Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

M-am delectat cu pozele! Foaaaarte faine!Si fotografi priceputi, dar, mai ales, protagonisti unul si unul!Dintre ghiocei, cea mai schimbata mi se pare Adelake: s-a mai implinit nitel (nu c-ar fi vreo balenuta!), i-a crescut si i s-a ondulat parul si-i bronzata numai bine cat sa demonstreze ca parintii ei sunt mari iubitori de vacante.

Cat despre cele doua gravide ce ar mai fi de spus, fiindca e evident: arata fantastic!Chatonel e tres chic - iti sta super cu parul scurt, pisica frantuzeasca!

Ilinca, imi place cum iti vine nuanta asta de par!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou la ceas de seara !!

No hai sa va povestesc eu putin despre turcu' nostru ca sa va lamuriti ce si cum : dupa cum v-am zis oamenii astia se ocupa doar ei de business-ul lor, foarte bun, nimic de zis, doar ca in cazul nostru au cam fost depasiti de situatie
Asaaaa, eu am tot vorbit cu madama care m-am lamurit acum ca e cam flower power si de aici unele disfunctionalitati si neintelegeri adica ea intelesese ca suntem un grup din Deva si se astepta sa venim toti o data, am discutat despre mancare de enspe mii de ori, i-am spus sa aiba pregatite 3 feluri de unde sa ne alegem, ea abia atunci ii spunea turcului (sot si bucatar de fapt) despre lucrurile astea
Eu cum am ajuns Mada m-a pus in tema ca oamenii astia nu-s prea draguti asa ca m-a dus sa ma lamuresc , ajung in pensiune, direct ma frapeaza ca nu e restaurant nimic, doar o bucatarie, intru acolo si dau peste turcu' care curata tacticos cartofi cu o mutra acra, intreb de madama la care ma anunta el ca e sus si ne asteapta de la ora 14 , la care i-am raspuns ca da mai are de asteptat oricum pana vin toti !!
Am dat de ea si am luat-o direct la interogatoriu, i-am explicat ca nu-mi place de sotu' pt ca nu e amabil, ba din contra e cam din topor, i-am spus ca nu asa se lucreaza cu un grup si ca trebuie sa fie mai zambitori in primul rand si nu ne fac noua un serviciu pt ca ii platim ! apare si turcu' doamna repede il anunta ca am ceva reclamatii si apoi sa te tii de acum incolo : l-am facut cu ou si otet, zambind si cu glume directe, pana a inceput sa zambeasca si el, i-am zis ca e un prim pas dar mai are de lucru, apoi mi-a spus ca e nedormit de 4 nopti, i-am spus ca sigur nu din cauza mea si ca ar trebui sa fie mai vesel dupa atatea nopti de dezmat
Apoi totul a mers mai usor, se vedea ca vor sa faca mai mult , le-a mai si iesit doar ca repet, nu erau pregatiti pt un grup, adica ei se asteptau sa mancam toti acelasi fel sau sa le dau eu lista cu cate portii din fiecare varianta vrem pai ce eu am mers pe gratis sa le fac lor munca ??!!le-am explicat ca de aceea ar avea nevoie de un om ca sa-si bata ala capul cu grupurile, sa noteze cine ce vrea si ce ar bea, nu sa ne notam noi pe o foaie si cand aduce portiile sa constatam ca nu ajung si apoi raman prea multe iar la bautura sa tot intreb cine ce abaut si sa cer bani pt ca el le-a pus pe mese si noi ne-am servit !!

De aia am zis ca a fost bataie de cap mai multa decat de obicei pt ca daca aveam doar cazare si mic dejun era ok, la cina fiecare coamnda ce vroia si platea pe loc nu mai era nevoie de tot felul de artificii, plus ca mie mancare mi s-a parut cam saracuta si cam scumpa, le-am zis dar ei tot imi bateau campii ca e facuta pe loc, proaspata, da ok dar vroiam parca mai multa diversitate nu regim de cantina, sincer eu tot comparam cu Podul Turcului care clar iesea in avantaj, drept ca si pe bani mai multi

Una peste alta omul era haios in felul lui si nu pot sa zic ca am cerut ceva si nu a adus, nici nu am platit in plus pt asta, la Ilinca de ex i-a pregatit ceva specialitati turcesti , la Anca i-a pus deoparte o portie de mancare pe care ea nu a mai mancat-o apoi , i-a adus lapte proaspat pt fulgi pe care iar nu i-a mai mancat asa ca de aceea o fi intrebat madama cat mai sta sa refaca nota de plata ca si asa m-a tot batut la cap cu nr de persoane consumatoare dar am pus-o in fata excelului de acasa

Daca am ajuns la Anca trebuie sa va zic cum si-a facut intrare la turc : prin bucatarie, cu gura mare direct, spumegand si tunand ca nu e luminata parcarea de i-a sarit mustarul astuia, noroc ca s-au impacat apoi
In rest e neschimbata, tot pe tocuri si in mini, la fel de vorbareata si volubila, bb3 a mai crescut dar tot pe umarul ei doarme , il admir pt asta, greu sa te ia somnu' cu Anca prin preajma dar el are antrenament se vede !!

