Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vai Crisspy ce frumoasa este andra! Sa va traiasca si sa fie santaoasa!

Noi nu suntem bine, nimeni nu stie ce are, ieri la doctor in cabinet a facut 41.5 temperatura si ne-au trimis direct la urgenta unde am stat 6 ore. l-au consultat mai multi doctori, nu au gasit nimic...i-au pus cateter in putulica, recoltat urina...singura chestie ingrijoratoare a fost glucoza in urina, azi emrgem sa facem mai multe investigatii la pediatru.

Febra nu mai are deocamdata...revin mai tarziu, plecam la doctor.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uh, la naiba. succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate lui Aidan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

multa sanatate lui aidan, e cel mai rau cand nu stii macar ce are

porumbita si noi ne dusesem racituri, dar la pensiune toata lumea gratarea si mi-a fost pofta. da uite acuma am scos si diseara grataresc si eu pe balcon (gratar electric, nu va ganditi ca fac focul la bloc)

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Offf, Miere, ati ajuns pana la urma la doctor, imi pare tare rau ca e asa bolnavior Aidan si nu se stie inca de unde e cauza. Sper sa veniti cu vesti bune de la medic, iar puiul sa se simta bine Sanatate multa!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere ceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere offf, saracii de voi! Sanatate multa!

paula mi-a placut aia cu "nu cumpeli haine"; se vede ca e baiat
Nadi, din contra, cum intra intr-un magazin de toale incepe "viau rochia AIA si biuza AIA si viau sa piobez pantofii AIA".

anna, porumbita, paula merci

andreea BELGIA ???? Wow, eu am sarit capitolul cu plecarea ta, habar nu aveam.
Si scoala? Ce scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, sanatate lui Aidan! Sa gasiti cauza si sa se faca bine cat mai repede posibil!

Alexia a continuat cu anorexia iar ieri, cand am primit si rezultatele la hemoleucograma, m-am panicat. Noroc cu Irina care mi-a explicat cum sta treaba si m-am mai linistit. Azi am primit si ultimele rezultate si se pare ca Ale are o infectie cu helicobacter pylori pt ca a iesit slab pozitiv in fecale. Acest fapt, alaturi de leucocitele prezente in urina dar fara a prezenta infectie urinara, ar explica numarul crescut de limfocite.

Azi m-am intors si eu de la serviciu pe la ora 11 pt ca mi-a fost foarte rau, am inceput cu greata si deranjament stomacal si acum nu ma mai pot da jos din pat de ameteala.

Am comandat ieri mancare la servici si cred ca de acolo mi se trage. Si dr de familie e in concediu si nu stiu cui sa cer un concediu medical pt ca simt ca nu ma apot tine pe picioare.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

I-au facut teste de sange,mai multe printre care i-au masurat si nivelul glucozei in sange din ultimele trei luni, CBC count, mononucleoza. sper sa nu fie decat o viroza.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Sanatate multa lui A

eu sunt mai bine, mi-a reventi vocea cat de cat, am inceput sa beau ieri sirop de brad ca nu mai puteam si azi deja pot sa vorbesc, asta dupa ce am tusit vreo 3 ore continuu azi noapte de imi curgeau lacrimile pe obraji

Ana e bine, l-a luat pe "vreau" in brate si il foloseste non stop.Mai nou, intreaba pe toata lumea unde sta ca mai apoi sa le zica:"venim maine le tine"

Filip, e un dulce, mor de dragul lor. incepe sa zambeasca si sa stea mai mult timp treaz, gangureste si ne umple viata de fericire. Cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie ultimul meu bb m-a apuca

Eu mi's speriata, toata sarcina am avut pulsul ridicat, am sperat ca dupa ce nasc sa imi coboare...am sperat degeaba. E tot in jur la 99. Aseara mi-a fost 84, azi dimineata 96. Ieri mi s-a pus un Halter pentru 24h sa vedem ce si cum. Vineri merg la medic, sper sa am rezultate bune. Mooor de frica sa nu am ceva grav

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput