Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Criss ce burtica frumoasa ai avut si ce minunatie ascundea! E superba Andra si asa e seamana mult cu Razvi! M-am emotionat toata! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss ce scumpete de matza!!! bine ati revenit acasa, cat de bine
imi pare sa citesc asa mesaj linistit
tot asa sa o tineti!
Lissa cum mai sunteti cu guturaiul?
Miere, am citit ca nu e ok Aidan.. sper sa se refaca rapid!
ma duc sa mai vaz poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asaaa, vazut poze
Raluca, ai costum de baie ca mine . Nadia mi se pare ca iti seamana leit. imi plac de mor balerinii rosii ai Ioanei cum a fost la fratelli?
Marius e clar in elementul lui la bunici in curte.. cata distractie pe capul lui!! si-mi place ca se pune la curent cu stirile
ce frumos traseu ati avut..... suuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ma bucur ca in dimineata asta am de vizionat o multime de pozici cu licurici

Crisspy, ce ma bucur ca suge Andra, vai, e asa de frumos cand vezi copilul ca papa lipit de tine Dulcele de Razvi, o sa o iubeasca pe surioara lui ca el e un bun Imi pare rau ca ai simtit durere la operatie, off, dar a fost mai suportabil ca ai avut-o pe mami langa tine Ma gandesc la voi ca sa te refaci rapid, iar copiii sa intre repede intr-un program confortabil Ce frumoase sunt pozele cu desenul pe burtica Ai aratat super chiar si inainte de nastere, o mamica dulcica foc esti Am ajuns la pozele cu Andra, cat e de frumoasa si de mica pup-o din partea mea! Sa fiti sanatosi ca sunteti o familie superba!
Paula, ma bucur ca ai revenit din concediu si ca v-a priit. "Rasfatul" de concediu l-am experimentat si noi, dar in cateva zile lucrurile or sa revina toate la normal Ma bucur sa aud ca ati scapt de pipi facut pe voi, asta e super, noi tot ne chinuim cu invatatul Ma bucur ca nu ai mai vomitat, ai grija sa nu te obosesti prea tare zilele astea. Pe bebe o sa-l vad si eu tot saptamana viitoare, asa ca stiu cum e sa fii nerabdatoare sa vezi ce mai face miscatorul din burtica Ce frumos e Marius si cat de e vesel, se vede ca i-a placut vacanta cu mami si tati, si ce tare e tricoul tau cu oul Ce tare e costumul de pilot de formula 1 si il prinde bine culoarea rosie Si ce scria la ziar? Sunteti frumosi tare si ati avut un concediu super!
Naty, ce ma bucur sa-ti vad printesele Mereu ma uimesc cat de mare a crescut Ioana, e o domnisoara tare finuta, delicata...super! Haha, s-a distrat papusica Nadiuta, a avut ce face ca sa-si consume energia Iar tu arati f bine si f tanara E nazdravana tare, Nadi, si-mi place tare energia si fericirea de pe chipul ei Super sunteti!
Anculet, va pupam, la multi ani Alexandrei de SF Alexandru

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor care poarta numele SF Alexandru!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce frumoasa e andra, sa va traiasca crisspy

si ftle de naty sunt grozave, iar mami e parca sora cu ele

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Naty, ce familie frumoasa sunteti! Tare rau imi pare ca nu ne-am vazut si noi macar o data.
Crisspy, superba Andra! Asa am patit si eu, a doua ceza a fost mai rea ca prima. Dar toate trec. Ma bucur ca sunteti bine, ca lui Razvi ii place surioara si ca cea mica e cuminte. S-o tineti tot asa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Criss e asa de frumoasa Andra ... mi-au dat lacrimile cand am vazut-o .

andreea, cristi, anna, ada multumesc mult.

rox ala negru sau ala mov?
Balerinii rosii sunt de la H&M si eu m-am indragostit de ei de cum i-am vazut.
Mai zi cu asemanarea ... Sunt asa de fericita ca macar una seamana cu mine ...
Nu am fost la Fratelli, acum 2 ani am fost acolo. Acum am stat la o pensiune in centru, Thomas, a fost OK, dar nu sa te dea pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Anna Joi avem programare la ortoped sa vedem ce zice de manutza Dariei. Azi mergem sa facem vaccin, Dariei cel de 4 ani si Karinei prevenarul. Sper sa fie cuminti, mai ales Karina.

Andreea ce faceti? Ai plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ah, tot uit:
La multi ani Alexandrelor, Alexiilor, Andrelor, Alexandrilor!

Mama i-a luat cadou Ioanei (pt Sf. Alexandru) primul obiect de scoala: un penar Disney cu Aurora pe el. Asa m-am emotionat ... chiar incepem scoala!

Mergi la inceput