Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaela.1975 spune:
Buna fetelor. Ce harnicute sunteti, vorbarete........
Ma bucur ca din ce am citit sunt vesti bune, si Lia si Baby sunt bine
Cineva intreba cate NOSPA se pot lua pe zi. Mie mi-a zis doctorita ca maxim 4 de 40/ zi.
CELULE STEM am vrea si noi sa recoltam dar inca suntem in documentare. Am citit ca cei de la Cord Blood Center au o campanie pana in octombrie prin care se poate reduce pretul.....poate va uitati si voi.
Cu numele noi inca suntem in negocieri.......mie imi place f tare Eliza dar nu ii place sotului asa ca am lasat putin de la mine si a rezultat LUIZA.....Luiza Maria vreau eu.......Ana Maria vrea el........asta dupa multe negocieri......vedem pana la sfarsit....
Am vazut ca vorbiti de botez.......noi am vrea sa facem si cununia religioasa cu botezul dar asta inseamna sa asteptam pana dupa paste....... bebelina o sa aiba peste 4 luni, depinde cand se naste........ vi se pare ca e prea tarziu?
Apropo, ce gravidute frumoase sunteti.......cele care aveti poze.... de copii ce sa mai zic, ma topesc cand ii vad.....
Eu am fost puturoasa, nu am pus poze.......poate reusesc si eu.....
Pupici
24+
cristi07 spune:
Mihaela, nu e tarziu nicicand sa botezi copilul...si eu ma gandeam cam tot asa spre 4 luni sa il botez...dar mai vedem intre timp.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
abramburika spune:
mihaela - eu vreau sa fac botezul cand va avea bb vreo 5-6 luni. Nu glumesc, prin martie asa. Sa ajungem sanatoase pana atunci. Nu cred sa fie vreo problema la 4 luni. Dupa randielile bisericesti insa e tarziu, da' nu ma intereseaza, nebotezat nu ramane copilu'.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
cristi07 spune:
am pus si eu ceva fotografii pe picasa...asta pt ca ma uitasem sa admir copilasii si mamicile lor! ce frumuseti de copii si de mamici
am trisat poza cu mine e de acum cateva luni si inca eram "subtirica". e drept ca nici nu am nimic recent..
corina_s spune:
nici noi nu suntem decisi cu numele...ne place iulia, clara, maya..dar parca tot am mai cauta
al doilea nume nu cred ca ii punem..imi place maria nume de sfant..dar nu vrea sotul..
24+
Bianca77 spune:
buna seara,
am ajuns acasa si am apucat sa va citesc cat de cat. din amintiri:
Andreea multumim de vestile despre Lia si Roxana. Fetelor sa va intoarceti sanatoase si voioase acasa!
Aris bine ai venit la noi la odisee. Sarcina usoara in continuare!
Scumpi bine ai revenit din vacanta si felicitari pt fetita! Cu carucioarele nu stiu ce sa spun, emotional as alege caruciorul roz, ca mi se pare mai frumos, rational insa cred ca cealalta varianta ar fi mai buna. sa ai inspiratie la cumparaturi!
ce sistem de kkt cu spitalele si asigurarile medicale in ro! din ce povestiti e un lux sa ai un copil in conditii decente mai ales in Bucuresti. succes celor care au alegeri de facut!
Brambu bine ca ti-e mai bine cu maseaua. Intrebare: de ce e tarziu la 4-5 luni sa botezi copilul?
fetele din strainatate voi unde va botezati bebeii? eu ma gandeam sa o crestienz cand fac primul drum in Ro, dupa ce bebe mai creste nitel, adica in primavara.
despre noi acum:
ma laud si eu cu o mogaldeata grasuna de 1,4 kg, 37 cm, pozitie de iesit, cu capul in jos . col inchis, n-am diabet si nici toxo. singura chestie e ca am deficienta de fier si incepand de maine trebuie sa iau de 2 ori pe zi fier bio, care cica nu constipa. N-am mai auzit de asa ceva pana acuma...in fine, sunt toata un zambet si mandra nevoie mare ca am ajuns pana aici . Dr mi-a fixat deja toate intalnirile pana in nov; de acum incolo ne vedem mai des, la 3 sapt si apoi la 2 sapt pt monitoring.
sa dormiti bine la naopte!
28+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
cristi07 spune:
bianca, felicitari pentru grasunica!
tia_Mia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tia_Mia
Brambru sora mea este ada_coman , mi-a spus ca va cunoasteti de pe forum . Ea are 2 fete :Daria de 4 anisori si Karina de 2,5 anisori. Este in odisee cu anna , miere, Bpaula Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU Speranta si incredere pentru David |
e clar ...sunt dusa amm scris de pe adresa sora`mei .....scuzati sunt la ea in vizita
Andreea 24+ Maya Maria
MINUNEA MEA
luny spune:
corina, bedro, interesant aspectul, e posibil sa fie asa cu pre-postnatalul, maine ma duc si eu sa vad, ca-s chiar curioasa... daca-i asa, eu as putea iesi in prenatal din 20 octombrie, si am concediu vreo 3 saptamani in septembrie, ar fi super..
Tanyla, multumim
lia, baby, tot inainte, o sa fie bine!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dianalaura spune:
Corina, si mie au inceput sa mi se umfle picioarele mai ales seara. Sper totusi sa nu ma umflu ca la Stefan. Dar verigheta am scos-o de la inceputul sarcinii, aveam experienta din sarcina cu Stefan, cand nu mi-am scos-o la timp si apoi nu am mai putut, si mi-a facut o rana pe deget...
Emma, eu am ales numele, dujpa cum vezi si la semnatura..
diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze