Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
rox ala negru sau ala mov?

ala negru cu banda alba sus . gigea!!! super balerinii.. abia astept sa avem si noi h&m, si c&a aici, sa nu mai fac drumuri pana la bucuresti ptr orice

Andre_ea ce mai faceti??? ce face Ilinca? Tudor mai sta anul asta la gradi sau merge la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Roxana, ce tare esti, ochiul de mama de fetita!!!! Si eu sunt mare fan C&A, super lucrusoare pt copii
Naty, la multi ani Ioanei! Ce fetita mare, succes la scoala, acomodare usoara si sa aiba un an bun
Ada, offf, vaccinurile Noi nu am mai fost la doctor de f mult timp, cred ca ne-a si uitat pediatrul , dar asa nu-mi place sa mergem la doctori, noroc ca nu a avut nimic grav. Tin pumnii sa fie totul bine cu manuta Dariei, sa nu o mai chinuie

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Roxana, . Ilinca e nazdravana ca Nadia lui Naty. Toata vara au stat mai mult la tara. Am fost scurt la mare acum in august. Ne-am vazut rapidissimo cu Ledi , din pacate nu si cu David.
In principiu Tudor o sa mearga la scoala. Asta daca imi raspund astia cu inscrierile .

Ada, . Eu sunt deja aici. Ma straduiesc sa aranjez lucrurile sa aduc si copiii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumim de aprecieri. Marius e tot vesel ca la crize de nervi si plans nu mai are cine il poza.

Naty mor dupa voi, parca sunteti 3 surori, toate frumoase. Fetele vad ca s-au distrat la maxim la bazin, si Marius e inebunit dupa apa si imi pare rau ca nu am reusit sa testam strandul din Piatra Neamt.

Crisspy ce minune de fetita ai!!!! Sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede.
Nu ma speriati ca a doua cezariana e mai rea, eu sper sa fie macar la fel de OK ca si prima, desi mi-i frica ca acum sunt mai grasa si nu o sa se refaca asa usor ca atunci
Si alaptatul mi-a placut si mie dupa ce n-a mai durut deloc, mai ales cand se cuibarea el la san, sper sa am parte de asta si acum.

C&A imi place si mie si H&M, aici am gasit si pentru baieti chestii dragute. Acum astept sa se deschida si la noi si sa nu ma mai duc la unguri sau sa astept sa mearga sotul in Germania cu serviciul. Anna costumul de pilot e de fapt un trening de la C&A cu Cars .

Naty nu stiu cat are Marius in inaltime insa clar e inalt, tot imi propun sa il masor dar el nu vrea sa stea. A tot crescut in inaltime insa are greutatea de acum un an si ceva. Il mosteneste clar pe tati la silueta si nu pe mami.

Si mai am o "problema" cu el. Nu pot sa ii iau ceva haine/caciuli/papuci pe care sa le incerc, nu vrea si pace, crize de nervi si suparare ce face, nimic "nu bun", "nu cumpeli haine", "nu tebe", "nu veau" si fuge.

Lisa, Miere cum mai sunteti? E OK Aidan? La Sibiu as fi vrut sa o vad si pe bebelusi dar nu aveam nici numar, citisem ca era si ocupata cu copiii si oricum am stat numai o seara.

Ada sper sa fie bine la ortoped.

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!!!!

Aseara m-am chinuit sa il invat sa mearga pe o tricicleta cu pedale dar n-am avut rezultate, am tot tras eu la ea de sfoara, acum ma intreb o fi prea grea pentru el, trebuie sa mai insist sa il trag eu, cum sa il invat? El e invatat numai cu triciclete/masini la care sa dea din picioare direct pe asfalt nu sa pedaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

naty sunt superbe fetele!

crisspy refacere usoara si bb mancacioasa

bpaula lasa ca o sa fie f bine si a doua cezariana

sdcristian am fost si noi duminica pe transfagarasan; peisaje superbe dar ....incredibil ce mormane de gunoaie pe la toate locurile unde puteau stationa masini
tot in cartisoara ne-am cazar, la o pensiune; preturile f decente, intre 50 si 80 camera pe noapte;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

unde esti acum??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

unde esti acum??

Belgium, asa scrie la ea la avatar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am uitat si eu...

Alexandra, Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

naty sunt superbe fetele!

crisspy refacere usoara si bb mancacioasa

bpaula lasa ca o sa fie f bine si a doua cezariana

sdcristian am fost si noi duminica pe transfagarasan; peisaje superbe dar ....incredibil ce mormane de gunoaie pe la toate locurile unde puteau stationa masini
tot in cartisoara ne-am cazar, la o pensiune; preturile f decente, intre 50 si 80 camera pe noapte;

daca stiam poate ne vedeam

nu ai gasito caserola cu carne de gratare cumva?????

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

no :)))

noi ne-am luat mancarea de acasa, la balea lac am facut picnic pe patura si seara am mancat racituri;

Mergi la inceput