuti sa vad si sa accept multe. cand simt ca imi vine sa urlu ca face S. vreo prostie, imediat imi apari in minte, si pot sa ma controlez. cred k si numele fetitei a fost...tot cam asa, nu stiu, nu pot explica
acum tb sa fug, sa-mi rezolv niste acte cu ex asta. pe toate

Mami de Serban(28.09.2009) si 25+ cu Eliza

Mergi la inceput

corina - esti tare draguta . Sa fie de bun augur atunci numele, la amandoua!!

Vezi sa nu mai faci vreo gafa cu actele alea ... poate-l inscrii pe sot la examen ...

Mergi la inceput