e acceptabil... fara sex?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Prima intrebare: o persoana normala de 35 ani (nu conteaza sexul) are anumite nevoi fizologice. Unii pot rezista mai mult altii mai putin fara sex. E posibil … ani de zile… 7, 10, 15?

intr-un cuplu, nu. Singuri, se poate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:

Prima intrebare: o persoana normala de 35 ani (nu conteaza sexul) are anumite nevoi fizologice. Unii pot rezista mai mult altii mai putin fara sex. E posibil … ani de zile… 7, 10, 15?

allinta

Te-ai documentat, serios ( nu gluma, nu alintat, nu nimica).
Ceva argumente?
Linkuri?

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:

Te-ai documentat, serios ( nu gluma, nu alintat, nu nimica).
Ceva argumente?
Linkuri?

nu inteleg dilema ta, la raspunsul meu.

detaliaza...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Care este defapt intrebarea?
Exista un el si o ea.... Ok?
Sunt impreuna... ok?
Nu fac sex deloc sau foarte rar..ok?
din cauza lui sau a ei? Adica el nu are chef sau ea nu are chef?

Oricum ambele variante sunt perfect plauzibile.

In cazul in care unul nu iar altul da... cel cu nu ramane cu nu iar cel cu da ramane cu da ...insa cu alticineva.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Un ea si o el, nu sunt eu in cauza, ca am peste 40 ani si sunt bine, merci, daca ar fi sa nu fie cu sex, ar fi bine sau normal...
Dar stati, intai sa-mi raspundeti la intrebari, si pe urma va spun eu cine si ce este...

Asta-mi aminteste un un alt forum, cu un topic foarte interesant:
"Sa jucam pompalaul!"
Dar nu va spun care e site-ul, decat dupa...
Hai ca am luat-o si eu razna!

Mie mi se pare o aiureala acest subiect!

Parerea mea!

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nah, cerusi parerea barbatilor!...

, cabotinule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Depinde, poate unul din ei are vreo boala si chiar nu poate face sex. Atunci ar fi de inteles (desi cred ca celalalt isi satisface nevoile in alta parte),
Dar , daca ambii sunt sanatosi, nu prea cred ca este posibil, cu siguaranta isi satisfac nevoile in alta parte. Poate e chiar o intelegere intre ei,asa ca sa mai condimenteze relatia, sa aiba diversitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luccio_d spune:

Din proprie experienta va spun ca se poate, eu sunt casatorita de 6 ani si nu am avut niciodata relatii sexuale cu sotul meu (si nu pentru ca eu nu imi doresc asta).
Dupa 6 ani in care nu am avut nici o relatie am ajuns la concluzia ca a venit momentul sa il insel.Am facut-o pentru ca nu imi era bine dpdvd fizic si psihic, si a fost mai bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui luccio_d

Din proprie experienta va spun ca se poate, eu sunt casatorita de 6 ani si nu am avut niciodata relatii sexuale cu sotul meu (si nu pentru ca eu nu imi doresc asta).
Dupa 6 ani in care nu am avut nici o relatie am ajuns la concluzia ca a venit momentul sa il insel.Am facut-o pentru ca nu imi era bine dpdvd fizic si psihic, si a fost mai bine asa.

Na' si asta este o experienta.... 6 ani nu a fost cam mult? Nu vreau sa fiu ingrat. Important este sa fiti Ok voi doi de acolo incolo... fiecare cum poate.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am auzit ca se poate. Am cunoscut cativa oameni care se preocupa de conservarea propriei energii. Actul sexual este o uriasa pierdere de energie, din punctul lor de vedere.
Sunt cupluri, au copii...dar, de la un moment dat, sexul a disparut din viata lor. Sunt normali la cap, echilibrati, nu dau sfaturi la altii. Doar nu fac sex. Niciodata.
Sau cel putin asa afirma.
Natura ne ajuta. In lipsa sexului, exista alte canale care ne echilibreaza hormonal. Deci, nici un bai.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput