e acceptabil... fara sex?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

da sotia ce parere are? Sau pe ea nu o intreaba nimeni.Spun asta pentru ca data natura situatiei , ea neputand, nu cred ca va fi asa contra ideii ca sotul sa o faca in alta parte, dar cu conditia ca sa fie discret si relatia cu ea sa nu se deterioreze.Daca crede ca se indragosteste de vreo zana , atunci mai sincer ar fi sa o ajute pe ea sa aiba cine sa o ingrijeasca si el sa-si vada de viata lui.Pentru ca saraca femeie sufera si asa destul ca sa mai auda ca rade lumea de ea ca sotul ei face si drege, chiar daca ea ar fi de acord cu asta.
Asa ca discretia e elementul de baza.
Dar daca toti din cercul de prieteni deja vorbesc...cam greu cu asta.
Iar daca asta e interesul maselor in acest caz...si nu faptul ca acea femeie poate oricand sa-si incheie socotelile cu viata, iar sotul ei poate chiar o iubeste asa mult incat acest gand il sperie si numai chef de ceva cu alte moadmoanzele nu mai are.
Nu cred ca femeia respectiva il tine legat de ea cu ceva , mai ales ca e imobilizata si nici nu a pus detectivi pe urmele lui.
Asa ca daca omul nu vrea relatii cu altele e de inteles, sau poate altele vor relatii cu el si sunt incurcate de sotie...atunci ca mai astepte putin , din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

inca ceva...spui ca sotia e in carucior, dar nu e in ghips, de dormit doarme banuiesc in pat, deci sotul o poate tine in brate, o poate saruta, poate sa-si arate afectiunea in multe feluri, iar faptul ca nu vrea cu altele pentru mine e de inteles.Mai ales ca pentru un barbat sa termine o treaba inceputa ...e usor .
Dar totusi ce o intereseaza pe lumea din anturajul lor de ce asa si nu altfel...s-a plans cumva sotul ?
Sau vor sa-i faca un bine cu sila si el nu pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

oamenii aia traiesc o drama, bietului om ii moare nevasta si amicii se intreaba dc are sau nu cu cine sa se sexeze.

asa e romanu, moare de grija altuia.

eu cred ca in viata exista ceva mai imp ca sexul si asta este prietenia si omenia.si cum a spus si roxi mai sus, poate omul asta isi iubeste nevasta si nu-i arde de sex cu altele in astfel de momente.

vb ta roxy, omul poate nici nu s-a plans si au si sarit amicii sa i tina lumanarea si sa l ajute sa se elibereze hormonal, de parca fara sex moare.

vorba lui rufus, ai si alte cai sa ti canalizezi energia.

ups, cred ca am imbatranit.:))))))

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Vorba ceea,tara arde si baba se piaptana!

Sotia omului e pe moarte si prietenii se contrazic daca domnul sa se**** sau sa nu se**** prin vecini.Dar ce bre,ii cade pina isi da femeia aia duhul?Nu poate rabda?
Ma indoiesc ca asta il preocupa pe el acum(daca da,brrrrrr)dar am senzatia ca asta e birfa care circula printre cunoscutii care il caineaza ,"saracul,nu s-a mai "fericit" de x luni"
Chiar nu pot sa-mi inchipui cum un anturaj ar putea discuta despre problemele sexuale ale unui cuplu,cind acel cuplu traieste pur si simplu o drama.

Daca ea nu era in faza terminala si el nu vroia sa o paraseasca si se angaja sa-i poarte de grija pt. tot restul vietii,da, de ce nu?
Ca nu-l putem condamna si pe el la o viata chiar fara cele "esentiale" unei functionari normale.Dar asa...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

7, 10, 15 ani, nu, nu e normal. Mai sunt impreuna respectivii dupa o pauza asa lunga? Sau e o prietenie/casatorie la distanta?

In fine ... pauze de cateva luni pt. diverse motive (sarcina cu probleme, alte probleme de sanatate, pauza de gandire etc.), da. Dar ani, nu.

na, ca ma citez singura ... am spus eu bine in primul mesaj ... sau alte probleme de sanatate. Asa stand lucrurile, da, mi se pare normal si acceptatbil fara sex. Sau cum zice roxy ... o imbratisare, un sarut, o vorba buna spun mai multe decat actul de huta-huta in sine.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ei hai...nu fiti afu'...ca e normal sa-ti pui intrebarea, conceptual vorbind.

doar daca alta grija nu mai ai decat treaba asta se pune problema cu Dabija...(n.r. ce te freca grija)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaB

ei hai...nu fiti afu'...ca e normal sa-ti pui intrebarea, conceptual vorbind.

doar daca alta grija nu mai ai decat treaba asta se pune problema cu Dabija...(n.r. ce te freca grija)

conceptual vorbind iti poti pune si intrebarea, ce puii mei faci dc ajungi in carutzul cu rotile sau in faza terminala si prietenii se gandesc cu cine se mai sexeaza partenerul.

situatia in sine mi se pare f dramatica. adica totusi,iti pierzi partenerul de viata, care in mod sigur a insemnat muuult mai mult decat o ora pe zi/sapt/luna/an whatever, de sex salbatic.
e omul care te cunoaste cel mai bine, cu care ai impartasit vise, lacrimi sau sperante, e cel mai bun prieten al tau, care se stinge in suferinta si uzura, atat fizica cat si morala, e un suflet de om, pana la urma....poate e omul care ti-a alinta suferinta, frica de orice, care ti-a intins o mana la greu, care ti-a facut un ceai cand erai bolnav, care a alergat in noapte la o farmacie sa ti aduca medicamente, care ti-a facut un copil, cu care ai facut o casa....vorbim de ACEL om, nu cred ca cineva se mai poate gandi la sex!!!

si dc ar fi doar o invaliditate pe viata si nu iminenta de a muri si tot ar trebui f mult pana a te gandi sa te eliberezi hormonal cu altcineva. asta dc iubesti omul de langa tine.
dc nu.....se transeaza f simplu. te duci si te rezolvi si mkr sa ai bunul simt sa fii discret.
sau, cu riscul de a parea malefica, mai bine il abandonezi ca pe un caine si ti asumi acest pacat, treaba ta cu ce procese de constiinta si iti vezi de viata.te duci dupa sex si cu asta basta.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella
Deci, e ok ca acest sot sa isi rezolve problemele in alata parte?

Greu de spus.
Nu este ok. Si, daca nu este ok, nu trebuie sa se intample. Si daca nu trebuie sa se intample, inseamna ca nimeni nu va putea spune vreodata ca se intampla.
Deci, daca nimeni nu stie sau n-a auzit ca se intampla, inseamna ca nu se intampla.
Intelegi?
Sotia poate trai multi ani. Nu este o boala in faza terminala. Nu exista nici un motiv pe lumea asta pentru care sotia ar trebui sa stie, sau sa-si dea acordul, sau sa auda de la altii, precum ca sotul isi consuma energia.
Sau eu, cel putin, asa cred.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

eh...uite d-aia am incercat eu sa nu trec de faza lui se poate au ba....operationalizand daca e moral/legal/discret/indiscret/uman/inuman samd...
tot daca vrei sa operationalizezi poti lua casnicia in varianta romantica/obligatie/obisnuinta/interes etc...

deci e mai sanatos s-o iei conceptual!
da ori ba . unii pot/unii nu. ce-o fi in spatele fiecaruia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Boala este terminala, dar vorbim de totusi 7 ani, 15 ani... etc?

Este foarte greu de spus in acest caz. La modul teoretic, toata lumea ar zice ca n-ar face. La modul practic, eu cred ca lucrurile se intampla oarecum pe dos.

Mergi la inceput