FIV in Ungaria 136

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mami, faci tu onorurile de capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

fetele monilaza si cris cand va testati? mai aveti oleaca nu?
ia spuneti va rog ce mai mancati poate-mi dati si mie alte idei si va ganditi si la altceva

La mine azi e Z9 de la ET ... M-am hotarat ca nu fac BETA! Ce-o fi, o fi!

monilaza, cum esti?

Cris, bafta!
Eu mai am de asteptat pana pe 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adipapaziiiii LA MULTI ANI azi, pentru minunile Ioachim si Ana! Sa va traiasca si sa va umple inimile alea mari doar cu bucurie, sa va faca mandrii si sa va ajute la batranete, cand veti fi doi senili

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap....La multi ani!!!si aici iti spun draga prietena ca noi ne-am auzit si dimi la telefon.
sa papi o felie din tortul ala facut pentru pricinosi si pentru mine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

La multi ani Ioachim si Ana! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii! Adi

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

cybele,ce faci???
cand incepi???scuza batranetea mea...am uitat!!!

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

samira, la sfarsitul lui octombrie sper sa incep stimularea.

Momentan ma refac dupa histero-ma felicit ca am facut-o, aveam eu banuielile mele ca dupa chiuretaj uterul meu trebuia verificat si uite ca am avut dreptate - am gasit un polip si l-am si scos.

Mi-am facut analizele genetice-sotul le avea deja- si cum am rezultatul la ele trimit epistola de dragoste la PK sa stabilim cum facem sa ne intalnim

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

cybele,ai facut histero???si nu spui,soro???
stii doar ca si eu trebuie sa ma histeroscopiez...asa ca detalii.please.unde ai facut,cu cine???cum a fost???
bine ca ai scos balaurul de acolo.

s-ar putea sa ne intersectam pe la Buda ca eu am amanat cu o luna procedura...si la sf de Octombrie-inceput de Noiembrie incep si eu injectarea.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Pai sami nu am zis ca a fost cu suspans, in sensul ca si eu am aflat cu 1 zi inainte ca o fac, am asteptat raspunsul la culturile de col.

Deci a fost asa. Am facut la Promed, cu Bolintineanu, anestezie totala. M-am vazut la o consultatie cu dr pe 30 aug, cand am recoltat si pt chlamydiasi pt culturi, am facut de atunci programarea pt 8. A ramas ca in caz ca iese ceva pozitiv nu imi face nicio histero.

Am avut emotii pana in ultimul moment ca eu in august descoperisem ecoli in cultura, si facusem tratament pt el pana acu vreo 2 sapt. Din fericire cum ziceam culturile au iesit bine, asa ca ieri am "bagat la vena". M-am trezit cu polipul scos si cu un CD in brate pe care e inregistrata tarasenia, la care inca nu am avut tupeu sa ma uit.Total distractie, incluzand analiza anatomopatologica a polipului extras 1.500 ron. Deci cam asta fu, per total sunt multumita ca am bifat-o si ca m-am "curatat" .

pana acum am bifat toate analizele ce mi le-a dat de facut PK, sper sa nu-mi mai dea de facut altceva ca vreau sa m-apuc de treaba.

ahaaaaaa, deci in noiembrie posibil sa ne intersectam. Doamne ajuta, sa iasa bebe!!!

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

si eu am facut prima histeroscopie cu Bolintineanca dar pe vremea cand lucra la Medlife.
am fost multumita de ea la capitolul asta.
acum m-am hotarat la Albisor ca parac imi cunoaste dodoasca si povestea cel mai bine.

eu am recoltat culturile,secretia,mycoplasma,ureeaplasma,clamydia pe 1 Septembrie-si sunt negative toate...oare m-o pune sa le fac iar la urmatoarul CM???

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput