Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
mara95 spune:
multumesc, miere
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Aalina spune:
Eu va citesc cu mare drag, da cam atat mai pot, ca de raspuns nu apuc.
Felicitari proaspetelor mamici. Sa va traiasca puiutii. Si scrieti aici ca sigur nu se supara nimeni si nu e off topic.
Sarcina usoara celor care sunt inca pe baricade.
Sanatate la bolnaviori si bafta la scoala si la gradi celor inregimentati.
Am vazut poze de prin concedii, toti frumosi si distractii faine.
Noi am fost in concediu da ne-a si trecut. Atat vreau sa zic ca Patrick are aceeasi ochi superbi din poze iar domnisoara Eva e o delicata si o cuminte (Rox sa nu mai comentezi de fata
) doar ca umbla in poseta cu trenuletele.
Poze nu am apucat sa pun ca am incerput munca urgent si suntem si in plin proces de mutare a cortului inapoi in oras
.
Iar de maine Fabi merge la camin. Azi am fost doar eu si am cunoscut una din doamne, i-am vazut numele pe lista si m-am bocit toata ziua.
Astept sa vad cum va reactiona piticania maine. Doamne, da sa nu planga ca am inca sechele de la frate-su'.
Acum dorm frumos la ei in camera si eu le pun muzica si apuc sa va scriu.
S-a mai dus o etapa... Ma duc sa ma imbat 

Va pup.
bebelusi spune:
Pai inca nu se stie exact la ce e doar o banuiala a doctoritei noastre avand legatura cu refluxul si a considerat ca ar fi bine sa ii scoatem toate lactatele pentru putin timp pana o redresam putin cu refluxul si apoi vedem ce facem. Ea mananca lapte praf antireflux
Cami nu stiu ce sa zic, la noi uleiul de peste a facut minuni in pofta de mancare
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Patricia cui i-ai dat ulei de peste, Irinei sau lui Vlad?
Nici la mine Elena nu se omoara cu mancatul, si dupa cum v-am spus nu mananca decat foarte rar si putin cu lingurita.. este comoda fata..![]()
Nu mai tin minte daca vreunul dintre licurici a facut asa.. am inceput diversificarea pe la 5 luni, avea chiar un programel( 11.00-fructe; 14.00 supica; 18.00-branzica sau altceva) in afara de mesele de lapte, si de la 7 luni a inceput sa refuze sa pape cu lingurita indiferent ce i-am fi dat. Acum ii pun in lapte putina branzica, putine fructe( la masa de fructe) oricum ii ies dintisorii si fructe mai mananca si asa( para, pepene galben, banana).
Pediatra imi spune sa incerc sa-i dau zilnic cate putin cu lingurita sa se reobisnuiasca.
Cami La cat mai multe lunite! eu zic daca tot mergi la vaccin sa vorbesti si cu pediatra/ul. Pe mine mereu ma sfatuieste, chiar daca am zis ca la al doilea copil am experienta, nu prea sunt asemanari, decat poate la faptul ca amandoi nu sunt tocmai mancaciosi![]()
bebelusi spune:
Carmen, Pediatra i a dat Irinei sa ia dar eu le-am dat amandurora
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor
Carmen, si eu sunt de parerea pediatrei, incearca zilnic cu lingurita. si eventual continui cu alimente moi pe care le poate tine/molfai singura.
Vero, cred ca e doar o etapa si Alice s-a speriat rau in prima zi. sunt sigura ca tipele de acolo au ceva experienta. daca nu merge si nu merge la scoala aveti si alternativa gradinitei, dupa cum ai zis. sper din suflet sa se rezolve rapid lucrurile
. iar tu incearca sa te odihnesti putin, ca esti singura!! ai mare grija de tine, te rog.
Lissa, cum mai e Filip? s-a mai linistit cu colici/plans?
Miere, acum am reusit sa citesc despre aventurile de saptamana trecuta. bine ca e ok Aidan acum.
Aalina
tin pumnii ptr azi!!!
Naty spune:
miere nici noi nu i-am scos pampersul de noapte,i-l punem pentru orice eventualitate. Uneori mai face pe ea, dar de cele mai multe ori se trezeste si cere la olita.
rox cum stai cu emotiile pentru luni?
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty rox cum stai cu emotiile pentru luni? |
is bine, deocamdata
crisspy spune:
'Neata,
Naty si Rox va tin pumnii pt prima zi de scoala
.
Cami
...
Carmen sper sa revina Elena la sentimente mai bune fata de lingurita.
Bebelusi si noi i-am dat lui Razvi anul trecut in sezonul rece ulei de peste si am reinceput acum...sper sa aiba acelasi efect ca data trecuta, adica sa dea si pofta de mancare ca saracutzului i se vad coastele. Imbracat pare OK ca are piciorusele si manutele mai grosute (asa s-a nascut) da impresia ca este grasunica, insa dezbracat ii numeri coastele 
.
Ma intereseaza si pe mine recomandari de dr pt echo de sold. Ne-au zis sa o facem pana in 6 luni insa as cam vrea sa o fac acum pt ca daca Doamne fereste e ceva sa remediem din timp.
Trebuie sa repetam si testul auditiv pt ca la una din urechi nu s-a putut face corect testul din cauza vernix-ului strans acolo si ni s-a spus sa revenim dupa o saptamana.
Am inceput sa avem avem probleme cu alaptatul. Andra a invatat sa prinda sanul destul de repede insa inghite se pare aer mult la inceput cand curge lapticul usor. In schimb cum devine mai greu suptul cum se leneveste si adoarme. Si are o preferinta pentru sanul drept de am ajuns ca cel stang sa produca foarte putin spre deloc. Imi e frica sa nu pierd laptele la sanul stang iar cel drept sa nu produca suficient cat vrea ea. O pun la inceput la stangul dar nu are deloc ambitie sa suga ca lumea la el...of si la inceput era preferatul ei
.
Sper sa treaca odata icterul asta sa capete si ea forte si sa traga din ce in ce mai bine. Ieri am cedat nervos si i-am facut 30ml de LP insa nici din biberon nu prea a vrut sa traga. Si am mai si plans ca atat de mult as vrea sa o alaptez...
fetele, sa aveti o zi buna
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
roxanaz spune:
CRiss, musai sa incepi alaptatul la sanul cu mai mult lapte, chiar daca e ne-preferat
. se obisnuieste sa bea si din el. asa era si mandra.. de eram defazata rau..... poate ii trece. pup!