FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 13
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 kemskaia,nu ma dau cunoscatoare,dar eu nu am citit in vreo lucrare/studiu despre administrarea Clexane in fct de nr. de kg,dar asta nu inseamna ca daca nu stiu eu nu exista. repet,pentru a stabili daca esti pe doza corecta de Clexane se face o anaoliza la Fundeni. doar in forumuri am regasit informatia asta si am invatat ca nu tot ce se scrie in forumuri e adevarat. nu toate trombofiliile necesita Clexane insa vad ca in Ro e o adevarata moda de vreo 2 ani...toata lumea se clexaneste. personal,in dr.Uscatescu nu am incredere,mi se pare haotica si da aceleasi probleme 2 tratamente-mie mi s-a intamplat asta la dr.Avram merg acum pentru prima data si nu stiu daca tine consultatii si in alta parte decat Bucuresti. o zi buna tuturor 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
samira, eu ce am scris am aflat de la doctor, de studiat singura...n'am cum...tot pe mana unui dr merg, desi ar fi multe de spus si aici auzim cu totii tot felul de pareri despre un dr sau altul....totul e sa ai incredere in el
ce mai apuc sa mai citesc de una singura e mult prea putin si, intotdeauna intreb medicul si am mereu muuulte intrebari legat de ceea ce mi se intampla.
de heparina..tot de la dr am aflat si tot la indrumarea lui am facut si testele , e mai prudent asa - o parere personala aici mai bine testezi inainte decat sa pierzi o sarcina din cauza ca n'ai stiut de trombofilie, testele astea ar putea fi incluse in pachetul preliminar de teste pt FIV
trebuie sa gasesc si eu un dr hematolog...
mult succes
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 vreau si eu pe prima pagina...dar nu stiu cum se ajunge acolo |
Trebuie sa ai pile Glumesc , scrie un pm la Bombi ... o sa modifice ea cand are timp!
Cum e meseria de tatic?
samira33 spune:
cris,nu ai pentru ce sa ma admiri.
mi-as fi dorit din suflet sa nu fi fost nevoita sa ajung sa ma documentez.
tannoo,scrie cu rosu,bolduit ce vrei si posteaza.
cand va deschide bombi capitol nou o sa treaca pe prima pagina datale voastre si daca nu vede ea postarea am sa-i aduc aminte eu sa va scrie.
kemskaia,daca ai incredere oarba in medicul tau si te simti bine cu treaba asta e totul perfect.
eu am devenit mai reticenta in timp...pentru ca datorita increderii oarbe in medici am facut 3 Fiv-uri fara sa stiu de problemele de trombofilie,de prediabet,etc etc...tocmai de asta spuneam intr-o postare de acum vreo 2 pagini ca eu nu mai cred ca exista medicul perfect,oricine poate gresi-fara intentie ,evident...asa ca am ales sa citesc cat pot de mult si sa trec si prin filtrul gandirii persoanle tot ce-mi propune medicul.
cat despre profilul de trombo si eu sunt de acord ca ar trebui introdus in lista de analize obligatorii inainte de FIV...i-am si spus lui PK treaba asta intr-o discutie in care ii "reprosam" ce aveam de reprosat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
buzele taleeee, doua petaleeee ... iote vin c-o intrebare:
daca vine ciclosul, faci hormonalele, faci histero cu albinosul, apoi incepi fiv-ul pe urmatorul ciclos?
Nu de alta, da-s singura, gaurita si abandonata...macar de eram si eu sedusa, dar n-am voieee, nooooppp, interdictie.
Si ca sa nu mai aberez: pleaca Albinosul prin saptamana doi din octombrie. Asta ca sa te determin sa fi cu mana intinsa spre mine, virtual, cand vom fi gaurite pentru punctie
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
dap...pe 3-4 vin musafirii de la Otelu Rosu,prestesz hormonale,prestez histeroscopie si la CM din Octombrie incep injectarea.
cat te-a costat doamna draga toata distractia???
eu azi ma duc la o clinica particulara la dr.Ruxandra Dumitrescu-aia care tot apare la rubrica Oanei Cuzino.
cica face si ea FIV.
m-a trimis doctoreasa de familie,care e prietena cu ea si cica imi face secretie,paps,clamydia si histeroscopie gratuite...doar cu trimitere si adeverinta de salariat...si daca imi place de d-na asta dr...parca l-as trada pe Albisor.
daca nu-mi place de ea..maine seara sunt cu jalban-protap la Albu...da parca nu mi-ar sta rau cu 1200-1400 de lei in buzunar si cu analizele facute mocca,nu???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
700 roni.
daca poti reduce, reduuuuuu
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
5ab1na spune:
loreta imi pare rau
cris multa bafta. si celorlalte fete care asteapta rezultatul. ancusha cum mai esti?
samira multa bafta la histeroscopie.
simonia spune:
rubia, ce mai faci?
toate fetele
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
monilaza spune:
fetelor, am ajuns acasa de la punctie. Hai sa va dau pe spate(in sens rau). Am avut 12 folicului si ovocite...2 Va dati seama??? Sa speram ca se vor fecunda.
Spuneti-mi si mie ce este METRYPED-ul? Trebuie sa iau de maine 3 pe zi, timp de 6 zile.
Cris, iti doresc sa fie cei mai lipiciosi embrioni.
5ab1na spune:
iubarete sa fie cele 2 ovocite ale tale, sa iasa embrioni lipiciosi din ele
medicamentul ala cred ca e medicamentul care se da dupa punctie pt a evita o eventuala respingere a embrionilor de catre corpul tau. e ceva cu scaderea imunitatii.