FIV in Ungaria 136
Raspunsuri - Pagina 12
dragoste777 spune:
buna fetelor bafta celor in tratament
am o intrebare la o fata care umbla la Kaali ia ramas 10 buc. MERIONAL nu se intereseaza cineva?
va multumesc
kemskaia spune:
cris sa fie cu noroc!
samira, multzam! totusi, de unde l'ai procurat? ca stiu ca nici in Ungaria nu se gaseste...se poate comanda pe net?
si inca ceva...daca as gasi, ce\cat sa iau? ma gandesc ca dc nu'mi trebuie mie, sigur gasesc pe cineva dintre voi care ar avea nevoie acum mai este inca perioada de concedii si mai umbla lumea, am sanse mai mari sa gasesc.
am intrebat pt ca am si risc trombotic si am citit undeva ca progest. inj nu 'se impaca' cu heparina.
pt toata lumea
samira33 spune:
kemskaia,mi l-a cumparat o prietena din Turcia.
acolo este foarte ieftin-30 de roni fiola de 50 mg si nu necesita reteta.
la vremea respectiva PK mi-a spus ca daca nu am eu sursa de prg. ma trimite el undeva sa mi-l comand,insa nu stiu sa spun unde.
insa stiu ca se poate comanda la International Apoteke din Ausria si ti-l trimit cu DHL-ul.
acolo iti trebuie reteta scanata si costa mai mult.
eu am facut de 50mg/zilnic.
PK prefera doza de 50mg zilnic-maxim 100 mg la 2 zile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
in ce sens nu se pupa heparina cu progesteronul???
hormonii au efect coagulant si singura problema ce poate sa apara in cazul administrarii simultane a heparinei cu prg. inj. este sa nu fie suficienta doza de heparina...tocmai de asta se poate face analiza antiFXA-iti arata daca esti pe doza corecta de heparina,dupa mai mult de 7 zile de administrare de heparina.
analiza se face la Fundeni si rezultatul il primesti in cateva ore.
eu voi merge la dr.Avram in perioada urmatoare pentru ca vrea sa discut exact asta cu ea...eu am din ziua 1 de stimulare Clexane de 0,,4 pentru a combate FVL...pana aici e ok,insa de cand adaug si Prg.Inj...oare mai este suficienta doza de 0,4???
parca intuitia imi spune sa mai adaug un 0,2...insa vreau neaparat parerea unui medic hematolog...si la Uscateasca eu nu mai merg a2a data...o singura vizita mi-a fost arhisuficienta la ea
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
Cris_25 spune:
Fetelor... am o dilema alimentara... De ceva vreme simt nevoia sa mananc chestii acre (gen lamaie, muraturi) ... Oare e ok? Ma chinui de ceva vreme sa am un regim sanatos ... n-as vrea s-o dau in bara tocmai acum. Nush ce m-a apucat (Stiu ca n-are leg cu bb, dar nici nu vreau sa fac rau)
Scuze ca va stresez cu lucruri banale, dar ... nush pe cine sa intreb... Va pup
kemskaia spune:
samira, mie mi'a explicat dr local ca pt mutatii (cazul meu) se da heparina pe kg\corp si aspirina. in cazul meu, clexane parca zicea, doza de 0,6. trebuie sa mai intreb si eu cum se impaca cu progest. inj, sa vad daca ma 'inscriu' si la cap. asta am mai vb cu dr Uscatescu pe mail, dar mai intreb si acolo....dr Avram e cumva de la Cluj? sau merge doar la consultatii acolo? ce stii?
acum ca am citit ce'ai scris mi'am amintit ca stiu o fata care e inalta ca si mine dar plinutza bine care a primit heparina 0,8 si a avut si progest inj dar la 2 zile parca, asta nu stiu sigur; dr ei zice ca 0,8 e doxa maxima la clexane
oricum, trebuie intrebat
salutari si toate bune
anaasta spune:
cris_25, hai ca ma risc eu cu un raspuns. ce ai insirat tu face parte din categoria "mancare sanatoasa" cu conditia ca muraturile sa nu aiba conservanti si prea multa sare. in rest, vitamina C este sanatoasa si este un antioxidant benefic, iar muraturile contin si B12, ceea ce e iarasi ok. eu zic sa nu te stresezi si ca poti manca si asa ceva...
samira33 spune:
kemskaia,nu ma dau cunoscatoare,dar eu nu am citit in vreo lucrare/studiu despre administrarea Clexane in fct de nr. de kg,dar asta nu inseamna ca daca nu stiu eu nu exista.
repet,pentru a stabili daca esti pe doza corecta de Clexane se face o anaoliza la Fundeni.
doar in forumuri am regasit informatia asta si am invatat ca nu tot ce se scrie in forumuri e adevarat.
nu toate trombofiliile necesita Clexane insa vad ca in Ro e o adevarata moda de vreo 2 ani...toata lumea se clexaneste.
personal,in dr.Uscatescu nu am incredere,mi se pare haotica si da aceleasi probleme 2 tratamente-mie mi s-a intamplat asta
la dr.Avram merg acum pentru prima data si nu stiu daca tine consultatii si in alta parte decat Bucuresti.
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
Cris_25 spune:
Samira, ti-am spus vreodata cat de mult te admir pentru documentarea ta si pentru constiinciozitatea cu care aduni informatii? Pup