Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, frumoasa Ana !

Sa-ti fie viata luminoasa ca zambetul ! Ne e tare dor de voi !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Bun venit, Carlotta !

Ai completat asa frumos familia voastra, sa iti fie viata minunata si plina de iubire !
Crishtina, felicitari ! Si multa putere !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Multa sanatate Oliviei !
Annisia, felicitari pentru fratiorul lui Yanis ! Poate data viitoare iese o fetita
Valentina, sanatate multa, mamica puternica !
carpatina, a fost surprinzator de bun tortul . Mai stiti cum erau pe vremuri coproductiile romano-franco-germane ? Asa a fost si tortul nostru : blatul l-a facut bunica la Constanta, crema tati si frisca & ornatul mami
Multumim inca o data tuturor pentru urari . Am trimis poze pe mailul comun, am sarbatorit in 4, dat fiind ca ne-am intors din mini-vacanta in seara de 24 aug. Asa ca tortul a fost gata pe 25 la pranz

Am rezervat sala pentru 1 octombrie. Deschidem asadar lista de participanti la
Party D&P 4 ani !
Daca se poate, as ruga o mamica priceputa sa anunte data petrecerii si in titlul capitolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani frumosi!!!!
Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe
Yannisa Milena de mami Marunzika
Maria-Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim_Stoian
Teodora de mami irina.c.
Vera Helenade mami mishuta
Ana-Elena de mami bernix
Andra Maria de mami alina.clau
Alexandru de mami Oana MC
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cum nu am prea mult timp la dispozitie pentru citit din urma, recuperez in timp ce beau cafeaua! Cafeaua e neagra si f parfumata! Va invit cu drag!

Bun venit Carlotta! Sa cresti mare si sanatoasa! Felicitari Christina!

Noi abia asteptam gradi! Nu si-a uitat colegii! In timpul concediului si-a stricat rau programul de somn si avem ceva emotii! Adoarme abia pe la 15-16...

Puiul meu creste in salturi asa ca dupa o lunga perioada de 100 cm am trecut direct la 104, iar la greutate e constant 17 kg plus/ minus juma de kg! Eu zic ca e bine tinand cont ca nici noi nu nu suntem foarte inalti!

Eu sunt in pana de idei culinare! Incerc sa gasesc ceva pe placul copilului! E un pic racit - mai degraba guturai si fitele la mancare sunt pe primul loc!

Duminica frumoasa!

PS Am recitit mesajul meu...si cred ca suna prea telegrafic! Cum sunt cam amotita de somn, sper sa fiu iertata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

Roxana, multumim pentru invitatie! Sa va traiasca baiatul. L-am admirat cit e de frumos, de mare si de fericit!
A fost o petrecere excelenta.
Daria foarte incintata, stii ca cel mai frumos cadou pentru un copil e sa mearga intr-un loc nou. David foarte OK si el.

De maine pina joi cu amindoi acasa, sper sa pot rezolva din treburi.

Sa aveti o seara minunata.

Luiza multumim ca te o ocupi de party-ul D&P. Reinoiesc "prezentul"

Annisia felicitari pentru culoarea caruciorului. Pentru Yannis este excelent si apoi nici tie nu iti sta rau de 2X soacra mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Sara!
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Ana!

Gabi, sa-ti traiasca printesa frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani dulce Sara!!! Esti o fetita superba, sensibila si foarte isteata!!! Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta minunata!!!

Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana Elena, Ana-Martina, Bianca si Sara , sa fiti sanatoase, norocoase si voioase!

Bernixu, la multi ani pentru Degetica, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Parca mai ieri bantuiam noi prin Municipal si a zburat timpul. Mai da si tu un semn sa stim ce e cu voi, sper ca sunteti bine si ati petrecut frumos.

Gabriela, sa va traiasca dulcetica, sa va bucurati de ea!

Erina, multumim si noi tare mult, va mai asteptam cu drag. Pupici copiilor, tare frumosi si cuminti mai sunt. Sa ai o saptamana usoara, cat se poate. Eu inca mai sunt cu alergaturi dar sper sa imi reiau preocuparile sportive de saptamana viitoare.

Luy, mare si voua, in special sarbatoritei cea frumoasa, dar si dulcetei celei mici. Mi-ai facut pofta de tort, yam yam, nu ca nu as tine o in dulciuri vreo cateva zile de acum. E super si casuta papusilor, cred ca ati montat ceva la ea. Despre party nu am zis nimic pentru ca nu stiu sigur cand plecam, aveam programata o iesire de ziua mea dar depinde de multe. Daca nu sunt plecata venim cu drag ca in fiecare an.

Noroc cu Luiza ca asa am deschis si eu mailul si m-am delectat cu puii frumosi si zambareti ai Nanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, multa multa sanatate. Stiu ca esti pe alergaturi, dar te rog sa ai grija si de tine. Gata de scoala si voi? Alex ce zice? A mea nu pare incantata. Vai ce inalta e si Alexandra ta!

Erina, nu iti face griji cu greutatea ca arata foarte bine Daria. Sechele de rahitism are si Andrei si ai vazut cat e de mare. Rahitismul e o alta poveste si lipsa de vit D si calciu este si la cei mai durdulii.

Cumatra, ma lasi fara cancanuri?

Alina, mult succes balerinilor (vad ca sunt si ei tare bine facuti). Are rabdare Alex sa faca el balet, la noi fie mea nu avea stare.

Sabina, depinde tare mult si de conformatie, nu conteaza numai greutatea in sine. Eu am fost durdulie in scoala primara si apoi devenisem o scandura umblatoare. Oricum am remarcat la mai multi copii tendinta de a se ingrasa in primele clase, probabil devin mai sedentari, stau mult la lectii, fata de alergatul non-stop de pana atunci. O sa urmaresc si eu la Alex cum va evolua anul acesta greutatea.

Legat de sport, e drept ca Alex e mereu activa, inoata mult, merge cu bicicleta. De fapt sambata seara am iesit cu totii cu bicicletele si am mers vreo 2 ore, inclusiv Andrei. Uite, Andrei spre exemplu a facut si inot, merge si pe bicicleta, si alearga mereu, si tot conformatia mai plina o are. Nu stiu inca ce activitati sportive sa ii gasesc pe timp de iarna, si mai ales cand sa il ducem, dar trebuie. Oricum din primavara sigur va reincepe inotul. Poate ii place mai mult aikido anul acesta, vom vedea.

Eu zic ca e pacat sa nu gasiti o varianta si pentru Sofia, asa cum e timp sa o duceti la pian, sigur se gaseste si pentru dansuri sau ceva ce sa ii placa. Puteti incerca pe langa casa, la un afterschool cu cluburi. Sigur e ceva in zona. Chiar si o clasa de gym pentru copii, sunt multe cluburi care au asa ceva.

Mergi la inceput