Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (174)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Mie Paula mi s-a parut exact ca si pe forum, relaxata, calma, optimista (oana zicea ca poate e obosita de la proiecte, mie nu mi s-a parut).
Am uitat sa va zic de Rebe- stie sa arate si urechile si dintii. Isteata foc!
S-a trezit Vlad, mergem prin gradina, la umbra.
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tina_80 spune:
hellooo
ROdi, ai dreptate, nu se vedea albumul ca era privat, dar acum le poti vedea.
Asta am facut la prima ora dar n-am mai apucat sa scriu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Salutare si de la noi
Nu am avut deloc timp sa intru in week-endul asta, am avut de facut curatenie iar, ca Raducu e de neoprit, circula peste tot, mai putin in bucatarie, unde apropos, tot nu am reusit sa deretic... I-o las pe maine femeii la curatenie.
Sambata seara am fost invitati la o petrecere. Ne-am gandit noi ca mergem pe la 20.30 si stam o ora si ceva, numai bine la 22 suntem acasa pentru somnul lui Raducu. Am facut LP-ul sa-l luam cu noi, dar ce sa vezi...pe la 20.15 Raducu ne-a facut-o! A adormit! Prima data ne-am blocat efectiv...nu a mai dormit la ora asta de o mie de ani... Dar nici la petrecere nu vroiam sa renuntam Asa ca am zis ca mergem cu el asa adormit, ca acolo cu muzica tare sigur se va trezi, ii dau si lapticul si mai stam pana i se face somn. S-a trezit chiar cand l-am luat in brate si era chiar fresh! Pe drum dansa in carucior de parca stia ca mergem la petrecere
(caruciorul incape desfacut in masina noastra, asa ca de multe ori nu-l mai mutam in scaunul auto). I-am dat si lapticul in masina, asa ca ajunsi la prietenii nostri a inceput baiatul sa circule prin toata casa, sa traga de masinutele copilului gazdei, de bateriile puse in priza la incarcat etc. S-a simtit tare bine, ceea ce ne-a bucurat nespus! Am stat pana la 22.30, cand i s-a facut somn, pe drum a adormit cuminte, acasa i-am schimbat doar pampersul, motiv pt. care s-a trezit un pic da a adormit repejor leganat.
Si zic ia te uita, pai putem sa mai mergem la distractie si noi, cu asa copil cuminte!
Am vazut toate pozele de la MI - mamici, sunteti superbe toate!!! iar delfinasii super haiosi! Asa rau imi pare ca nu am putut veni si noi
Michelle, pai nu te gandi ca am creat cine stie ce meniu...eu nu ma prea complic...fiecare saptamana arata cam la fel...ou cu legume de 2 ori, carnita de pui/curcan, vita, ficatel si o data peste. Combinate cu legume sau orez, sub forma de ciorbita, supa sau tocanita. Cam asta ii dau deocamdata (la pranz).
Va pup, revin mai tarziu. Fug la bucatarie!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
salutari mamici
intru si eu sa va salut
La MI a fost tare tare frumos, pacat ca eu n-am fost in forma prea buna week-endul asta. Vineri mi-a fost tare rau abia ma teneam pe picioare. Sambata seara am avut bebe marait si cand s-a linistit ea am picat si eu. Asa ca eu nu am participat la serile de discutii cu fetele. Duminica am plecat devreme. Poate data viitoare... Mamicile sunt super, bebelicii - niste simpatici. Au spus fetele mai multe.
Ce draguta e listuta! Mai scurta, dar tare frumoasa.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Salutare!
M-am delectat si eu cu pozele si povestile de la MI, fetele sunt superbisime, iar delfinasii sunt o incantare!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Fete, m-a sunat Paula, au ajuns cu bine la mare, au vreme buna. Vroia neaparat sa va spun ca nu a suparat-o nimeni la Mi, nici vorba, nu era suparata. Io v-am zis ca ea e calma si linistita, cu asa copil cuminte, cum altfel? Deci sa stiti ca nu a fost suparata!!!
Puiutz, deci ii plac petrecerile si lui Raducu, foarte bine!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Salutare. Aveam 2 lei la mine si era un internet cafe jos la hotel si i-am zis celui de acolo sa ma lase de 2 lei la net.
Am citi de pe telf , si asa rau merge, n-am avut curaj sa va scriu tot de pe telef.
Deci, Denisa, mi-ai stricat ziua . Cum, tu mama, sa te gandesti ca m-ai suparat cu ceva? Cu ce puteai sa ma superi? Vai, vai...ce-ti poate trece prin cap.
Pt ca mi se termina imediat banii, nu va scriu acum cum a fost la MI, dar poate imi fac timp sapt asta, daca nu, duminica sau lunea viitoare.
Dar a fost, super, super!!!! Tb neaparat sa mai organizam. Noi ne gandeam ca la anul sa fie la mare, la noi , sau la bulgari, sau la turci...dar ne organizam din timp. Si poate mai facem una si la Oana daca ne primeste.
Si intr-adevar sunt super obosita, dar nu cred ca imi revin degraba. Si nu sunt f povestitoare, eu sunt cu ascultatul mai mult...si sunt asa, o ardeleanca veritabila, mai linistita. De aceea m-am si maritat cu un brailean, ma gandeam ca ne suplinim unul ep altul, eu cu ascultatul si el cu vorbitul si copii nostri vor fi media. Pe naiba, Raul vb de 3 ori mai mult decat noi amandoi la un loc. Ma duc ca s-a trezit Raul si e in camera cu Cosmin, si nu ii face fata.
Va pup si poate mai am timp.
Denisa, sa nu ma mai superi, da?
PS. sa nu veniti niciodata la Jupiter
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Denisa ai dreptate, noi am baut cel mai mult, sa fie oare coincidenta.....ma indoiesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/palomina/palomina.jpg)
palomina spune:
Hola, fetelor!!!!
Am vazut si eu ceva poze de la MI ...super ca ati reusit sa va vedeti si sa va cunoasteti mai bine de puiuti ce sa mai zic!? Niste scumpi toti
sper ca data viitoare sa participam si noi !
Noi, din fericire, nu mai suntem singuri acasa a venit papi si ma simt mai relaxata.
Rubia, ai grija de tine ! Multa sanatate!
V-am pupat!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010