Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Scriu de pe tel in fuga,ca am vazut si postarile fetelor.
Mai sa stiti ca Tina e chiar asa cum a descri-o Dragaica,
bine a zis ca ce craci:d, si as Mai adauga eu ce bust:d,
ne-a bagat in boala.......E Asa cum se zice popular "o aparitie"!!!!!Nu ai
cum sa Nu te uiti dupa ea
Radu e si el cuminte, zambaret,a papat cuminte
ciorba cu noi la pranz,si evident e inalt ca mami.
Si I-a "placut" si parul Larisei, a "mangaiat-o" nitel in
timp ce se dadeau Pe trambulina

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Super poze .
Cristina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara si de la mine!am ajuns si noi acasa, am despachetat bagajul si am deschis laptopul sa va dau de veste

La MI a fost frumos si putin:)...chiar daca din prima seara se anunta un weekend obositor, nici pe departe nu a fost asa. Delfinasii au fost cuminti, au mancat si au dormit bine.

Oana si mama ei a fost o gazda minunata, ne-am simtit extraordinar de bine si mancarea excelenta
LARISA, este frumoasa foc, are niste ochii mari si albastrii de te pierzi in privirea ei.

CRISPRO, pot sa va spun ca exagereaza cand spune ca are burta si ca e grasa. Arata f bine, e frumoasa si are un par de invidiat!
VLADUT, cret si cu strungareata, care vrea mereu sa fie plimbat de o mana....este in stadiul in care vrea sa mearga si sa cunoasca totul!

ADRIANA, a inceput sa i se vada burtica , arata f bine si are o minunatie de fetita. Rebeca e tare cuminte si frumoasa foc

PAULA, cred ca e cea mai relaxata mamica, dar are si de ce pt ca Raul este independent... merge singur, nu-i trebuie insotitor si in acelasi timp povestete "de-ti face capul calendar" e tare haios dar si frumooooooos!

ANDREEA, arata f bine, se vede ca Sebi si Felix o tin in priza tot timpul. Sebi e un nazdravan, daca intrii in gura lui nu mai scapi, daca-l scapi din ochi e pe scari, pe cand, Felix e f delicat.

DENISA, nici nu zici ca e mamica, e slaba si frumoasa!
Carla si Mateo sunt adorabili si dependeti de mami a lor care toata ziua ziua alearga cand la unul cand la altul

ALINA, e o mamica tare calma si cu simtul umorului, iar Victoras umbla precum argintul viu, acum e langa tine si intr-o clipa nu-l mai vezi....dar daca te vede ca mananci mai ai sanse sa stea langa tine, cu conditia sa-i dai sa pape

Mi-a parut bine ca ne-am cunoscut, ca v-am cunoscut delfinasii si sper sa urmeze si a doua, a treia intalnire.

Imi pare f rau ca Raducu a fost obraznicutz si a tras de par toti delfinasii cu par lung. Va rog sa-l iertati!

Raducu a adormit si eu ma duc la dus...noapte buna delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor imi pare asa de rau c-am lipsit,pozele sunt super.Asteptam si pozele Andreei.
Eu am ajuns de ieri acasa,ma simt bine langa familia mea.Am totusi un off mie nu prea imi place sa fiu asa neputincioasa.Ma adaptez totusi nitel,am invatat-o pe fii-mea sa urce bine in patul mare si pe urma in patutul ei(am scos o laterala si am lipit patutul de patul mare ) ca sa nu fie nevoie sa o iau eu in brate.Scaun de masa luasem de ceva vreme unul pliabil pt calatorii si l-am pus jos si pur si simplu se aseaza in el ,apoi ii pun tavita si papa frumos. Cum v-am zis ne adaptam.Eu ma misc lejer si abia astept sa-mi scoata atele si sa treaca o luna macar ,timp in care am restrictie de la efort (de toate felurile ).
Cand am venit acasa fii-mea m-a strans de gat si timp de 5 min nu mi-a mai dat drumul ,am plans de numa...am uitat si de dureri ,de tot. Noroc ca am un copil cuminte ca altfel nu stiu ce m-as fi facut.

Alice sa stii ca si tu o sa treci prin faza asta,trebuie sa te pregatesti psihic...desi Mara o sa fie putin mai mare.Mie dpdv psihic mi se pare cel mai greu de suportat.
Valabil si pentru Adriana.

Ne mai "auzim".
Astept pozeeeeee de la MI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

am fost tot pe drumuri azi si am intrat doar de nerabdare sa citesc despre MI
Ce frumos ati povestit fetelor , mi-au placut si pozele. Data viitoare sper sa nu ratez.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Rubia, multa sanatate si refacere usoara!

Fetelor, nu stiu daca va vine sa credeti dar am reusit sa descarc si eu pozele in seara asta Am sa le pun aici (sper ca nu gresesc si sa nu deranjeze pe nimeni)Am obs ca nu sunt f reusite, probabil Catalin a uitat sa seteze aparatul:(

POZEEEEEEEE
https://picasaweb.google.com/109041552091800869139/MI#5646004531848717650

Vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fete dragi,

pana la urma am ajuns si noi la MI,vineri asa pe la 10 si un pic seara. Din pacate nu am stat la cabana Oanei,dar nu e nimic ,oricum toata ziua am fost impreuna,pana tarziu in noapte cand au capitulat si delfinasii,ai mei mai greu ce e drept de i-am innebunit pe toti,dar oricum.

A fost extrem de frumos sa ne intalnim cu atatia delfinasi,atatea mamici frumoase,si cu atatia tatici implicati!!!!da implicati,fata de al meu sot....ei ,iar il barfesc....a fost dragut pana la urma,sper ca nu a suparat pe nimeni cu ale lui bancuri nu tocmai la locul lor

Vreau sa va mai povestesc,sa scriu impesii etc,dar mai intai va arat poze si probabil pe maine restul
TA-DAAAAAM

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

POZEEEEEEEE
https://picasaweb.google.com/109041552091800869139/MI#5646004531848717650

Vizionare placuta!

eu n-am reusit sa deschid albumul

le-am vazut insa pe cele postate de crispro si carla . eu nu pot zice ca imi pare rau ca nu am fost acolo (fizic), nu aveam cum sa ajung! dar n-as rata asa o ocazie daca as fi macar cu 3000 km mai aproape , sunt convinsa ca vor mai fi ocazii! poate la anul in august

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

rubia, ma bucur ca ai ajuns acasa la minunea mica! multa sanatate

noi am fost toata ziua la piscina , a mancat Isa cat un dinozaur!! si a si dormit 2 ore acolo, in scaunul de masina pus sub umbrela, noroc ca m-am gandit ca ar putea functiona!! a adormit mancand, o sa pun maine cateva poze si video. ne-am bronzat, ne-am balacit pe saturate in piscina mare (cea mica pentru copii nu avea apa), am mancat la barul de acolo si ne-am intors doar seara, tare obositi si flamanzi iar! noroc ca nasa ne astepta cu sarmale , a fost si fiica-sa cu noi.

Isa continua sirul accidentelor sangeroase . atata s-a tot indesat in liniste pana a incaput intre geamul de la balcon si gratii, un spatiu de o palma!!! am inlemnit cand am vazut-o, ma gandeam ca n-o mai pot scoate de acolo. noroc ca ea nu s-a panicat si a cooperat, am cam tras-o de cap s-o pot scoate , asa ca direct in pat la culcare am dus-o. adica asta a fost intentia, ca ne-am razboit o jumate de ora. cand a adormit si am iesit din camera m-a simtit, dar m-am gandit ca adorme la loc. doar ca am auzit in interfon o pocnitura si am sarit ca un arc, o vad in penumbra ca are 2 picaturi de sange pe barbie , habar n-am de unde nici acum, ca dupa ce am dat cu apa n-au mai aparut!! si am stat o ora cu ea in patul mare pana a adormit bustean, in sfarsit! eu am noroc ca nu ma pierd usor cu firea, desi cand vad sange mi se inmoaie picioarele... dar stiu ca trebuie sa fac ceva si se pun in functiune picioarele de rezerva

v-am pupat, ma refugiez si eu intr-un pat

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am vazut pozele de la intalnire !! ce frumoase sunteti toate !! si copilasii!
ce frumos e acolo la tine,OCHIDUT !!

RUBIA Bine ai venit acasa! mititca de ea,ti-adusdorul..of ..stiu cum e,de doua ori am nascut lasand copil acasa...
Andres a tras de usa 2 zile strigand mama mama,cand l-am nascut pe Miguel.Sofia mi-a spus apoi sa nu mai plec si sa nu ii mai las niciodata cu nimeni,ca stie ca am fost sa il scoata doctorul pe bebe din burta,dar ca Andres a plans dupa mine si a tras de usa ..ca ea nu a plans,dar i-a fost dor de mine...Andres avea 2 ani ,Sofia 3.Si ca ei nu mai vor niciodata sa ii las cu nimeni,ca nu le place cu nimeni.doar cu mine si cu tati(cand am nascut a stat si tati cu noi zi si noapte ,noroc ca aici te tin doar 48 de ore;el a intrat de la bun inceput la travaliu,a asistat la nastere,s-a tinut dupa copil pe unde il plimbau,sa nu il piarda hehee apoi a dormit cu noi cele doua nopti.)

Mergi la inceput