Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea_t spune:
Eu am avut o noapte dura. Contractii cam din ora in ora, dar dureroase nu gluma (abia ma puteam ridica din pat). Spre dimineata am adormit, pana pe la 8 cand m-a sunat sotul ca vin cei de la rds sa instaleze net-ul. Sunt fenomenali, e a doua ora cand vin si nu instaleaza, mai vin si maine dimi, de o luna ne tot aboresc cu instalarea si asta cu cel putin 5 sesizari facute.
Azi pe la 5 merg la dr, iar dupa suntem invitati la nasi la aniversarea zilei de nastere a nasei asa ca cel mai probabil maine o sa vin cu vesti.
Va , sa avem o zi de marti plina de bucurie!
38+ Doamne iti multumim!
NataliaS spune:
Eu zic ca nu nasc inca...dar nu stiu ce-o fi in capul medicului
Pana una alta sa avem o bebelusa sanatoasa, sa se nasca usor si in siguranta.
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
racheel spune:
Buna fetelor.
Multumesc pentru sustinere
Am ajuns si noi acasa ieri, suntem cuminti, papam, dormim.
Eu fetelor am furia laptelui.Groaznic .Nu mai fac fata nici cu maine nici cu pompa.imi curge lapte continuu, pe mine, pe picioare, pe jos.Merg cu el taras dupa mine.Este deja a 4-a zi si tot degeaba.Am intrat deja in depresie din cauza asta si plang continuu.
Mi-a dat cineva o pompa de la avent si se pare ca isi face treaba bine.Dar pe mine ma tine maxim 15 minute si iar o iau de la capat.Si zi si noapte.
Vreau sa urez si eu nastere usoara, bebei sanatosi, si mancacioasi fetelor care nasc.
Vreau sa-mi modificati si mie pe prima pagina.
Pe fetita o cheama Anastasia-Maria, a avut 2,860 Kg(de parca ar conta 10 g) si am facut cezariana.
La kg, la 38s am avut 21 Kg luate.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
elly_b spune:
Felicitari JADE!!! Multumim lui DD ca sunteti amandoi bine!!!
Felicitari MATZA REBELA!!! Felicitari RAMMY!!!
BINE ATI VENIT PE LUME BBI!!! SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
NATI?!?
mami de (30.06.2005) si 34+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Buna fetelor. Multumesc pentru sustinere Am ajuns si noi acasa ieri, suntem cuminti, papam, dormim. Eu fetelor am furia laptelui.Groaznic .Nu mai fac fata nici cu maine nici cu pompa.imi curge lapte continuu, pe mine, pe picioare, pe jos.Merg cu el taras dupa mine.Este deja a 4-a zi si tot degeaba.Am intrat deja in depresie din cauza asta si plang continuu. Mi-a dat cineva o pompa de la avent si se pare ca isi face treaba bine.Dar pe mine ma tine maxim 15 minute si iar o iau de la capat.Si zi si noapte. |
Pai la tine o luam pe dos. Scazi cantitatea de lichid, scoti din pompa des si putin. Pui gheata infasurata in prosop pe sani nupa alaptat.
Intrebare: sanii dor? sunt tari? sau curg mult si atat?
Cu pompa scoti cat sa nu curga? sau scoti tot?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu
elly_b spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ALEXANDRILOR SI ALEXANDRELOR!!!
LA MULTI ANI BB DE SEI! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI CUMINTE!!!
Racheel bine ai venit acasa! imi pare tare rau pt furia laptelui ... bb cat mai mult la san! pompa! si comprese calde inainte de supt si reci dupa! si Doamne ajuta sa treaca repede!
ionelamaria spune:
Racheel depresia las-o alora de nu au bebei. Tu transmiti micutei starea si nu e bine. Fii fericita ca ai laptic. N-ai sa faci baie in lapte toata viata! Fii convinsa de asta. Pana se regleaza lactatia e asa, apoi , chiar daca tampoanele de sani vor fi necesare, nu va mai fi asa grav
Intru eu pe contul comun sa modific. Or mai fi si alte modificari? ca nu prea reusesc sa ma adun
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu
elly_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Pai la tine o luam pe dos. Scazi cantitatea de lichid, scoti din pompa des si putin. Pui gheata infasurata in prosop pe sani nupa alaptat. Intrebare: sanii dor? sunt tari? sau curg mult si atat? Cu pompa scoti cat sa nu curga? sau scoti tot? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu |
m-ai terminat !!! ionela esti enciclopedie!!! ma minunez de fiecare data
caty2585 spune:
Buna tuturor bustoaselor si mamicilor
In primul rand vreau sa FELICIT PROAPETELE MAMICI!RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG, SI SA UREZ BUN VENIT PUIUTILOR MICI!SA VA DEA DD O VIATA MINUNATA,SA FITI SANATOSI,PAPACIOSI SI NECOLICOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR
In al doilea rand vreau sa VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT SPRIJINUL SI VORBELE FRUMOASE SI PLINE DE CALDURA CU CARE M-ATI AJUTAT SA TREC MAI USOR PESTE CLIPELE GRELE!!!!
Despre papusica mea...este foarte bine,cumintica,papacioasa,neplangacioasa,frumoasa.....Nu mai am cuvinte sa va spun cat sunt de mandra,fericita si implinita!!!
Laptic avem din a doua zi dupa ce am nascut si ii dau la cerere.De dormit,doarme in pat cu noi si se odihneste si ea dar si eu foarte bine,nu ma pot [plange de oboseala sau altceva.
Scot motatele pentru cine vrea si pentru Theea,Natalia
MAi intru sa va spun povestea nasterii printesei mele scumpi.
Am sa incerc sa ma alatur voua pe yahoo sa pun si eu poze cu papusica mea
O zi buna si linistita,fara dureri
Fericita 40+ cuLoriana-Maria
AMR ???zile