Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Am aflat ce are Aidan. Din fericire nu are diabet.
Are mononucleoza. Maine trebuie sa ma testez si eu, in general e safe sa faci in sarcina dar in rare cazuri poate fi copilul afectat. Nu stiu exact daca o sa-mi faca si o amnio
Tiny baby gator
Baby gator
crisspy spune:
'Neata,
Paula sper ca va simtiti mai bine si tu si Marius in dimineata asta
.
Miere imi pare rau ca Aidan e bolnavior, sper sa nu ai si tu
. Despre amnio iti spun ca nu e asa de sperietoare cum zic unii...mie una nu mi s-a parut dureroasa deloc, numai o mica jena am avut dupa punctie.
Noi suntem asa si asa...matza se trezeste la 3 -3,5 ore sa pape si dupa cateva guri pica lata...o fi de la icter? Dar nu are asa de mult, bilirubina in spital iesise chiar mica.
Am cantarit-o de dimineata, ca azi facem o saptamana, si are mai putin decat ne-au zis cei din maternitate...cred ca e diferenta intre cantare. Oricum din maternitate ne-au spus ca a scazut numai 40gr ceea ce mie mi se pare f.f.f. putin pt un copil care a supt numai la san si a avut numai de 2 ori completare de LP in maternitate.
Am hotarat sa iau ca punct de plecare greutatea de azi de dimineata si vedem ce se mai intampla saptamanile urmatoare. Ea arata bine, face pipi, kk, ceea ce imi sugereaza ca se hraneste destul de bine.
Pt ca o am pe mami langa mine (care e obsedata sa manance copilul) am facut si proba suptului ieri...am avut mese de la 40ml la 70ml, in total vreo 400 si ceva. O fi bine?
Razvi este foarte afectuos cu matza mica, dimineata oricat de somnoros ar fi, daca il intrebi daca vrea sa o vada pe surioara sare imediat din pat si merge la ea sa o mangaie. Insa cand il apuca rasfatul mai da si cu bata in balta, aseara l-am prin zgaltaind-o pe asta mica in landou. De la gradi ni s-a spus ca in ultimele zile a cerut mai multa afectiune ca de obicei, noi acasa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu el si sa pastram aceeasi rutina pe care o avea si inainte de venirea surioarei.
Pe mine ma doare si ustura operatia in continuare
destul de rau...a fost mult mai dureros ca la Razvi, ca sa nu mai zic ca am simtit pe tot parcursul operatiei ce mi se intampla...plus durerile de a-2a zi au fost cumplite in ciuda calmantelor...dar, vorba lui mami "trece, trece". Adevarul e ca atunci cand o vad pe matza cum suge la san cu pofta uit de toate
.
Cam atat despre noi...se vede ca doarme maimutza mica, nu
?
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
Leditia spune:
Miere,sanatate multa lui Aidan.
Crisspy ce-mi place cum povestesti de Andra...ai doua minuni.
Sanatate multa si recuperare usoara si rapida.
Paula,uff,nu mai ai mult si vine bb..si scapi si de ''senzatiile astea tari''.![]()
Tu oricum ai avut o sarcina grea si cu Marius..offf..sper ca azi sa te simti mai bine.
Sanatate multa si voua.
Bee,sanatate multa.
pyc,wow,ce vesti..bravo,felicitari pt toate reusitele.
O zi superba tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
crisspy, este excelent daca suge 40 de ml la o masa... Are doar o saptamana...
50-70 de ml mie Daria imi sugea la o luna... 
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
miereamara spune:
Cristina e tare dulce Andra...si Razvan...vai de abia astept si eu!
e foarte bine ca nu a pierdut in greutate mandra...bravo pentru alaptat si determinare!
Ada, ma bucur ca e mai bine manuta cu bucluc! Sper sa se recupereze cat mai repede!
Aseara am ajuns la labor and delivery la spital pt ca Aidan a sarit pe burta mea si ieri m-a durat burta toata ziua, medicul meu fiind de garda m-a chemat pt o monitorizare si mi-a facut si o eco. din pacate am un hematom care s-a format pe linia vechii cezariene, cam acolo unde a sarit piticul meu (in interior). Oricum ma bucur ca e numai atat, initial ma suspectau de dezlipire de placenta, au mai chemat un medic sa vada cum arata denivelarea aia si au zis ca totusi e un hematom, mai ales ca nu aveam sangerari sau alte semne, copila era f bine. Asa ca m-am ales cu vizionare (stiti ca aici sunt rare ecografiile). Da' mi se facuse un dor de baiat.....wow....cred ca a fost prima zi in care nu l-am vazut 12 ore...m-am dus la spital direct de la servici. cum o sa rezist eu 3 zile fara el???
Nu mai stiu ce voiam sa zic.....a...de mononucleoza...Aidan e bine, nu mai are febra, de fapt am inteles ca acum a avut o reactivare a virusului si ca de fapt boala ar fi facut-o mai demult, are anticorpi deja dar analizele arata si o infectie activa. Oricum medicul meu mi-a zis sa stau linistita pt ca e safe in sarcina.
Nu va pot descrie in ce stres am stat pana am aflat rezultatele la testul de diabet....parca a picat cerul pe mine cand m-a sunat medicul si a dat-o cotita, de obicei cand totul e in regula iti spun direct, acum m-a pus inca o data sa ii descriu simptomele,,,,eram sigura ca ceva e in neregula, aproape ca am ras cand mi-a zis ca e mononucleoza, asa de usurata am fost.
V-am pupat, o zi buna,...noi maine plecam la Disney, de abia astept sa vad reactia lui A. cand o sa-l vada pe Mickey Mouse si restul.
Tiny baby gator
Baby gator
veronica75 spune:
Buna fetelor ![]()
Suntem si noi bine cu totii doar ca nu prea mai am timp de nik
...nu stiu cum se descurca altii dar eu mai am de invatat cum sa imi impart timpul.
Alice a inceput scoala de ieri
, pentru moment e bine, nu prea plange doar ca face inca in pampers ceea ce la scoala nu e admis
, deci o iau de acolo schimbata si uda
....am inceput si eu de ieri sa nu ii mai pun pampers ...sper sa inteleaga si sa scapam repede...sper...
sper...
Am fosr la pediatru si cu strumful mic. E sanatos si se pare ca papa totusi prea mult
. A luat in 2 saptamani 600gr doar papand la san
, s-a speriat pediatra
, a spus sa mai las sanul si sa ii dau suzeta...Eu stiam ca trebuie hranit la cerere deci ii dadeam de cate ori voia
.
Eu sunt cam obosita...nu prea reusesc sa ma odihnesc...
Pregateste si pe unul si pe altul si pe tati si pe mami si masa si casa si chiar nu mai reusesc sa dorm.....Cand vad ca doarme Leo, ma reped repede sa fac mancare sau curat sau sa spal...etc si asa la un moment dat realizez ca trebuie sa se trezeasca si eu inca nu m-am odihnit
Sper sa reusesc sa imi gasesc ritmul
ca e jaaaleeeee. Vreau sa dooooormmm ![]()
Imi cer scuze ca nu am reusit sa raspund la nimeni ![]()
Si totusi
Crisspy - am vazut frumusetea de Andra
, e superbaaa
.
Pupici la toti si o zi buna 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
crisspy spune:
Miere si mie mi-a dat Razvi ieri o palma peste burta, asa de tare m-am speriat ca a dat la vreo 2 cm de operatie. Daca ma nimerea acolo era nasol rau, ca inca ma doare.
r
As vrea sa te incurajez, insa mie mi-a lipsit enorm Razvi cat am stat in maternitate. Si el a fost apatic si mereu ma striga. Noi nu am vrut sa-l aducem la maternitate pt ca este foarte sensibil si cred ca nu reactiona bine daca ma vedea cu vreo perfuzie in mana.
Distractie placuta maine la Disneyland!
Vero
...oau 600gr in 2 sapt, chiar ca e mult. Dar totusi nu cred ca trebuie sa-l pacalesti cu suzi cand baiatului ii e foame.
Ada ma bucur ca va refaceti usor, usor...tu cum mai stai cu piciorul?
Ledi cum a fost prima zi de gradi?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria