Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
'neata si de la mine!
Irinuka, mi-ai facut si mie pofta cu praji a ta. Bun-bun. Ar trebui sa ma mobilizez sa fac si eu.
Nu stiu ce-a avut bebe al meu azi noapte ca s-a trezit de vrei doua ori. Ca s-a trezit nu e nimic, ca asa face de obicei, dar a urlat si-a urlat de nu mai stiam ce sa-i fac. Apa, leganat, lapte, nimic n-a functionat. Pana si-a gasit el un locsor potrivit in aptul nostru, ca se suceste inspre toate punctele cardinale. Luca Alexandru, mica mea comoara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Of, noroc cu feisbucu'...
La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
A dat cineva ??
Neata!
gata cu nunta!!
A fost..interesant. Am mobilizat 2 bunici la 2 copii, una cu Robert (super norocoasa, ca Robert a dormit ca un pisoi pana am venit eu si m-a simtit si a venit dupa mine) si una cu Ana...mama mea...maaaaamaaaa mea!! Saraca, a a vut o garda mai grea decat garda de la serviciu din noaptea precedenta. Am plecat la nunta pe la 8, ca cica dumnica nuntile is mai devreme, toate bune pana la 10 si ceva cand s-a dat stingerea la copii, Ana s-a pus pe jale, adicatelea, vrei s ama culci fara tzitzi??? Ce, cerealele is in loc d etzizti???Are you freakin' kiddin' me?? Asa ca brum-brum, apasam acceleratia si intre aperitiv si peste pane mufam si sugem si-mi iau 100 de palme d ela fifitza. Plec, zicand ca am adormit-o si cum mama nu ma suna pana la 2 fara ceva, imi imagonez ca doarme gaza. Ei, as! Asta s0a trezit dupa 10 minute dupa ce am pelcat, nu a mers pacaleala cu mama imbracata cu tricoul meu imputit, purtat toata ziua, nu a mers pacaleala cu stat cu mana pe capsorul ei...asa ca mama a rotit-o carut, brate, sus, jos, mai adormea, mai suspina, se trezea, la 2 fara ceva am infulecat neste sarmale si brum -brum, o gasesc pe Ana cu lumina aprinsa fericita tare sa ma vada. Drept consolare a supt non-stop si nu a dat drumul la san pana dimineata.
Ieri am mai stat pe acolo cu treburi, am ajuns acasa la 11 si ceva noaptyea, am adormit imbracati, noroc ca nu si incaltati, si bonus-Robert s-a trezit de 1000 de ori.
Din ce am citit de la cap. anterior:
Andri roseola e cea mai usoara boala a copilariei, cand au aparut petelel alea deja nu mai e contagioasa, nu mai trebe antitermic, eu as iesi din casa la faza aia. In rest...imi pare rau pt dr. aiuriti pe care ia-i intalnit. Aaa si nu a vazuy dr. rau-chiar avea rosu in gat, orice boasla virala de genul atsa inroseste si gatul, de aia copilul treb lasat 3 zile (ca atata dureaza pana erupe)...si nu "prevenit" cu antibiotice. banuiesc ca la ora asta sunteti super bine deja!
zumzu intrebai tu ceva, dar am uitat ce....
Mada distractie mare la mare!!
Aaaa..noi papam ca la nebuni, ba 50 g borcanel sau piure, ba bucati de carne, ba bucati de patrunjel sua alte bucati...nebuuunii..fata asta se joaca cu obsesia mea pt control.
Pupicei, sa duc s amai ceteesc.
fragrant8 spune:
neata si de la noi, dupa o sapt de pauza;
ne-am adunat si noi pe acasa; ma apuc sa citesc din urma si revin;
fetele care mai aveti de ridicat homeopate; o puteti suna pe buni de azi pana pe 5 sept.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
lori, mai bine o luai cu tine la nunta
neica Robi a inceput sa faca mutre la fructe, tre sa se maimutzareasca tascu ca sa deschida gura
offff offff
grele tare
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Neata si de la mine !
Al meu copil tot marait, azi-noapte s-a trezit la 1,3,5,7 si finalul la 9.30 ! doar sugea putin titi si se culca la loc. are deja 2 dinti, si ieri cand l-am prins cu gura deschisa (ca nu ma lasa deloc sa ma uit in gura lui) ...asa...avea si gingiuta de sus taiata ...deci iese si unul sus, asa se explica trezirile si maraielile lui de peste zi. saracutul ! dintosul meu iubit !LML bebelusilor Natalia de bebelu, Tudor de tierry, Kevin de babyleeks si Nectarie de mamutz !
LMA Alexandrilor si Alexandrelor
lorich caterinca maxima cum ai povestit tu nazdravaniile Anei ! pai cum sa te distrezi tu fara ea ??? si mai ai tupeul sa pleci si cu titi dupa tine , ntz ntz ntz !!
irinuka mmmmmmmmm la ora aia tu mancai prajitura? de fapt prajituroaie ? bine ca nu am intrat sa citesc azi-noapte, ca ramaneam cu gandul la ea...azi pot face si eu !mmmmmmm
anca s-a mai zis faza cu laptele de vaca, nu mai stiu exact care e explicatia, dar e de bine,poti sa ii faci branzica...hahah pup
mayane si al meu are un fetis cu telefoanele , dar nu oricare, ca i-am luat un tel de jucarie, care suna casnd apesi pe taste si e colorat as apt copii...nu il vrea deloc, tot ala pt oamnei mari e mai bun. si se zice ca nu e bine sa ii zici nu e voie ca mai rau face,...pai ce i-am zis eu vreodata pana acum nu e voie ? si ar intelege el oricum de la varsta asta ? zici ca parca stiu deja ce nu e bine si aia fac !
vasilas ti-a dat antibiotic si dupa aceea ti-a zis ca mai puteti astepta cateva zile ? ce dr dus/a ! pai ori e grav ori nu e? andrei al meu a avut aceleasi simptome si dr mea mi-a zis sa ii dau stodal pt tuse si ser pt muci. de la stodal si-a revenit in 2 zile.multa sanatate
Ma duc sa ii pregatesc micul dejun lu' fii'miu !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
vasilasanita spune:
Voi stiti ca fluimucilul este antibiotic?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Voi stiti ca fluimucilul este antibiotic? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
Nu stiu, pt ca nu este!
![](icon_smile_big.gif)
Din pacate de cand a inceput Robertelu gradinita stiu despre ACC, Fluimucil, adica substanta lor comunca, acetilcisteina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_night Loutzy, tu stiu ca te pricepi la lactate mai bine ca oricine altcineva. Lumineaza te rog o minte de inginer care s-a ratacit prin desisurile biochimiei ![]() Multumesc anticipat ![]() Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011) Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery) |
Nu e vb de proteinele din lapte ci de un zahar din lapte(lactoza), care da intoleranta si se spune ca dupa un an scade riscul de a face intoleranta. In cazul branzei si iaurtului lactoza se consuma in procesul de fermentatie, deci se pot administra de la 7-8 luni.
Alergia la proteinele din lapte e cu totul altceva si nu tine cont de varsta, poate aparea oricand si disparea la fel.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.