No gata, mai scriu maine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, tema de casa : poze cu noua freza !! termen : maine

Daca am ajuns la freze trebuie sa zic ca mi-a placut tare mult schimbarea de look la PIsik care mi-a trimis poza si mie precum si la Ilinca pe care am vazut-o live din pacate cam prea putin pt ca seara nu a mai coborat la sedinta din cauza de semnal lipsa dar am stat cu husbandu' la povesti sambata dupa masa si tare-mi place de el . M-am bucurat tare mult ca au venit si ei , au avut drumul cel mai lung dar nu s-au dat batuti, sper ca Sophihi e ok acum, fara febra ! Sunt o familie frumoasa, sunt tineri si se iubesc iar Sophihi e o scumpete de fetita !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou!
Da,mai, cred ca Sophiphi a avut ceea ce se numeste "febra de camera":)))
Pentru tufetele care nu stiu povestea: cum am ajuns vineri, vedem ca fata e caldicea tare, bagam termometrul la popo...39 grade! Io in clipa aia am tot inghetzat, aoleu, scenarii apocaliptice!! Phiphi n-a avut niciodata febra, o singura data a avut 37.8 si am fost panicata! In fine, aveam supozitoare cu paracetamol, e drept ca dupa prima tura i-a scazut sub 39 in 10 minute...Dar apoi seara la culcare iar 39! Va dati seama ca in conditiile astea nu mi-a mai ars de niciun coborat, eram super ingrijorata+ cum spunea novus, noi fara semnal la mobile, cum sa comunicam in caz de ceva?
In fine, noaptea a dormit bine si n-a fost fierbinte, dimineata iar: 38.7...i-a scazut iar la 38...ma rog, a tot avut febra, curios ca fara muci, tuse, nimic. Pofta de mancare: asa si asa, de jucat s-a jucat (nu foarte in verva, e drept) asa ca parea si mai ciudat. Cert este ca Sophiphi de-o vreme are fobie de camere de hotel, asa a facut si la Cluj iar aici n-a stat pe jos nici 2 secunde, nu puteam s-o lasam jos pur si simplu, urlaaaa de numa. Numai in bratze iar jos..doar in pat la somn:))
Ei, pe drumul de intoarcere n-a mai avut nimic, acsa i-am luat iar temperatura (deja nu mai protesteaza la termometru, ca i-o luam de 5 ori pe zi:)), si ce sa vezi: 37.4, deci absolut normala. Asa ca probabil a avut ceva nou:"febra de deplasare" sau "de camera"
, ca in afara camerei era ok.
A, cu turcul ce mi-a placut,ca e dedicat meseriei (de bucatar:))), eu i-am zis a doua zi ca nu mananc carne si sa-mi faca daca poate niste cas pane cu niste cartofi, sau numa cartofi, nu conteaza...iar el ce surpriza mi-a facut, mancarica de pastai+ specialitatea turceasca, dovlecei/iaurt/usturoi de care Ela poate sa confirme ca a fost suuuuper.
Aaa, pai cat am bagat in mine in seara aia, ca abia a mai intrat juma de specialitate: ne-am delectat cu alte specialitati, de la novus. Bine, io slanina n-am mancat, normal, dar m-am indopat cu branza, rosii, ceapa etc, suuuper a fost! Huzband a fost incantat de slaninuta, desi in mod normal nu e pasionat de de-astea.
De prajiturile Denisei ce sa zic, vai de capul meu, nici intr-o viata n-as putea face atatea cantitati si atatea feluri, unul mai bun ca altul!! Baclavaua si bilutele albe au fost in topul meu, dar toate au fost supeeeer!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

M-am trezit cu o grija...stati sa vedeti...Cum sa imi fac si eu o palariutza d-aia de are Bianca in cap, atunci cand a fost pe Matasari. Are poza pe facebuc.

Intrebare pentur Bianca este Daca mai ai alte poze, din alte pozitii. Sa vad mai bine. Sau mai zi o data siteul magazinului.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Mai, Ilinca, chiar o exista "febra de camera de hotel"???? Aceleasi simptome le/a avut si Rares cat am fost la Lepsa sapt trecuta. Din 5 zile state 3 a facut febra. Initial am zis sa fie vreun fildes de masea caci urla cat casa, gemea si se zbatea in pat. Desi eu nu cunosc astfel de manifestari la dinti&masele, dar am zis ca astea or fi mai altfel. Cert e ca de cand am ajuns acasa nici masele nu mai ies nici febra nu mai face. Clar a fost ceva in aerul din deplasare. Mai ales ca de pe miercuri imi tot zicea Hai acasa...Si eu gandeam ca zice "acasa" la camera de hotel

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ilinca, da de ce la tine nu apare nika la avatar, nici macar fata aia comuna?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Ilinca, se pare Sophiphi e de-a lu' Vladimir. Poate ii place cu cortul?

Floric, si mie imi place tare palaria aia. (http://www. facebook.com/photo.php?fbid=223232924363871&set=a.152705811416583.25555.100000314961085&type=1&theater). din cate imi aduc eu aminte este facute din funde de catifea pe un cadru de sarma, sau ca balenele de la sutien.

Blogul fetei cu palaria in caua este: palariivintage.blogspot.com (eventual intreab-o daca mai are palaria verde cu rosu)

Vad ca are si alte modele in genul ala:
http://2. bp.blogspot.com/_Au44e0g1Ajw/TP7CzmXTYaI/AAAAAAAAFWU/by91mkvqsoY/s1600/IMG_6702.jpg

Mergi la inceput

Dodo, azi noapte imi programasem sa te intreb ceva dar zau ca nu imi mai amintesc...baba batrana.
Azi noapte am avut timp si sa im pun parul pe bigudiuri (noroc ca nu-s adepta) caci dupa ce mi-am facut un somn parca m-a simtit rares si a inceput...apa...apoi pipi...apoi s-a tot foit...apoi sa il invelesc...si uite asa am atipit si eu spre 6.
Va dati sama ca pana sa adorm am tot vorbit (imaginar) cu cine mai aveam ceva treaba...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Floric, uite palaria aici:

http://www. facebook.com/photo.php?fbid=235431329806990&set=t.100000717527508&type=1&theater

Mergi la inceput