Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)
Raspunsuri - Pagina 5
anka-maria spune:
Neata!
Fuse un weekend zbuciumat la noi, a trebuit sa iau matza de coada si sa frec podelele. Am aspirat, frecat, calcat, uf ce urasc weekendurile muncitoresti!
Booon, ce vroiam sa va zic.
-bulina n-are dinti si nu se vede nika. Dupa o sapt. In care a dormit ca un ingeras (un inger care se scoala la 6:30 in weekend) azi-noapte a facut o demonstratie de forta si m-a tinut treaza de la 2 la 3 jumate. Azi dimineata s-a sculat la 7, ca era obosit .
-face fitze la legume de vreo 3 zile. Azi la gradi i-am dat spanac cu ou facut de mine plus un borcanel din comert, de back-up in caz ca nu vrea spanacul meu.
-i-am dat sambata somon, esec total. Mirosea foarte tare a peste, bubu lua o lingurita si apoi o scuipa scarbit. Duminica s-a repetat figura. Deci pestele nu ne este prieten, trebuie sa cumpar un peste fara gust. Cred ca o sa incerc cu halibut, asta e gras si nu
prea are gust si miros, poate reusesc sa-l pacalesc.
-la noi e frig, maxima 16! Si vineri a plouat cu grindina! Am crezut ca mor, mi-a pus trandafirii la pamant... stupida vreme.
-mama mea e vegetariana. Anul trecut a lesinat in baie si a fost inconstienta minute bune. Dupa analize a reiesit ca era anemica rau. Acum baga fier la intervale regulate si mai scapa si la carne din cand in cand. Stie ce sa manance ca sa compenseze lipsa carnii numai ca avea si niste hemoragii puternice din cauza de fibrom si se anemia si mai rau. Deci practic organismul avea nevoie mare si nu reusea sa adune din verdeturi destul. Io nu poci sa fac sacrificii d-astea, mie imi place carnea....
-bubu meu a avut vreo 3 episoade nasoale de muci dar nu i-am dar nika. Am bagat ser la greu (rauri de ser) si am curatat nasul cu batista bebelusului. I-am luat o singura data temp, avea 38 deci l-am lasat in pace. Nu i-am dat nici macar paracetamol, desi era rau, se ineca cu mucisorii si vomita mancarea. Dar atata timp cat era vioi, organismul lupta cu virusul, am zis ca nu ma bag. Se fac acusica 8 luni si nu a luat nici un medicament, doar kile de ser si tone de Infacol. Sper s-o tinem tot asa, urmeaza sezonul rece si or sa cada copiii la gradi pe capete. Atunci sa vezi distractie
mirela2 spune:
neata
carmen sarna de cafea, mai ai?
gemenele sunt altele mama....acestea au 1n si 3 luni, celelalte au 10 luni
umblam numai cu gagici mature
mayane eu nu pot vedea pozele
astia s au sculat iar cu noaptea n cap si acum se cam miorlaie de somn, ii mai tin pana la 10 cand ii arunc in patuturi
carmen pup lui Andu sa i treaca cucuiul
si Razvi avea ieri o vanataie in frunte, nici nu stiu cand si cum a facut o, ca la cat umbla prin toata casa.......tre sa incui sertarele lui tacsu ca tot trag de ele si s pline cu hartii
rod tot, ling tot...
Robi vad ca a inceput sa faca mofturi la fructe...sau poate protesteaza ca nu i mai place hranit in scoica
legumele le au mancat super bine
ieri au ros si biscuiti, ca le am vazut pe fete cum mancau si dai tipete, asa ca le am dat si lr cate jumatate de biscuit...Razvi l a mancat tare frumos, Robi a trebui sa se frece cu el pe picioare, cred ca l fragezea
a facut deja 2 kkt, m a speriat cat poate sa cace copilasul asta....urasc schimbi scutece, asta ca nu stau deloc, tre sa le tin mainile sub picioarele mele, ca aripile la pui, ca altfel imi pleca cu kk tarash
balamuc
pupi fetelor si o sapt frumoasa
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
loutzy spune:
Neatza gasca de buburuze.
Azi am copil cumintel pana la ora asta. ptiuu sa nu-l deochi.
Pun azi poze cu Stef la tara si la Dunare.
Anka eu stiam ca nu se da peste gras la inceput, ci peste slab:salau, pastrav, pangasius, cod. Poate de asa a refuzat pestele.
Mayane scump rau Darius cu a lui tinuta.
Un LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
mirela2 spune:
anka nici alor mei nu le a placut somonul,pute prea tare a peste, pastravul l au mancat mult mai bine
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
vasilasanita spune:
Buna dimineata!
La multi ani srbatoritilot de astazi! La multi ani pt taticul Catalinei de Roxx.
Ziceam ca nu o sa fie nevoie sa merg la dr ca o sa ne descurcam cu mucisorii. Insa de aseara a inceput sa tuseasca. O fi ca ii ajung din mucisori in gat?? Ce spuneti?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
anka-maria spune:
Loutzy, io am o carte data de olandezi in care scrie ca se da peste gras. Oricum, nu stie bubu daca e gras sau slab, el il refuza din cauza de gust/miros puternic. Practic cum il simte in gura, il scuipa.
O sa fac precum zice Mirela, las somonul si bag cod sau pastrav, poate merge.
Mi-e ciuda ca gasisem somon bio. De altele nu gasesc bio si mi-e groaza cu pestele, acumuleaza in organism toate belelele din apa: metale grele, antibiotice, etc.
luciact spune:
neata
of ce de muciosi pe aici, sanatate la toti
aseara la 6 i am dat ultima doza de panadol, dupa care n am mai facut temperatura deloc, nici nu s amai inecat asa cu mucii, desi mai sunt
azi dimi avea 36,7
maine mergem la dr....oricum aveam de gand asa pt un control, plus ca ma gandesc sa nu aibe vreun rosu in gat ceva, dar nu la pediatra ei care nu raspunde la tel cand am nevoie desi nu o sun la 12 noaptea, la alta
vasila n am mai scos o aseara, si nici acum de dimi, bate vantul destul de tare, daca e mai dupa amiaza, sanatate lui Stefan
eu sunt cobza, curge nasul, doare gatul, ma si mananca asa pe gat, si nu iau decat niste homeopate de la boiron
aseara a cazut si ea din pat a doua oara, o adormisem si m am dus sa mananc, urmarea o stiti, de data asta a cazut cu fata in sus, deci s a lovit la cap sigur
pupam si andreiutzul sa treaca vanataia
o zi buna
roxx26 spune:
Neata fetele!
Multumesc pt urarile pt tati, nu au fost nicidecum cu intarziere, pt ca ziua lui este abia azi - v-am indus in eroare probabil cu atatea petreceri (care continua si azi, bineinteles). Tre sa ies la piata sa iau cate ceva, dat astept sa faca ochi domnisoara mea, care faci nani si acum
Foarte tare linkul cu febra! O sa-mi bag si eu nasul in cartea aia!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
neata
fetele dati-mi si mie pls linkul cu turul ala al bucurestiului ca poate mergem si noi intr-una din zile dc ziceti ca a fost interesant
alaptat in manduca?hmm..suna bine
zumzu spune:
eu nu pra vorbesc pe aici de mancare ca al meu baga in el de toate.
dimineata a mancat doua piersici cu cereale iar acum la 11 mi s-a facut foame si mi-am desfacut un iaurt...pai a fost chip sa il mananc?nu...o lingura eu, o lingura bubu si tot asa