Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Incerc sa dorm putin, sa vedem daca imi iese...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hai Nati

si eu ma bag sa incerc sa dorm

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Nati ,cu cate zile ai depasit DNP ?

35+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Neatza!

Sunt treaza de la 6.30, nu cumva sa pierd timpul in prima mea zi de concediu de odihna.Ieri aveam asa multe planuri, astazi sunt un pic debusolata de atata timp liber, optiuni, plus ca e Sf. Alexandru, ziua mea de nume;)
La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, mici sau mamici.
Inca mai pot savura o cafea dimineata si posturile de pe forum, dar parca mi-a fost rau de dimineata si seara am inceput sa nu mai pot adormi de aciditate, desi mananc cu doua ore inainte de culcare cel putin. Noaptea ma trezesc tusind, parca inecata in propria mea saliva, voua vi se intampla?

Pupici si o zi reusita!

36 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sa traiesti cu numele, Alex2011

La multi ani cu numele tuturor Alexandrelor de pe forum fie ca va sarbatoriti ori ba

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Neatza!

Sunt treaza de la 6.30, nu cumva sa pierd timpul in prima mea zi de concediu de odihna.Ieri aveam asa multe planuri, astazi sunt un pic debusolata de atata timp liber, optiuni, plus ca e Sf. Alexandru, ziua mea de nume;)
La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, mici sau mamici.
Inca mai pot savura o cafea dimineata si posturile de pe forum, dar parca mi-a fost rau de dimineata si seara am inceput sa nu mai pot adormi de aciditate, desi mananc cu doua ore inainte de culcare cel putin. Noaptea ma trezesc tusind, parca inecata in propria mea saliva, voua vi se intampla?

Pupici si o zi reusita!

36 cu Maria Clara

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola,

la multi ani urez si eu Alexandrelor si Alexandrilor din forum, Alexandrei de Sei si micutei Eva Alexandra (scuze ca nu mai stiu a cui este- se ved ca intru mai rar pe forum).

Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze!!!

Noi nu mai avem noutati. Maine merg din nou la medic sa vedem ce ne mai zice. Probabil ca o sa intreb si de programarea cezarienei.

Va pup!

Va citesc zilnic dar pt ca nu prea am ce sa va scriu o sa apar probabil mai rarut.

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Aaaa, Hai Nati!!!!

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetele, ce faceti? Nati, Thea, va tinem pumnii, sa aveti o nastere usoara noi suntem cat de cat ok, am fost ieri la dr, bebe e fff jos, fara cordon in jurul gatului cumva, lichid la greu, bebica grasun 3560 gr, si ne-a dat sapt asta, in caz ca nu nasc miercuri bagam "manuta" sa starnim pe acolo ptr prima data, de vreo 3 zile am si eu picioarele umflate, dr mi-a recomandat plimbare multa si contact sex cat incape asa ca aseara "m-am impiedicat" am pus si amr-ul, acum sa vedem se adevereste sau puiul meu cu personalitate vine cand vrea el?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

AMR 9 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR DE SF. ALEXANDRU

Nati, nascusi? hai mami

Io astept, astept...

Zubi, mami39+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

N-am nascut...nu inca...am doar 5 zile peste termen

...dar , lasand gluma la o parte, azi m-a chemat sa ma interneze, cica dupa parerea lui se va declansa acum...eu nu mai cred nimic

Azi noapte am avut contractii pana m-am culcat, pe la 1, apoi nu le-am mai simtit...si am dormit neintoarsa pana pe la 6, apoi pana la 9. Mergand la dr. la control, monitorizare, am inceput sa am din nou usoare contractii...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput