FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza fetele! Ma prezint si eu la raport. Am dat email la Gynera sa-mi confirme ca ramane valabil pe 1 sept. la 4 la dna. Dracea, si e ok. AM facut azi progesteronul, ziua 23, cum mi-a spus doctorita de aici, ca la cele 29-30 de zile de CM ale mele, asa mi-a spus sa fac. Rezultate la Papanicolau, Clamydia, si restul au iesit bune, starea de spirit de la pozitiv in sus.

O sa mergem impreuna, dar nu pentru ca ar fi musai, ci pentru ca vom avea si o mini vacanta, de joi pana duminica, altfel m-as fi dus singura. De ce sa mai dau bani pe drum, si sa ne irosim zilele libere, cand de fapt el trebuie sa fie in ziua punctiei si atat. Adica da, e frumos sa fim impreuna, dar nu e bai.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

irip eu sunt din bucuresti si am fost cu sotul la toate intalnirile pt k el a vrut k doar facem amandoi copilul nu separat
la discutia despre fiv am fost impreuna k a trebuit pt dosar si datele si analizele lui.
niko asteptam echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Anamariam79, te asteptam cu vesti, dupa intalnirea cu doamna doctor. Imi place optimismul tau!
Crisa, ce mai faci? Ai mai fost la echo? Nikoniko,cum te simti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irip

Anamariam79, te asteptam cu vesti, dupa intalnirea cu doamna doctor. Imi place optimismul tau!
Crisa, ce mai faci? Ai mai fost la echo? Nikoniko,cum te simti?

Da mai, pa ce sa fac, trebuie sa fiu optimista, ca daca imi permit luxul de a intra in depresie greu ies din ea, cu multe pahare de ceva, cu ochii prea umflati de plans, cu un gol prea mare, si chiar nu mai vreau pentru ca nu mai pot. Sunt intr-o faza de negare a durerii, si e foarte bine asa. Viata trebuie sa mearga inainte, cu planuri, cu sperante, si mult mult optimism. Prin urmare, azi m-am tuns si m-am facut "gagica", chiar daca am ajuns la birou la 12 , si de luni am zis ca ma apuc de ore de condus, ca stau cu permisul in buzunar de prea multi ani, si nu se mai poate. Am reluat Pilates, voi relua si Tae-Bo, si mi-a zis o prietena de "Zumba", un fel de dans african, foarte antrenant, deci ma tin ocupata. Nu va suparati de povestile offtopic, poate va motivez si pe cele care aveti nevoie. Ne auzim luni pe 5, sa va povestesc, ca pana atunci avem vacantaaaaa Nu e mult, dar dupa 2 ani de nik vacanta, e super. Pup la fete

pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Buna dimineata,,,
tot sper sa fie mai buna decat celelalte dimineti,,,sunt zile crunte la birou si tare mi-as fi dorit un medical unde sa rup patul de atata stat si sa nu ma mai stresez,,dar cum nu se poate mergem mai departe,,,doar sa nu imi afecteze minunea care se dezvolta zi de zi.
Marti mergem la eco sa vedem cat am crescut si cate sapt sunt..pana la urma m-am decis, o sa fac eco morfofetala tot in clinica asa ca ma grabesc sa ma programez de azi...in rest toate bune,,greata si starile de voma imi dau dureri de cap dar seara dupe ce vin obosita franta de la birou,,,aseara mi-a plesnit capul de durere,muream dupa o pastila de cap si eram cazuta cu capul in chiuveta si dadeam la boboci..E normal sa versi seara sau a fost doar pe fond de oboseala???
Va pup , aveti grija de voi , sa nu faceti ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna fetelor,

mai da sunteti o armata de gravidute, bravo, ma bucur sa vad ca am fost pe maini bune si nu a fost o intamplare ca am ramas gravida la Gynera, bravo lor ca sunt profesionisti in tara asta de kkat. Da' de ce nu aveti semnaturi? Doamne ce-mi placea cand mai trecea o saptamana si o adaugam la semnatura!

Anamaria , ai suferit prea mult, meriti sa reusesti

Fly, felicitari , sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, cum e?

Amzulica, hai nasa virtuala ,cand ma chemi la botez??

Vaterana Maria, te pup, sarcina usoara in continuare si bebel la termen si sanatos

Baietii mei sunt absolut fantastici, cresc frumos, mananca si LP si san, ne pregatim de diversificare la inceputul lui octombrie, zambim cu gura pana la urechi, chitcaim, vrem sa pasim, nu dormim noaptea, etc, etc, dar e super frumos, greu dar frumos.

V-am pupat, aveti grija de burtici!

Mami de gemenasi dragalasi -Luca si Marc 11 mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ligia, si sarcina usoara sa ai in continuare
Anamariam, te asteptam cu vesti si sa stii ca optimismul tau e primul pas in a-ti atinge scopul(oricare ar fii el)
Irip
...Si all the girls arround
Eu am sa vin cu vesti noi pe 6 dupa eco.
In ultimele zile m-am cam agitat pe la tara pt ca a fost ziua soacrei, onomastica copilului si m-a cam durut burta asa ca am bagat cate trei nospa zilnic, in rest, toate bune.
fetele si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Nikoniko, te asteptam marti cu vesti. Eu merg luni la intalnirea cu doamna doctor. Mi-am luat si liber in acea zi ca sa nu ma streseze nimeni de la serviciu si sa ma duc agitata. Desi am mai fost de atatea ori la clinica, am niste emotii de zici ca voi sustine un examen..Am inceput sa recitesc toate capitolele cu subiectul Laura Dracea. Mi-am mai notat una, alta. Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Anamariam, te-ai intors de la Bucuresti? Cum a fost? asteptam vesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irip

Anamariam, te-ai intors de la Bucuresti? Cum a fost? asteptam vesti

Da, m-am intors, va povestesc acusica, acum am mailuri de recuperat, ca e colegul in vacanta, si revin. Dar nu a fost bine deloc, sunt dezamagita.

pozici cu Miruna

Mergi la inceput