Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ce face Olivia? Raspunde la tratament? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
A inceput tratamentul intravenos, ramanem in spital. Are plamani afectati, cum se spune pneumonia e in floare!

Are toata atentia asupra ei, asta deja e de bine!
Va pup, si multumim!

mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mihaileasco, nu mia stiu care-i MAR-ul tau, insa-ti zic vacanta placut! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
AMR 2, ca azi nu se mai pune
,joi bagaje si infrumusetari 
Multumesc tare mult!

luy spune:
La multi ani, Antonia ! 
La multi ani, Filip ! 
Mandarinutza, sa va traiasca, sa va bucurati de copiii vostri frumosi ! Petrecere mare la voi astazi 
La multi ani, Elisa ! 
Felicitari, myral, pentru domnisoara in devenire
- stii deja de la cea mare ce te asteapta
. Poate reusesti intr-o zi sa ne mai faci un update despre voi 
Tuturor celor care poarta numele sf. Alexandru : La multi ani !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
monicabo spune:
Buna
Wow Teo, ce mare s-a facut Mihnea al tau! Noi avem deja 4 ani (cea mare)
Cred ca ma mai tii minte de pe la subiectele cu dr. T, cel cu care am nascut... apropo, ce-o mai face?![]()
Vad ca plecati in concediu... concediu placut si distracte la maxim!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
AMR 2, ca azi nu se mai pune ,joi bagaje si infrumusetari ![]() Multumesc tare mult! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Pai ea de caprioara zicea.. nu de dansa! |
Macar am o scuza pentru ameteala obisnuita, acum o pun pe seama sarbatoririi continue.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Si tu unde mergi luni Roxana, la scoala sau la gradinita? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ambele. Andrei incepe dimi la program (daca incepe ca inteleg din vestile de acasa ca e cam racit), iar Alex are deschidere dupa amiaza.
Tocmai am aflat clasele, va fi la avansati, si nu impreuna cu colega de la gradi. Ma astept la mare circ...nici nu stiu cum sa ii zic.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Roxana, nici a mea nu este foarte incantata de ce o asteapta in viitorul apropiat. Nu vrea teme, insa daca o pui sa aleaga intre lectii( cate o pagina dintr-un caiet special) si somnul de dupa-amiaza, alege scrisul. |
A mea nu mai doarme demult, asa ca nu e un troc bun. Sa vad cu ce altceva o amenint. Poate teme versus ordine in camera?
Roxana_G spune:
Alina, vad ca Olivia nu e bine, imi pare asa rau. Multa multa sanatate!
Erina, macaron framboise...yam, yam, favoritul meu. Imi imaginez scena, nebunie curata, imi imaginez si mutrele celor din jur. Dar nah, ce iti pasa tie? 
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui crishtina Acu sa va spun in 2 cuvinte povestea nasterii...sper sa nu ma lungesc sa nu plictisesc pe nimeni, pt ca aici sunt cam in afara subiectului ... |
Niciodata o nastere nu e inafara subiectului
myral spune:
Multumim mult de urari
La multi ani Antonia!
La multi ani si sarbatoritilor de nume!
LUY cred ca nu am mai facut un update de un an
Dar e cam liniste pe aici asa ca indraznesc sa scriu cate ceva despre noi, pt cei care isi mai aduc aminte.Pe Elisa am sarbatorit-o de doua ori, azi doar noi acasa si acum o saptamana inainte sa plece tati, a fost tare fericita ca iar e ziua ei si primeste cadouri.Despre Elisa, e tare dulce
si rasfatata si ascultatoare atunci cand fratiorul doarme si Isabela nu e acasa, ma inteleg cu ea perfect. Cand sunt toti impreuna e jale, toate jocurile se termina cu tipete. Elisa ii loveste pe amandoi
Nici acum nu suporta sa se joace Darius cu jucariile(nici ale ei nici ale lui) pe Isabela nu o asculta nici unul eu trebuie sa stau intre ei tot timpul sa aplanez conflictele. Inca nu merge la gradi,oare e singura dintre papanasi care sta acasa
cred ca la primavara o sa o duc.Cand doarme Dari facem exercitii din caietele de prescolari ii place mult( ea nu mai doarme la pranz de la doi ani cand nu a mai primit san ziua) Apropo de asta am dus-o la dentist ca are dintii din fata cam stravezii si ne-a spus ca va face carii "de san"
si ca ea (dentista) nu are ce sa-i faca. Nu imi vine sa cred asta asa ca vrem sa mergem la un cabinet in Bucuresti(daca aveti vreo recomandare m-ar ajuta mult)Darius arecuperat mult nici nu il mai pot numi prematur la un an si cinci luni Merge singurel de la un an si o luna acum se urca peste tot se da singur pe tobogan, urca scarile de manuta, se cearta cu Elisa mereu
Adica e mult mai avansat decat Elisa la varsta lui.Nu prea vorbeste el dar asta nu e din cauza prematuritatii Eu inca ma mai mulg dimineata si seara, cate putin dar nu ma las
Facem inca drumuri la Bucuresti la cateva luni pt ochi, are dioptrii la ochiul operat de retinopatie si din cauza asta a facut si strabism Am purtat si noi Ocluzor dar cred ca tot la operatie vom ajunge mai ales ca nu mai vrea sa poarte nici ocluzorul nici ochelarii DELOC
ii arunca cat colo( vreo sugestie ceva???)Despre Isabela abia asteapta scoala(ca sa mai scape de frati
) dar nu are chef deloc de teme de vacanta si la vara urmatoare ne asteapta admiterea la liceu
Eu sunt cam obosita in general ca Dari se trezeste noaptea de cateva ori (trebuia sa semene cu Elisa nu cu Isabela
)Cam asta despre noi la ora asta tarzie.Va pup si somn usor!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)