Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 acum mananc doar din obligatie, nu mai am foamea aia nebuna...decat f rar si macar am scapat de obsesia dulciurilor...desiiii...habar nu aveti cat am rascolit sambata frigiderul dupa ceva prajitura cu mere facuta de Denisasi nu am mai gasit apropos, incredibila fata asta...voi stiti ce prajituri stie sa faca???eu una am mancat cu 7 guri |
Kiar ca din obligatie mananca, am fost martor cand era Vitamina ingrijorat ca nu ii adusese si ei mancare!
multumesc pentru aprecierile "creatiilor" mele culinare, imi pare rau ca nu ai mai gasit prajitura preferata... Promit sa ma revansez cu prima ocazie!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus O, daaa, de aseara ma tot gandesc sa nu uit sa zic de celebrele prajituri ale lui Denisamada dupa care inca salivez pt ca toate dar absolut toate au fost pe gustul meu drept pt care am solicitat azi retetele, cica baclavaua e simpla de tot asa ca o sa incerc si eu in wkd !! Daca tot veni vorba de Mada, pot sa spun ca mie mi-e tot mai draga fata asta, are un simt al umorului de te da pe spate si culmea cand nici nu te astepti !! Adelake e tot mai activa si simpatica, de cum s-a vazut cu Ada a inceput alergatura si chiuitura de si-a pus mainile in cap turcii Costin ce sa mai zic, se completeaza de minune cu Mada, fac o echipa pe cinste si abia asteptam sa-i revedem !! |
Daca nu as avea culoarea mea galben-verde naturala, as rosi la auzul atator laude!
Ilinca_M. spune:
In sfarsit s-au incarcat pozele, iaca ACI. O sa-ti trimit si tie, Denisamada.
A se remarca in poze o premiera: Sophiphi dormind invelita, hahaaa, nici cand era bebelus nu suporta asa ceva, nu m-am putut abtine sa nu-i fac poze:))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Am un moment de respiro, ca Sophiphi se joaca cu OB-urile mele. Denisamada aa vazut mania asta a lui Phiphi de a aranja chestii, cu o maxima seriozitate. Acum a aranjat vreo 11 ob-uri, le-a aliniat perfect, ma sperie deja mania asta obsesiv-compulsiva, parca vad ce obsedata va fi cu ordinea prin casa iar noi doi suntem vraistie amandoi!!
Sa povestesc putin de experienta Moeciu. Drum dus= aproape 11 ore (cu 2 opriri totalizand maximum 1 ora), drum intors= 8 ore, e adevarat ca alt traseu. La dus am avut si vreo 4 rataciri, e drept, dar la intoarcere nu si totusi ne-a luat 8 ore si zau ca huzband a condus cu o medie de 80 de km/ ora ba a prins si o portiune de vreo 20 km de autostrada, spre bucuria lui, a bagat 180/ ora si am crezut ca mor, daca nu vedeam bordul nu as fi avut senzatie de rau dar asa simteam ca lesin de frica, va zic drept. In fine, sunt mandra de huzbandul meu, incepator, n-a iesit veci din judet, n-a condus in afara orasului mai mult de 30 km si iaca a batut direct un drum de Moeciu si inca ce frumos. Hai ca l-am laudat destul.
Acum s-o laud si pe Phiphi: a fost incredibil cu ea pe drum, mai ales la cel dus!! 10 ore in scaunelul de masina, fara sa carcoteasca!! Si nici o distractie majora, avea saraca asa: 2 mingi, un tigru de plus ("tituuu"), Pongo si Perdita de cauciuc (Goshy:)) si i-phone-ul lui tac'su:)) A stat cumintica in spate si cred ca a dormit un total de vreo 4 ore, de nu 5, din 10 (in vreo 4 transhe a adormit).
