Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia, dar la ce anume din lapte e alergica Irina? Are intoleranta la proteina/cazeina sau alergie la lactoza? Daca e lactoza, se gaseste lapte fara lactoza.

A. a avut o perioada in care a fost intolerant la cazeina din lapte, i se agravase tusea lui (stiti voi cand am avut probleme pe la un an)...i-am dat vreo sase luni lapte se soia si branza tofu, exista si iaurt de soia. Exista si lapte de orez sau migdale dar nu stiu daca ii poti da la 8 luni.

Nici eu nu cred ca as avea timp sa scriu la alta odisee, mai bine scriem aici.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Cu gradinita....noi si acum stam cam 10-15 minute cu el in fiecare dimineata cand il ducem, este un ritual care s-a format in timp, ii da si lui un pic de timp pt acomodare. Nu am vazut copilasi care sa planga pana la voma/sau sa-si provoace voma asa cum povestiti voi, poate si unde aici copiii merg la gradi de la o varsta f mica si sunt obisnuiti.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Pe vremuri, am tradus in engleza o carte scrisa de un tatic, un tatic obisnuit, care aborda, pe langa altele, si aceasta problema, a reactiei copiilor la integrarea in gradinita, el avand o fetita de 3 ani 1/2...

si? asteptam continuarea....

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Da' numai de as gasi traducerea, ca a fost demuuult si nush unde am salvat-o...

Vorbea, oricum, exact despre ce se discuta pe aici, el era "anti" lasat copilul urland acolo, indiferent cate minute, "anti" impus cu fortza mersul la gradinita, ca "trebuie"...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi
Astazi sunt si eu ceva mai linistita .
Am discutat cu sotul, am discutat cu doamnele de acolo si deocamdata am hotarat sa o lasam doar pana la ora 12:00, facem acasa exercitii cu oala, papa si ceva la capitolul imbracat-incaltat.
In prima zi nici Alice nu a plans, insa a 2-a zi cand au inceput sa o duca la wc, sa o schimbe, sa o puna la nani...eu cred ca s-a cam speriat, tocmai pentru ca nu intelege ce se intampla si ce vor de la ea...Doamnele mi-au explicat ca au incercat sa o adoarma in brate si ca au grija de ea sa nu mai ne facem atatea probleme ca asa se comporta copiii la inceput ...om vedea...
Astazi, cica a plans putin si nu a mai facut pipi pe ea.
Fetelor, eu sau sotul, cand o lasam acolo nu plange. Nici cand placam si nici cand venim sa o luam, deci clar plange ca nu intelege ce i se spune si ce i se cere. Chiar am observat ca imediat ce o luam de acolo incepe sa vorbeasca mullltttt ....parca ar simti nevoia sa vorbeasca si mai ales sa se convinga cumva ca e inteleasa...
Eh, stiam ca limba va fi o problema. Daca as putea intoarce timpul as proceda altfel...ma invinovatesc mult ca nu am fost in stare sa o invat macar cuvintele de baza
Oricum, am hotarat sa mai asteptam putin sa vedem cum evolueaza Alice.
Daca vedem ca e prea stresata sau plange in continuare o retragem si o dam mai tarziu la scoala.

