Uraganul Irene - relatari de acolo

Uraganul Irene - relatari de acolo | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Fetelor din America - va tinem pumnii sa nu aveti nici o problema de pe urma acestei furii a naturii!!!
Va asteptam cu relatari despre mega-uraganul Irene.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IanaM23 spune:

Probabil ca sunt evacuati sau nu au curent electric.Oricum e o mare sperietura pentru americani.Uraganul asta ajunge si in Canada??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sora mea e acolo dar nu am vesti de la ea...mi-a scris aseara ca se intorceau in NY din camping in Pensylvania, fusesera cu corturile si le era frica sa vina azi in NY asa ca au preferat sa plece aseara spre NY.

Sper si eu sa treaca cu bine toate fetele de acolo.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Din cite spun astia la tv
-sunt pagube materiale- case distruse de vint,copaci cazuti peste;
-sunt resedinte fara lumina(about 3 mil people- am scris in timp ce anuntau la TV);
-Din nefericire sunt 8 morti;
-In NY aeroportul a fost shut down ieri,Amtrak-ul(tren) era closed in est.
Aseara primarul NY anunta ca evacuarea nu mai este obligatorie,atita timp cit stai in casa.Multa ploaie si vint,considerat inca hurricane cat I.
Acestea sunt stirile TV aici... scrise asa cum au anuntat.
Sper ca cei de pe coasta sa apara safe si sa posteze.
S-au luat multe masuri de precautie,s-a mediatizat mult inainte de a ajunge Irene in partea de Nord.
Mihaela,sunt sigura ca sora ta e safe.Sper sa auzi de ea in curind.

Mergi la inceput

Da, sper si eu...inca nu am vesti dar poate nu are curent. Ultima veste de la ea e de ieri de pe drum...Noi urmarim furtuna pe o web cam din centrul NY...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Iana, da, ajunge si in Canada. Ce-i drept, a cam obosit pana aici si va fi, dupa cum spun meteorologii, o furtuna mai puternica. Vanturi de pana la 100 km/ora, ploaie abundenta...Am auzit la stiri ca aeroporturile din Toronto si Montréal au anulat zborurile pe ziua de azi. Maine se pare ca totul va reveni la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caliopy spune:

Worst over for NY, just starting for New England
http://today.msnbc.msn.com/id/26184891/vp/44303954#44304631

Mergi la inceput

Da, a trecut cu bine peste NY, am vorbit cu sora mea, erau doar strazi inundate si crengi pe strazi, zone fara curent...dar era OK.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

A trecut cu bine peste Nyc nu peste ny. Peste LI a trecut si au ramas case distruse, ora#537;e inundate, plaje distruse si oameni in adaposturi sau doar in bezna pentru înc#259; ni#537;te zile bune.
Cum a zis lumea prin new jersey si vermont... New england emai mult decât new york city
http://www.bloomberg.com/news/2011-08-29/hurricane-irene-damage-deaths-flooding-losses-of-power-state-by-state.html

http://www.ibtimes.com/articles/205456/20110829/hurricane-irene-2011-damage-photos-of-aftermath-on-east-coast.htm

http://www.fox2now.com/news/nationworld/sns-pictures-hurricane-irene-20110826,0,1154537.photogallery

Cat despre curent... Sunt si spitale far a curent pentru ca au generatoare pentru 2-3 zile doar. O zi far a curent e ok, dar o
saptamana...? Nu mai ai apa curenta, nu ai apa sa tragi apa wc, nu poti gati. Eu am copiii mari si tot nu mi-a venit sa m#259; întorc pana azi acas#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

AbAc chiar la tine ma gandeam cand am auzit stirile, ca spuneai tu odata ca stai undeva langa plaja!Sper sa revina totul la normal cat de curand!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Merci Valentina:). Suntem ok, dar inca nu putem reveni acas a. Am incercat dar nu putem repara mare lucru fara curent.

Mergi la inceput