La intoarcere, desi drumul mai scurt, a avut nevoie de o pauza de tzitzi (vineri a stat 15 ore fara, nu a vrut, pur si simplu!) si spre final a fost musai sa intind o mana in spate si doar asa s-a calmat, tinandu-ma de un deget, asa a si adormit.
Ilinca_M. spune:
Despre excursionistele noi pentru mine:
- chatonela: super tipa, si fizic si spiritual, un corp de invidiat, calma, faina...
- Aris: dintr-o bucata, normal, vesela si relaxata, super cuplu cu sotzul ei (care i-a cazut cu tronc din prima seara, foarte tare l-a placut, are priza la oameni tipu'!)
- Dyanna- sufletista, saritoare, ciripitoare, super mamica, indragita de copii, inclusiv de Sophiphi, care-i tot tragea ochiade si zambete nerusinate:))
- gigelica- imi pare rau ca n-am avut timp mai mult de povesti, mi-a placut mult de ea, o persoana vivace si dezinvolta
Restul- vorba aia, pretine vechi, parca le stiu de-o viata! Novus, shefa noastra de trib (si huzbandul i-a admirat talentele organizatorice, a fost impresionat), Gaza tot frumoasa, tanara si "iubibila":)), Anca- vulcanica, vijelioasa, energica:)) si noutatea si surpriza: le-am vazut pe Ela si Denisamada in plina furie (pe rand, nu deodata:))dezlantuita si, tufete, sa stiti ca sub straturile de calm si bonomie sunt niste leoaice aprige, rrroaaarrrr!
Ilinca_M. spune:
De Iuca ce sa mai zic, de cate ori era huzband distrus de spate de planta noastra agatzatoare, ii faceam cate un semn discret catre gemeni, adica "zi merci ca n-ai 2 tatoshi ca Phiphi"
Olishka e o minunatie de fata, imi pare rau ca nu am apucat sa-mi iau ramas bun de la ea, ei detinand trofeul de "cea mai somnoroasa familie:)) Si ii sta atat de bine gravida, de-acum nu se mai poate alinta ca e grasa blabla, ca avem dovada pozele!!
Despre ghiocei si altele- later.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. In sfarsit s-au incarcat pozele, iaca ACI. O sa-ti trimit si tie, Denisamada. |
Frumoase pozele! Mai, ca bine ne-am mai distrat!
Eu iar postez in alta parte!? Ca prea e slaba activitatea... nu se poate asa.... Eeeeeee!?
Anaan spune:
Copilul asta al meu s-a hotarat sa ia el fraiele in maini si sa purceada serios la dezpampersare. Azi ne-a spus de fiecare data cand l-a apucat ca vrea sa faca pipi; apoi, inainte de somnul de pranz mi-a zis sa-i dau jos pampersul pe care i-l pusesem, asigurandu-ma ca "Anei nu fase pishi in pat!"; i-am facut voia si i-am dat o pereche de chiloti, fiind, recunosc, cam sceptica; a dormit si cand s-a trezit mi-a zis ca vrea la baie. Acum, va intreb: oare maine sa-l las fara pampers la plimbare?
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Anaan Copilul asta al meu s-a hotarat sa ia el fraiele in maini si sa purceada serios la dezpampersare. Azi ne-a spus de fiecare data cand l-a apucat ca vrea sa faca pipi; apoi, inainte de somnul de pranz mi-a zis sa-i dau jos pampersul pe care i-l pusesem, asigurandu-ma ca "Anei nu fase pishi in pat!"; i-am facut voia si i-am dat o pereche de chiloti, fiind, recunosc, cam sceptica; a dormit si cand s-a trezit mi-a zis ca vrea la baie. Acum, va intreb: oare maine sa-l las fara pampers la plimbare? |
Daaaa.
Inseamna ca deja il incomodeaza scutecul. Lasa-l ca e cald afara si nu are nimic daca face pe el. Eventual iei o pereche de nadragi de schimb.
Sau il intrebi regulat daca vrea sa faca pipi la copac/roata. gard...