Strugurasi S-O11 - HAI Jade,Theea, Nati! (105)
Raspunsuri - Pagina 7
LenaC spune:
Fetelor, la mine vin azi socrii... ma duc sa fac aprovizionarea si sa gatesc ceva de mancare.
Duminica vrem sa sfintim casa.
Asa ca o sa intru mai rar.
Tin pumnii la toate gravidutele .
Fetelor care sunteti la rand, grabiti-va, ca eu am facut un pronostic de 4 bebei pt acest capitol .
Pupici dulci la toate
Lena - 33+
Iris_K spune:
FELICITARI tuturor proaspetelor mamici, sa fie puiutii sanatosi, mancaciosi si voi sa va reveniti cat mai repede dupa nastere .
Alayna, m-ai deprimat cu vestea cea proasta, eu oricum am gandurile mele, le-am avut toata sarcina :(. Sa ne dea D-zeu la toate bebei sanatosi !
Referitor la felul nasterii, la mine a fost exact invers.. toata lumea, inclusiv doctorii incercau sa ma convinga sa nasc natural, dar eu am luat decizia de a naste prin cezariana demult, desi mi-e teama sa nu regret.
35+ cu ANTONIA
oana_s spune:
Daca tot e liniste asa, sa scot niste motate
Hai Caty, Natalia, Theea si cine mai doreste, cine mai pofteste!
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 31+ cu Calin
Noi
May3 spune:
Oana, ce alte probleme?
Marryan, am intrebat la posta si e aiurea ca poate sa dureze si o luna si nu iti garanteaza ca ajunge...
Fan courier-ul nu livreaza afara.
imi pare rau :(
Nu mai naste nimeni azi? :D
Eu am niste arsuri de mor...
mi-am luat niste bureti si nush cum sa-i fac. ceva idei?
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 Oana, ce alte probleme? mi-am luat niste bureti si nush cum sa-i fac. ceva idei? 34+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
Eu asa fac Pleurotus, poate merge si la bureti
1 caserola ciuperci pleurotus (eu am facut si cu ciuperci de padure sau ghebe)
1 ceapa potrivita
4-5 catei de usturoi
unt (pt calit usturoiul)
smantana (in functie de cantitatea de ciuperci 5-10 linguri)
zahar de preferat brun (2-3 lingurite )
sare.
Ceapa se taie pestisori iar usturoiul se piseaza.
Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete mici.
Jumatate din usturoiul pisat se caleste in unt. Se adauga ciupercile si se acopera cu un capac. Cand incep sa se faca si sa lase zeama se adauga zaharul si sarea dupa gust. Cu 10 minute inainte de final se adauga smantana, iar cu 5 min inainte de le lua de pe foc ceapa si restul de usturoi.
Lena - 33+
nadaflorilor spune:
Buna, May3, mmm bureti, ii poti face pane, sau ii poti face cu usturoi , daca iti place usturoiul (reteta nu stiu, stiu doar sa-i mananc , dar la nevoie ne invata google).
Eu auzisem ca daca nu ai dilatatie nu'sh cat in UK nici nu se deranjeaza sa te interneze. Te trimit acasa. Asta ma sperie la fel de mult ca tinutul in spital fara sa te ajute. Stiu ca nu e locul si nici momentul, sa postez din astea, dar am citit undeva cazul unei romance care a nascut la un spital comunal, i-au improvizat salon intr-un capat de coridor: un pat, un scaun ptr sot si un paravan care ii ascundea privirilor. Asistentele sau medicii au mers la gravida "tarati" de sot, de fiecare data studiau "terenul" si ziceau: da, e ok... continuam asa...si o lasau balta...a mosit-o sotul, cand a iesit copilul s-au strans buluc asistente si medici ca la circ si sigur ca dupa s-au ocupat de bebe si de mama...dar in timpul nasterii ioc. Ulterior au spus ca nu au competente in sfera nasteriilor si ca nu au stiut ce sa faca.....noroc ca "avea competente" tatal copilului....
Nina, 23+,
zubi spune:
fetele olla olla
Marryan, ce ma bucur,ce fericire, Doamne,d'abia astept si eu...
si May ma cearta ca ma grabesc, pai ma grabesc ca..samb implinesc 39 de sapt,si mi-e sa nu trec si de 40 ,si daca o sa ajung la inducere..nu vreau, apoi stau toata ziua si noaptea cu ganduri, ca daca o fi bebe bine,ca d'abia astept sa il vad,si sa imi spuna doctorii ca e sanatos..sau ma gandewsc Doamne fereste,sa nu se itnample ceva in ultimul moment..si plus frica asta a mea de nastere, ca vreau sa scap mai repede sa se duca toate gandurile
Zubi, mami38+ cu
minunea mea
NataliaS spune:
Oare ce face Caty? Eu cred ca a nascut...Doamne ajuta sa fie bine si ea si puiul mic!
Theea - nici un cuvintel? Hai ca suntem ultimii mohicani de august
Eu la 4 merg la medic...sunt curioasa cu ce vesti ma intorc. Poate se intampla cum glumea aseara sotul: "Daca tot mergi la control, cu un drum nu stai sa si nasti?" Ce m-as bucura...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/