Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)
Raspunsuri - Pagina 4
zumzu spune:
Mirela aceleasi gemene sau sunt altele?:P
noi azi am fost la mogosoaia, multumesc cui ne-a recomandat pe forum ca nu mai stiu. a fost frumos, e loc de picnic, lac, trandafiri mult, castelul; si nu era nici f aglomerat. am stat pe paturica, ne-am plimbat un pic.
missmj spune:
mayane nu merg link-urile....cica page not found
mirelush distractie maxima acolo ... hai ca sunt misto gagicile motanilor, se potrivesc
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
blue_night spune:
Roxx, Missmj, imi pare rau ca n-ati ajuns, a fost superb! Baietii aia chiar fac o treaba extraordinara, va recomand din toata inima sa va duceti intr-unul din week-end-urile viitoare, merita! Si Diana a fost suficient de cumintica incat sa imi tihneasca - asta inseamna ca a fost cea mai cuminte de pe planeta, ca a durat doua ore! Si sa-i dea Doamne Doamne sanatate cui a inventat Manduca si mai ales fetelor care m-au invatat cum sa o alaptez pe Diana stand in ea! (paranteza: nimic nu se vede, e super fain, nu stie nimeni ce face ea acolo). Ca altfel era adio tur de la un punct incolo...
Roxx, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa va iubiti frumos multi ani de aici incolo!
Sanatate multa puiutilor raciti, sa treaca repede de tot, ca tare e nasol! Si stiu ca e greu, dar daca va tine inima nu le dati medicamente daca au doar muci, fara febra mare sau alte simptome mai urate - ca acum invata organismul lor sa lupte eficient si nu-i bine nici sa fie lasat singur cand nu se descurca, dar nici sa fie ajutat cand nu are nevoie...
Noapte buna!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
blue_night spune:
Missmj, trebuie sa fii mai intai "logata" pe contul 2 de picassa ca sa vezi pozele lui Mayane...
blue_night spune:
Super balaceala, Mirela!
Si tu, Mayane, nu ai aflat inca ca asa se poarta pampersul vara asta???
blue_night spune:
Hai ca in seara asta imi fac eu de cap de una singura pe forum ...
Al cui e exploratorul de pe al doilea cont de picassa care vrea sa schimbe programele la tv cu capul? Super dulce!
missmj spune:
anca sper sa reusesc sapt viitoare sa fac turul ! si...merci, eram logata pe alt cont intr-adevar !
mayane Darius un scump ca de obicei !
roxx cu intarziere...LMA sotului, sa fie sanatos, sa se bucure de voi !
Gata, ma bag la somn !
LML Irina de bebelusi
LMA Andutza, sa fii sanatoasa si fericita !
Happy B-day Michael !R.I.P !
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_night Al cui e exploratorul de pe al doilea cont de picassa care vrea sa schimbe programele la tv cu capul? Super dulce! |
Al meu este, multumesc ! Am album "missmj" dar nu stiu ce am facut de nu l-am incarcat acolo !
missmj spune:
buna dimineata !! va dau cate o !
Avem a 3-a cazatura ! s-a trezit la 9 si l-am luat cu mine in patul mar si eu am adormit . s-a urcat pe mine, mi-a dat palme , a bodoganit, eu nimic ! pana am auzit zbang si imediat un urlet ! eu am aproape de pat un dulapior in care ii tin hainutele ... si a dat cu capul drept in el ! are o vanataie in frunte si sper sa nu devina cucui...i-am tinut si eu lingura acolo ! of Doamne, mereu atipeam pe langa el , sa imi fie invatatura de minte !
hai trezireaaaaaaaaa