Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multam fetelor de urari!

alina..asa, asa..mai zi si tu de Rev...ca pe mine nu m-a luat nimeni in seama :)

ii fac bagajul lui stefan-maine pleaca la tara. ma iertati dc azi, chit ca-i ziua mea, afirm ca de-abia astept sa plece?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

din pacate nu am deloc o stare buna, asa ca de ziua mea...am prea multe pe cap. stiu ca trebuie sa ma bucur de ce am, asa cum am..DAR..
maine o sa fiu mai bine

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bumbleeblee

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani Paula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani, Victo! Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Victo, multa sanatate, multa putere si sa ti se indeplineasca dorintele! Sa petreci de ziua ta asa cum iti doresti

Eu vreau sa multumesc din suflet mamicilor care au avut ideea minunata a montajului. M-am simtit o rasfatata ca ati facut si pentru mine desi am cam absentat in ultima vreme. Stiu ca ia foarte mult timp pentru ca am incercat in 2005 sa fac un mare pdf cu capitolele din primul an al Anei. Am salvat eu capitolele dar nici acum nu am facut fiecare capitol pdf si dupa aceea sa le unesc si sa le am asa ca o carticica cu primul ei an. Oricum le am asa format HTML si vreau sa va spun ca e imposibil sa nu zambesc daca dau peste un mesaj de-al meu de acum 6 ani. Ce mult ne schimbam pe masura ce imbatranim si inmultim .

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Aelita, Ochidut, Crispro, Rodyka, Crissy , Giorgia, Alice

Giorgia, si Bogdan cand implinise un an alerga si se urca fara probleme in pat si se dadea jos, dar Sashi e mai lenes. Desi cica cei mici avandu-i model pe fratii mai mari sunt mai precoci …De unde…

Sasha a dormit bine (ma rog, s-a trezit la 6 jumatate) si a facut o sg data kk pana acum. Dar aseara si azi dimineata i-am dat lp fara lactoza. Si nu i-am mai dat fructe. Sa vedem..
Cris, mie mi se pare f bine ca mai face pasi dupa ce ii dai drumul la manuta. Al meu se pune imediat in fund. Probabil ca asociaza laptele cu somnul, la mine Bogdan nu mai vrea sa manance ciorba ca sa nu se mai culce la pranz… Degeaba ii explic eu ca nu au nici o legatura, copilul a invatat, ca doar de aproape 3 ani asta se intampla.
Palomina, Sashi bea si din canuta cu cioc si din biberon dar si din canuta normala. Cantitatea de apa variaza f tare, de la 50 ml la 150ml.
La Constanta de catea zile e frigut, dimineata si seara ii pun maneca lunga lui sasha. Bine, la noi in curte e mai racoare, dar oricum, e clar ca a trecut vara!
Alice, ce surpriza sa-ti faca Mara, of! O pupam sa-i treaca repede.
Bumblebee, pot sa-ti spun de acum Ion Creanga? Povestesti tare frumos. Si mie imi deschide usile Sasha, pe cele de la Bucuresti inca nu are forta sa le deschida. Si urla daca vede vreo usa inchisa in casa, mai ales pe cele de la bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, impliniri in viata familiala si reusita la examenele ce se apropie! Sa te bucuri mai mult de copilasii tai si de sot! Un brat mare de !!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

La multi ani Matei Alexandru!(Tanti)
La multi ani Matei Alexandru!(Bambi)
La multi ani Alexia (Larissa)!
La multi ani Alexandru Radu!(Nela_didea)
La multi ani Cristian Alexandru!(Laurika)
La multi ani Iulia Alexandra!(Otiliav)
Azi e Sf.Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Multumesc fete pentru raspunsurile voastre la dilemele mele cu rosiile si cu sarea! ainotna, racusor, michelle, iertare daca am uitat/incurcat pe cineva

Sasha felicitari pentru plimbareala singurel!

Alice, sanatate Marei, sper si eu ca e de la vreun dinte mai naravas

Si al meu se pregateste vad cu niste incisivi si sus laterali si jos centralii...Sa vedem acum care pe care De cate ori vine Paula la mare, la noi se lasa cu dinti . Am s-o rog frumos sa vina mai des, poate ii ies si lui Raducu dintii mai repede

O sa ne vedem cu Paula si sper eu si cu ooana pe joi sau vineri. ainotna, Alice, rubia (desi cred ca pentru tine ar fi un efort deosebit acum dupa operatie), poate daca sunteti la Cta ne intalnim cu totii iarasi!

Mai fetelor, povestiti asa frumos de MI!!!

Aseara am mers la Dedeman si Praktiker sa ne uitam dupa diverse care ne mai trebuie pentru atelierul cel nou. Raducu deschidea usile la toate dulapurile, tragea de toate etichetele, a pipait toate gresiile si parcheturile care erau la inaltimea lui La sectorul cu veioze/lampadare nu am indraznit sa-l las pe jos, ar fi tras de toate cablurile, cine stie cate veioze trebuia sa..."cumparam"

Subiectul baut apa...e tabu si la noi. Nu vrea deloc. Si eu ma gandesc sa-i fac sucuri de citrice si sa le indoi cu apa - atentie mamici, mie pediatra mi-a spus sa nu-i dau suc de citrice nediluat cu apa, sunt foarte iritante pentru sistemul lor digestiv. Asa cum se irita la fundulet cand le dati citrice, idem este si in stomacelul si intestinele lor. Maxim 50% suc, restul apa.

Eu inca nu i-am dat citrice (doar picaturi de lamaie in supite) si as vrea sa ii dau de-acum, sa-l obisnuiesc pana la iarna, cand citricele sunt la putere. Dar nu gasesc portocale bune

Asa ca mai asteptam...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput