Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere ma bucur ca Aidan se simte bine, sper sa primiti rezultate bune la analize.
Merci de complimente ; tocmai mai gandeam ca m-am cam babit si ingrasat asa ca imi prinde bine sa aud asa ceva

andreea succes mult acolo, sper sa va iasa totul cum va doriti!

bee sanatate si tie! Helicobacter Pori nu e ceva cu ulcer? Sau ma insel eu? E o bacterie?

paula sanatate!

pyc ce ma bucur ca ne mai dai vesti! SCOALA? Wow?
Iti doresc sa ai succes cu jobul, cu bb 2 si cu toate celelalte planuri!

iulia
SE acomodeaza fata la gradi!
Predai la facultate? Ce materie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, sper sa nu fie ceva prea misterios si sa scape repede, banuiesc ca febra n-a mai facut daca l-ai trimis in campul muncii!

Naty, tu te-ai ingrasat? are you kidding me?!!!! Esti silfida silfidelor!
Tin un seminar la universitate, matematica.

Crisspy, probabil ca n-ai inca asa mult laptic inca, ai un pic de rabdare si, mai ales, nu te stresa din pricina asta. Da, Andra e o papusa, cred ca sunteti toti indragostiti lulea!

Pyc, ce placere sa auzim vesti de la tine! E admirabil ce frumos ai reusit sa-l educi pe Paul! Sa ai spor la toate proiectele (inclusiv maritisul)!

Ada, lasa draga ca esti maritata, poti umbla si schioapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si eu am vazut poze, doar ca n-am apucat sa scriu.

Am vazut poze de la Naty, de la cristi_2003, de la crisspy, de la miere, de la roxanaz...

Nu ma mai uit, ca toate sunteti slabe.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu azi ma simt mai rau ca ieri . Marius nu a dormit pana pe la 2 din cauza de nas infundat apoi s-a mai linistit, ieri n-a avut febra, a fost vesel deci cred ca nu e grav la el.

In schimb eu am niste arsuri groaznice si ragai, azi noapte si dimineata iar am vomitat. UFFFFFFF, nici macar nu stiu daca e de la sarcina sau am declansat fierea cu ceva zilele astea. Tare mi-i somn dupa 2 nopti mai mult nedormite.
Iertare ca ma plang dar poate se sperie raul asta de voi si fuge

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere sanatate multa lui Aidan

Andreea felicitari pentru mutare, sa va fie bine

Naty, esti o frumoasa si tu si fetele tale

Am vazut pozici cu scumpici, iar pe Patrick l-am vazut live, este enervant de cuminte, eu stiimd-o pe terorista mea.....

Crisspy ai rabdare ca va veni, oricum bebe e cea mai buna pompa. Ai grja sa mananci bine si sa nu te stresezi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, eu nu pusei poze nicaieri, da' daca tu zici ca le-ai vazut...si mai sunt si slaba (bat spre 81 acum)

Paula
si eu am arsuri fir'ar sa fie...eu iau tums, niste pastile cu calciu si cand nu mai pot iau alt medicament, Pepcid AC (substanta activa famotidine). E safe in sarcina si o pastiluta are efect toata ziua. Poate gasesti si tu acolo.

Ieri ne-au sunat de la gradinita sa mergem sa il luam, avea asa o febra scazuta...dar a facut pipi pe el de vreo 3 ori si nu mai avea schimburi. Oare sa fie de la cateter sau ceva psihologic, ne-a "pedepsit" pt tot chinul din ultimele zile??? Acasa in schimb ne-a oferit o surpriza si a facut pipi pt prima oara la toaleta mare (pe colacul lui). Azi sta iar acasa pt ca nu il primesc la gradi din cauza febrei de ieri, dar el e ok.

Duminica mergem la Disney, de abia astept.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare si de la noi

naty am vazut pozele
sunteti o familie minunata
fetele sunt atat de expresive si de dulci de imi vine sa le pup asa virtual
si tu arati minunat
ce frumos ca incepoeti scoalaaaaaaaa
multe emotii
va imbratisez
si sa de-a Dumnezeu sa fie o etapa noua frumoasa in viata ei

crisspy felicitari pt alaptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere multa sanatateeeeeee

andre_ea felicitari pt noua rezidenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Miere, multa sanatate lui Aidan!

Paula imi pare rau ca ti-e asa rau. Daca crezi ca e fierea ia nospa. Multa sanatate!

Daria e bine cu manuta insa dureaza recuperarea. Ce ma bucur, ce ma bucur! Nici nu va inchipuiti ce stres am tras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am fost la doctorita de familie si mi-a dat 2 zile concediu medical si ceva analize de facut. Mi-a sistat si fierul pentru 3-4 zile ca si ala poate da probleme, plus ceva regim. Pentru arsuri mi-a dat dicarbocalm. A zis sa incercam asa, daca nu avem succes inseamna ca se poate sa am disgravidie de trimestrul 3.

O sa vad ce zice si ginecologul cand ma duc marti ca eram programata la control.

Apropo m-a intrebat sotul daca stiu care e opusul de la "imi este greata" si i-am zis ca e "am nascut" .

Mergi la inceput