Eu am inscris-o pe Alice la o cresa din februarie 2011, mi s-a spus sa astept ca deocamdata nu sunt locuri dar ca o au trecuta pe lista....si am tot asteptat .
Motivul pentru care am inscris-o la scoala e ca nu am primit nici un raspuns de la cresa, voiam sa socializeze, scoala e peste drum si pot ajunge usor.
Conditiile pentru scoala sunt intradevar cele descrise de voi. Eu m-am bazat pe faptul ca nu exista nici o lege care sa specifice ca copilul trebuie sa fie curat si ca nu au cum sa refuze inscrierea la scoala.
In plus ma gandeam ca sigur mai sunt si altii si o vor lua usor la inceput.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Miere - imi pare rau de Aidan, of micul de el Pacat ca nu s-a putut bucura de Disney;
Micola - bafta la gadinita , sper sa se acomodeze Alex repede.
In ce priveste scrierea mesajelor despre bb-i aici, desi si eu fac acelasi lucru, stiu ca e "off topic" si stau un pic stresata sa nu fiu atentionata...banui ca asta voia sa spuna si Patricia.
Paula - sigur scapi de greata dupa nastere, rabdare si curaj.
Bee - sanatate Alexiei, of e tare nasol ca nu papa Sper sa gasesti un tratament bun si sa scapati de probleme.
Andreea - ce faci? cum mai esti? probabil la scoala unde l-ai inscris pe Tudor nu aveau clasa de maternela. Sunteti cu totii in Belgia?
Ledi - esti o scumpa , multumesc petru incurajare si petru sfaturi. Esti o mamica model. Pupam Davidutul scump si curajos .
Crisspy - asa papa si Leo , trage un pic si adoarme un pic si iar...timp de vre-o ora
Ma bucur sa aud ca Razvi se comporta bine cu Andra - felicitari.
Iulia - ar fi trebuit sa raman vineri sa intreb exact ce s-a intamplat...insa impactul a fost asa de mare, ca mi s-au umplut ochii de lacrimi si am fugit repede sa nu ma vada lumea plangand
Selene - pana sa intru eu deja au raspuns fetele

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

off topic: cum se pune un link de pe you tube inserat intr-o pagina web?am vazut ca miere mai punea asa....

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Mara, cand scrii mesajul ai niste butonele sus (videos), apesi pe al doilea, cel rosu, imediat dupa cel cu G (pui linkul tau intre caracterele care apar cand apesi butonul.

Vero, tinem pumnii sa fie bine, mai greu la inceput dar cred ca va fi bine.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutareeeee

azi facem si noi 5 luniiiiiiiiiii
si tre sa mergem zilele viitoare sa facem vaccinul de 4 luni
ca nu am aPUCAT

am si eu o rugaminte
vreau si eu un sfat plsssssssssss
mi-e nu-mi mananca petra prea mult lapte praf
san nu mai mananca decat noaptea o data sau de 2 ori
ca nu mai am
nu pot crede ca la antonia am avut 1 an
offfffffffff
si problema mea e ca la 4 luni jumate
am inceput sa o diversific
ii dau

dimineata la 6-8 lapte max 90ml mananca
apoi la 12-13 10ml supoica si 40 ml piure de lkegume
si apoi la 16 60 ml lapte [praf
si la 19 60 ml lapte praf cu 2 masuri de cereale
seara san
cred ca f putin
deci mananca imposibil de putin
ea arata mai bine decat antonia la aceeasi varsta
are bucaline
dar ma ingrijoreaza aceasta lipsa de pofta de mancare
cand acu 2 luni manca mai mult laptic

ce pot face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello,

Scriu repede ca am multa treaba.

ledi ma bucur foarte mult ca ai luat decizia cu gradinta, cred ca e foarte inteleapta. Din cate vad David e unul din copiii care se adapteaza usor la gradi ceea ce e mare realizare. Sa fie intr-un ceas bun!

patricia si Nadi a fost alergica la proteina din lapte. In jur de 2 ani i-a trecut, dupa cum ne si spusese pediatra de la inceput. II dai lapte HA? Vezi ca exista cereale speciale (nu mai stiu de care ).

miere sa sti ca si Nadia tot la WC face, cu reductorul, faorte rar la olita (noaptea mai ales, nu o ducem pana la baie sa nu se trezeasca de tot).

Mergi la inceput

Aaaa..noi nu am ajuns la performanta de a scoate diaperul noaptea, uneori e uscat dimineata alteori nu. Nu pot sa-l trezesc noaptea sa faca pipi, profit si eu cat mai pot de nopti neintrerupte de somn:))), cand o sa aiba diaperul uscat pt mai mult timp si cand o sa se mute in patul lui ca sa fiu sigura ca nu uda salteaua mare atunci o sa i-l scot.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput