Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor va felicit pe toate care ati nascut
N-aM INTRAT SA VAD POZELE ca n-am timp, o sa punem si poze cu noi cat mai repede.
Intrebari:
La cat timp alaptati?
Cat timp tineti bebe la piept ptr supt?
Cate treziri aveti pe noapte? Perioade de veghe?

Ca sa raspund eu :
Alaptatul e la 2 ore, nu putem trece peste pragul asta.Oare nu o fi laptele atat cat ar trebui?

Alaptez 10 min maxim 20 numai la un san la alaptare.Vine lapte mult si saraca ii galgaie laptele, se si ineaca...........si ma intreb ce sa fac ca sa manance mai alene, poate de asta e asa agitata.

Noaptea se trezeste si mananca la 2 ore are si perioade de veghe cam 2 ore. Sunt rupta de somn.

A si inca ceva. Dupa maxim 15 min de la fiecare alaptat incepe frichineala.Nu doarme neintoarsa sa spun asa.Si incepe sa scoata zgomote, sa se foiasca, sa maraie pana se trezeste. De cand e ea nu a avut un somn linistit.

Offff.

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

camady te inteleg perfect.

eu o alaptez odata la 2-3 ore atunci cind se trezeste din somn. La sin stam cam 30-40 minute dar pe undee ma dormiteaza eu o alint pe obrajori ca se se trezeaca sa pape sa nu doarma, iar noaptea avem 2 treziri la in dependeta cind a fost ultima masa, daca la 23-24 atunci se trezeste ;a 4 tocmai dimineata si apoi la 7-8 daca o hranesc la 21 seara atunci se scoala la 3 si eventual pe la 6:30-7 cam asta eu am obeservat la micuta mea.
Si eu tot o veghez nu am inca increderea in sine sa dorm dupa ce o hranesc. si mai nou ca sa o am mai aproape o culc cu noi in pat si asa parca imi e mai usor decit sa ma scol, ca inca ma doare jos de la operatie...

tu cum te simti?

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana .. da trebuia sa fie monitorizata permanent, dr meu facea naveta intre mine si o alta burtica cu care nasteam in acelasi timp, moasa si dr erau in permanenta in miscare , cand erau la una cand la alta, noi ramaneam cu rezidentii sau cu dr mana 2-a.. Oricum pediatra mi-a zis ca e de la calmant, si asa a citit si al meu innebunit sa nu ramana piticelul cu sechele...

Lali
.. o fi nu o fi mit.. eu am niste dureri de burta de nu mai pot, mai fac cate un vant si ma mai linistesc, azi ma dureau intestinele de nu puteam sta dreapta .. acuma colicile de mamica mit sau nu.. eu le am...

Ionela... mama vrea sa foloseasca rivanol, in spital o curata cu alcool sanitar.. deci sunt in dubiu rau de tot.. ma comport ca o nemernica si nu accept nici un sfat babesc... mama e f suparata ca m-am luat in gura cu bunica sotului, ca asta ma contrazicea in toate si eu nu am tacut.. dar am fost iesita 30 min si fata mea cand am revenit era infasata intr-o paturica groasa de 2 ori, si fata era imbracata deja in body cu maneca lunga si salopeta... nu e f cald in casa , dar 24 grade tot sunt..
Si da, abia acu a facut meconiu, caca negru.. si dr si asistentele ziceau sa nu imi fac pb pt ca unii nu fac caca decat dupa 5 zile... nu era balonata , desi se scremea f tare , si de aici au tras concluzia ca ea a facut kk...
Oare ar trebui sa ma ingrijorez ? azi nu m-am muls deloc deci laptele mi-a scazut, ieri ma mulgeam upa fiecare alaptat.. acu am alaptat-o de 3 sau 4 oi si inca nu m-am muls de la 6 ... se regleaza laptele sau imi scade? am inceput sa beau iarasi apa sa mananc mai mult , incep sa ma gandesc la galactfor .. Ce zici? iti multumesc din tot sufletul de mamica pt sfaturi..

Nati.. multumesc din sufelt , daca ai stii cat mai ajutat .. iti multumesc din tot tot sufletul... Buricutul deja am vazut ca se inchide , adica face scoata...
Apoi io chiar nu stiu ce sa mai faci? da eu cred ca de ai sta in pat pitik ar veni mai repede ca s-ar plictisi, asa in miscare cu excursii ii place ca doar mami o poarta atata in lume..

Zubi.. acu nu mai conteaza insa vai cate lacrimi am varsat, toti in spital ziceau ca am intrat in depresia post partum, eh depresia mea a fost spitalul si ca nu imi vad copilul, de patea ceva sincer cred ca erau 2 variante ori ma omoram , ori innebunem... oricum DD a avut grija de noi si ii multumim din toate celulele pentru asta..
mai ai un pic sii gata vezi si tu minunea, nu te speria.. fii optimista si ff calma, vad ca nu e un mit cu mamica linistita bebe linistit..

Andreea asa o sa povestesti si tu imediat... nu credeam ca exista asa ceva, nu credeam ca atatea sentimente ti-i se varsa in suflet intr-un minut.. dar e atat de frumos.. nimik nu mai exista si conteaza...

Maryyan.. inceraca sa te relaxezi si sa nu devii paranoica, dupa ce papa "ragai-o", pune-o mereu pe o parte, si daca varsa nu se inneaca.. Stai sa vezi cum se deschid instinctele de lupoaica cand vezi puiu in pericol... a mea s-a innecat pana acum de 2 ori prima data in spital in prima zi.. nu stiam nici sa o tin , am ridicat-o batut-o frumos nici nu mai stiu ce am facut dar cand am auzit-o ca respira bine am suflat usurat-o.. Stii ca starea ta se transmite ei nu? deci zen mami zen..
Frica iti e si din cauza oboselii, vorbeste cu sotul calm, explica-i ce simti si sa incerce si el sa se linisteasca sa te ajute si pe tine.. Mannaca bine, eu simt ca lesin daca nu mananc, mananc ca disperata ceea ce nu am mai mancat de ani buni..

MArina.. hai ca mai e un pic si sigur ajungi la termen si bebii vor fi bine..

Camady.. raspuns la intrbari:
1. o alaptez cam la 4 h, uneori 5 , alteori mai mai repede, la cerere, de ex daca nu adoarme dupa alaptat si sta treaza cam 1 h, cere iar si adoarme frumos,
2.La mine suge cam 30-40 min , uneori poate si 25.. insa undeva in jur de 30 min, dar nu suge incontinuu la sfarsit mai si tocaie..
3 noaptea papa cam asa 11-12, 3-4, 6-7.. deci cam de 3 ori..

LA mine e stresant mulsul, alaptez 40 min, o mai schimb , ne mai iubim, si apoi ma mulg si 1 h... acu vad ca am mai scapat... de muls..

Fetelor voi cum ii tineti imbracati in casa, asta daca nu e ap ff calduros?eu deja ma disper cu mama , soacra, bunica care ma pun sa o infasez si sa o imbrac biine si sa ii pun paturi pe ea.. sunt o nesimtita ca ma cert cu toti..

OAre maioneza pot manca?

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Marryan daca mi-ar dormi si mie asa ca la tine ar fi super.A mea se trezeste din 2 in 2 ore si are si 2 ore pe noapte cand sta treaza si plange. Iar cand doarme se foieste si scoate niste zgomote ca nu pot dormi deloc gandindu-ma ca se trezeste in orice moment.
Cu operatia ce sa zic..........ca dupa operatie.Cand mai bine cand mai rau. Dar deja e pe plan secund.De maine vine si razvan acasa .Sper sa fac fata sa ii ofer si lui ce are nevoie ca nu vreau sa sufere.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Andreea, scoatem motatele si ptr tine de acum

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Ieri am incheiat 38 de saptamani, am intrat in 39, nu-mi vine sa cred...este atat de aproape momentul intalnirii.

Va si va doresc o saptamana minunata!

38+ Doamne iti multumim!

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

seidana eu o imbrac in body cu maneca lunga si un pantalonas sau o salopeta. Noaptea dormim cu geamul intredeschis. Eventual o mai invelesc cu un scutecel.

De cand ma plang la voi fata mea a tinut sa ma contrazica. Doarme de la 2.30 deci de 3 ore .Record pentru noi.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Andreea, scoatem motatele si ptr tine de acum

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Ieri am incheiat 38 de saptamani, am intrat in 39, nu-mi vine sa cred...este atat de aproape momentul intalnirii.

Va si va doresc o saptamana minunata!

38+ Doamne iti multumim!

multumesc

motate pentru mine...nu-mi vine sa cred...am ajuns atat de aproape de final

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Sei - copiii alaptati exclusiv pot sa faca kk, la fel de normal, dupa fiecare supt, cat si dupa 5-6 zile fara sa fie nimic patologic. Daca nu o deranjeaza burtica, nu plange si nu face urat, eu zic sa o lasi in pace.

Ceea ce descrii tu dpmdv se numeste infofolire pe temperatura asta de afara. Eu i-as da un body cu maneca scurta si un pantalon 3 sferturi, sau un body cu maneca lunga si tot asa pantalon spre scurt. Daca doarme, un scutec e suficient pentru acoperit. Eu zic sa o imbraci ca si pe tine plus un strat subtire in plus. Iar celor din jur, mama, soacra, etc explica-le frumos ca ele v-au crescut cum au stiut mai bine si tu faci la fel cu copilul tau, ca apreciezi sfaturile, dar nu poti sa le iei ca si litera de lege.

Eu cred ca ma intind putin ca-s distrusa...ma simt super obosita.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ce frumos scrieti voi aici de bebeii nostri ,lasa ca venbim si noi din urma,astea mai mici

Miercuri ajung si eu la ginecolog si abia astept sa vad in ce stare e colul . Sigur voi veni bocind si indispusa

Mai fetelor,nu stiam ca se tine bebele atat de mult la san ,cate 30 min WOW

Mamici ,va descurcati singure sau e nevoie de mama ,soacra sau cine stie ce ajutor?
Ma refer la mamicile cu primul bebe si care sunt incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Marina, mie cei de la Medlife mi-au spus ca primesc din saptm 33 ptr nasteri.
Dar ca o alternativa, poti vb la Sanador, desi e mai scump acolo, dar ei primesc din saptm 28. Poate dr tau e si la Sanador, sau vb cu dr Roxana Constantin sa te preia, ca ea opereaza si la Sanador.

Sper sa nu fie cazul sa nasti mai devreme de saptm 35. Sa stea bb-ii la mami in burtica linistiti inca vreo 3saptamani

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Neata si de la noi

Ma bucur k sunteti bn mamicilor si va bucurati de comorile voastre abia astept si eu sa traiesc aceste momente minunate dar sa ajung macar pana la 35 de saptamani k altfel nu ma primeste la Medlife si ma trimite la filantorpia, acum ma ingrijesc sa nu mi se provoace nasterea mai ales k ieri am fost nu in butoi ci sub butoi am ramas surprinsa de Rammo k a nascut natural gemenasii si prin ce a trecut mai ales k era pregatita psihic pt cezariana dar dc nu au primit o la Medlife si au trimis o la Filantropia comisia de acolo nu a acceptat cezariana m-a cam sperIat ma gandesc sa nu ajung si eu asa k vb aia de ce ti e frica de aia nu scapi

32+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Oare de ce nu-mi mai apare semnatura ,ca n-am umblat pe la setari

35+

Se pare ca va fi

:)

Edit : vad ca e ok acum

Mergi la inceput