Strugurasi S-O11 - HAI Jade,Theea, Nati! (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Oana, ce alte probleme?

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

pai ce vad eu probleme...occitocina cand nu e nevoie, travaliu fortat, accelerat de iti ies ochii ca la melc, anestezisti care nu pot pune o epidurala, asistente care iti pun copilul in brate si te trag nervoase de tzatze ca habar n-ai cum sa pui copilul sa suga...in fine, de-astea (in conditiile cotizarii pe masura, ca altfel...e posibil sa fie mai rau...dar na, oi fi avut eu ghinion

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 31+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

HII GIRLS !

Eu m-am trezit cu o greata de nedescris,nici apa nu pot bea chiar si aerul pe care il respir ma face sa vomit

Nu m-am odihnit toata noaptea,m-am gandit numai la prietena mea care are bebe cu probleme,sotul m-a certat si mi-a zis sa gandesc numai pozitiv mai ales ca am bebe in burta

Ma dor degetele de la maini ,am observat ca s-au umflat si nu pot inchide pumnul

Mi-e foame ,dar nu pot manca !

Caty n-a aparut azi , ma bucur inseamna ca e la spital poate cu bebe in brate deja

Natalia,speram ca azi sa nu te vad nici pe tine pe aici ,vorba sotului tau ...cu vizita la doctor,poate totusi te duci si nasti hai mami n-o mai lungi atat ,ai mila de noi la cata galerie iti facem de atata amar de zile

Stefy ,unde ai gasit ceai de frunze de zmeur? M-am uitat prin drogherii si nu am gasit,sotul mi-a zis ca gasesc in farmacii si o sa-mi ia el

May ,ai atata dreptate in legatura cu spitalele din afara ,dar toti din romania cred ca e numai miere
Sa stii ca nu e dracul chiar atat de negru in .ro sa nasti natural,daca tot vroiai sa fugi de rautatea lor si spaga ,puteai alege sa mergi la particular,acolo nu se mai poarta urat si nici nu dai spaga .
Dar acum ca e bebelina cu capul sus ...la cezariana ajungi ,trebuia sa vii in Germ la mine in oras este o clinica care se baga la astfel de cazuri cand bebe vine cu picioarele

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Natalia sunt pe aici dar sunt franta de oboseala .Nu ca as avea contractii sau vreun semn ca ar vrea sa ne cunoasca dar mandra mea cred ca simte ca tre sa nasc ca de 2 nopti se trezeste si efectiv urla dupa mine.Sunt terminata ca bateria asta e a 3 a noapte cand ma culc la 4 si ma trezesc la 8 .Macar daca as intra in travaliu poate nu mi-ar fi ciuda dar asa

Natalia scot majoretele poate se hotaraste sa vina azi

Nu am nici un semn de la Caty si eu zic ca a nascut si isi tine minunea in brate

Mai fetelor dar eu raman singura pe luna august?M-am suparat imi iau jucariile si plec acasa

Nu mai am rabdare de nici o culoare ,vreau sa nasccccccccccccccc.Ieri am iesit si am alergat cu Alessia pe afara ,cine m-a vazut cred ca a zis ca am luat-o razna.Am crezut ca il conving sa se urneasca dar nu are nici un gand.

Acu 2 an pe vremea asta imi incepea travaliu cu Alessia eram asa fericita si nerabdatoare sa imi cunosc mogaldeata.Eu zic ca bebe 2 se va naste tot pe 30 ca sa imi iau de o grija

Ma bag la somn ca nici nu vad ce scriu pupici la toata lumea

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Alayna , da din farmacie am luat. Am intrat cu o prietena si am intrebat si de ceai ...si aveau ...asa ca mi-am luat un ditamai cutioi. Ce-i drept in DM sau Rossmann nu am vazut.
+ 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ma gandeam eu ca numai farmacii gasesc numai acolo n-am intrebat / cautat

Oana_s , ce frumoasa esti si ce fata mare si scumpa ai !!!!

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Fetele care sunt valorile normale ale tensiunii?

merci!

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor n-am refuzat in totalitate calmantele ca mori de durere.
Am cautat sa fac cat mai putine tinand cont ca totul trece in laptic.Iar eu chiar am avut colostru la cateva ore dupa operatie.
Va pup si nasteri usoare

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

ideal e 12/8

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

ideal e 12/8

Nina, 23+,

merci!

sti care sunt intervalele normale? cand e incepe sa fie mica si cand mare?

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

am gasit informatiile aici:

www.cdt-babes.ro/articole/tensiune_arteriala.php" target="_blank">http://www.cdt-babes.ro/articole/tensiune_arteriala.php

multumesc

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput