Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, sper sa-i placa Anei leganusul! La noi e distractie maxima + liniste, ca sta cuminte acolo o gramada + siguranta, ca o poti scapa din ochi cate putin, pt ca de acolo nu prea are cum sa iasa! Have fun!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

LORI, sper sa-i placa Anei leganusul! La noi e distractie maxima + liniste, ca sta cuminte acolo o gramada + siguranta, ca o poti scapa din ochi cate putin, pt ca de acolo nu prea are cum sa iasa! Have fun!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

mai, elicea aia treb sa intre usor in lacas??/ Ca la cat sunt eu de fortoasa si nu pot....o pun asa pe Ana pana vine tati- super fortzosso!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

vRoxx;tu stii mai bine..Eu habar n-aveam de bruma..Daca ma trezesc la 9 cand e soare

Irinuka stanga si dreapta..mamica cu suflet urias..sa-mi trimita ea cartof fara sa spuna nimic

Madalina;primit colet..sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

@Roxx26: multumesc pentru urari si pentru raspuns; ma gandeam eu ca nu e nimic dar nu strica niciodata sa intrebi (mai ales daca ai pe cine) o mama cu mai multa experienta. (eu fiind la prima minune din viata mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna fetelor...
Am fost ieri cu Medeea la vaccin si a plans mult mititica...dar a trecut si nu a facut nici febra.
Lori-ma regasesc in tot ceea ce povestesti tu legat de Ana.Medeea tot cu titi adoarme,in bratele mele.Diferenta este ca ea nu accepta inca nimic solid dar mai insistam, pana una alta traiasca titi.

Legat de refuzul mancarii tin minte ca tatal meu statea langa mine cu cureaua pe spatarul scaunului ca sa mananc.Nu o folosea niciodata dar isi facea treaba.Noi am avut mereu o ora pt masa,mancam impreuna si daca se ridicau parintii inainte fugeam repede si aruncam mancarea pe balcon sau luam tot in gura si aruncam in wc.

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
La multe lunite sarbatoritilor zilei de 30!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

De ea sora mea de suferinta ! O fi ceva cu ziua de 14??

eu citesc pe site-ul ala..m-a amuzat teribil asta:

Legile bebelusilor
Toddler Property Laws

1. If I like it, it’s mine.

2. If it’s in my hand, it’s mine.

3. If I can take it from you, it’s mine.

edit, ca nu ma opreste nimeni:
http://kellymom.com/momblog/fun/wisdom/solids/

mortal: This brings us to the primary rule of baby raising, which is the solution to this and all subsequent problems. This rule must be followed faithfully, and practiced regularly, and you should make it a habit to repeat it to yourself ten times a day. It is the Golden Rule of raising babies. LIE. Lie to your mother, lie to your sisters and aunts, and above all, lie to all the other mothers you meet on the street. When a newer mother than you asks for your help, tell her you never had the least trouble. YOUR baby just LOVED his mashed banana on the first try.”

Deci, pt cine mai intreaba de acu' incolo ...mai, mananca Ana mea de rupe, sparge, azi a mancat 200g de brocoli :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna asta Lori cu regula de aur!!! :) m-ai facut sa zambesc exact cand aveam nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

M-am gandit si eu ca ar putea fi ceva cu data de 14 ,dar totusi Edutu papa bine!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Raspunsul Asociatiei Mame pentru Mame, referitor la intrebare asta:

Buna ziua,
Ma intrebam daca ne puteti ajuta cu o opinie, (eventual a unui avocat cu care colaborati la asociatie) referitor la acordarea stimulentului de insertie acordat mamelor care se intorc la munca inainte ca bebe sa implineasca 1 an. Legea cea noua nu este foarte clara cu privire la cu cate zile inaintea implinirii varstei de 1 an trebuie sa te intorci la munca, iar in urma intrebarilor adresate Agentiei pentru prestatii sociale, raspunsurile au fost variate (una luna, cateva zile).
Multumesc anticipat.
O zi excelenta!

Draga Gabriela,

In lege nu se precizeaza exact care e limita de reinsertie insa expertul nostru ne spune ca in mod logic trebuie ca reinsertia sa se faca cu minim o luna inainte de expirarea CIC astfel incat sa nu mai incasezi indemizatia pe luna finala a CIC (astfel incat statul sa 'perceapa' ca face o economie). Practic trebuie facuta cererea de intrerupere inainte de ultima luna a CIC - trebuie sa reiasa ca din data de 1 a lunii (adicatelea ultima luna din CIC) reincepi lucrul la locul de munca. Trebuie sa discuti cu HRul de la locul de munca si sa te ajute cu hartiile.

Daca crezi ca activitatea Asociatiei Mame pentru Mame ti-a fost de folos am aprecia daca vei deveni membru ca sa beneficiezi de toate avantajele aferente. Ai toate detaliile AICI.

cu drag,

Echipa 'Mame pentru Mame' ONG

Eu una tot nu m-am lamurit. De la mine de la HR mi s-a spus ca ar fi inteles de la alte angajate care au intrebat la Ag. de Prestatii sociale, ca e suficient sa te intorci cu cateva zile mai devreme... acum, mai sus avem alt raspuns,Carmen a primit si ea alt raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Rmbbc nu cred ca e un capat de lume, dar iti inteleg ingrijorarea. Fi fara grija, ai procedat bine cu apa oricum.
Aoleu ce si-ar fi auzit urechile sa fi patit eu cu asa rude binevoitoare!?! Sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie ca dupa muraturi ar putea urma sarmalele, carnatii sau chiar o gurita de tuica curata.... ca poate ii e pofta lui bb, nu?
Scrie-ne mai multe despre voi.

Anka de tine ce sa zic... te admir pentru felul tau de a fi, dar eu nu pot fi asa. Eu sunt genul ala mamos (gen Lori asa) lipta cu super-glue de copilul meu si recunosc imi face placere cand il vad cum se lumineaza la fata si intinde mainile si se smuceste cand ma vede si este la altcineva in brate de exemplu, sau cand ma tine strans-strans in brate cand e obosit sau il doare ceva... sau cand se trezeste ca sunt singura care-l pot linisti/ adormi (or sa mi se intoarca mie astea-n freza, sunt sigura dar momentan ma bucur de ele asa cum sunt).
Nici eu n-as vrea sa fie dependent de mine pana la 18 ani, dar acum cred ca e prea mic totusi sa punem deja eticheta asta.
Hai nu te intrista ca Bubu al tau te iubeste mult dar are un mod mai aparte (probabil ca tine asa) de a o arata. Fi linistita, tu esti cea mai importanta pentru el, sunt sigura!

Mimo distractie placuta chiar si fara bebe. Sa vi cu bateriile incarcate.
Nici eu n-as putea sa plec fara bb undeva. Nici n-as concepe de fapt... cel putin pentru moment!!!

Vasilasanita cum l-ai descris tu pe bb Stefan, am si eu un exemplar foarte cunoscut... Cine stie - cunoaste!

Sicuta da si mie mai multe detalii de Aquabebe - in Tm este nu? Si scrie-ne mai des!!!

Pauza de calcat vreo 10 lucruri... trebuie sa dam jos ce-am adaugat aseara cu ocazie placinticii cu mere si a gogosilor facute de sacrosenie azi.

Revin.

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput