Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nimic special. Ca si cum nu as lua.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Citat:
citat din mesajul lui gani

@Techno, noi am recoltat la un laborator din orasul nostru in eprubeta de-a lor si am mers cu eprubetele la Dr. Moscu. Suna la Moscu ca-ti spune in ce eprubeta sa ceri recoltarea. Antigoagulantul se afla in eprubeta.
Sanatate!

Cat a trecut de la recoltare pana la lasarea lor la laborator? Se pun in geanta frigorifica ceva?
E suficienta o eprubeta de persoana, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.mariana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Techno

Citat:
citat din mesajul lui gani

@Techno, noi am recoltat la un laborator din orasul nostru in eprubeta de-a lor si am mers cu eprubetele la Dr. Moscu. Suna la Moscu ca-ti spune in ce eprubeta sa ceri recoltarea. Antigoagulantul se afla in eprubeta.
Sanatate!

Cat a trecut de la recoltare pana la lasarea lor la laborator? Se pun in geanta frigorifica ceva?
E suficienta o eprubeta de persoana, da?
Daca esti din Bucuresti este mai simplu,.daca nu ai unde sa recoltezi in eprubeta cu cap mov care are in ea un gel anticoagulant,te duci direct la cabinet si te indruma dr.moscu unde sa te duci si cum sa faci.asa am fost si eu pt. ca nimeni nu a vrut sa recolteze si sa i-ti dea o proba de sange in eprubeta.Eprubetele le au cabinetele si laboratoarele unde se recolteaza analize.cea cu cap mov este pt.hemoleucograma.Am inteles ca unii au trimis prin curierat rapid.Cel mai bine suna la cabinet si le spuiNu pot posta cum se procedeza,suntem in Romania si fiecare se descurca.Am incercat sa-ti scriu in privat dar nu primesti mesaje

Mergi la inceput

OK, multumesc, intrebam ca daca reusesc sa imi ia sange la o policlinica, in cat timp pot duce eprubeta si in ce sa o pastrez?
Si pot primi mesaje private, nu e problema, am activata demult aceasta optiune si am verificat si acum si e activata.

Mergi la inceput

mami.mariana - tu nu activata mesageria privata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

@ Techno...eu am dus proba de sange in aceeasi zi in care mi s-a recoltat la distanta de aproximativ 20-30 min cat am facut din mosilor pana in 1 mai. Nu am pastrat-o intr-un loc special, am pus-o in geanta de mana cum mi-a zis de fapt anca moscu...avand in vedere ca afara erau pana in 10 grade mi-a zis ca e ok sa o transport in geanta.
Succes!
Am primit si eu tratamentul pregatitor , dupa care trec pe cefort intravenos. A mai facut cineva cefort iv?

Mergi la inceput

Multumesc mult de informatie.
In alta ordine eu am facut 6 saptamani de cefort 4g/zi, 4 zile/saptamana. Am inceput cu 1g in prima zi, apoi 2 g in a doua si direct 4g din a treia zi. Nu am avut nicio problema/reactie la antibiotic, doar ca am stat cu perfuzia cam o ora/o ora jumatate, dar citeam in timpul asta.
E drept ca nu am simtit nici vreo ameliorare a simptomelor daor o amplificare imediat dupa ce am terminat tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

cine ti-a dat cefort? si l-ai facut internat de zici ca in perfuzie?
Apropos ca tu intrebai in paginile anterioare ce recomanda dr. Rosca ptr afzelii...eu am afzelii si mi-a dat cefort. Mi-a zis clar (desi stiam de la voi ca dr. Bozsik spune ca cefort nu e bun ptr afzelii) ca imi da cefort ptr ca am afzelii.
@dana tie cine ti-a indicat cefort si unde l-ai facut?

Mergi la inceput

Ieri am fost praf. Am avut o durere de cap infioratoare de ieri nopate si toata ziua - nu a cedat cu nimic. Am stat ca o leguma in pat - nu am iesit nicaieri. Jalnic. Azi sunt mai bine. Nu ma mai doare capul dar nu ma prea tin picioarele. Trebuie sa ies la aer cumva.

Mergi la inceput

Hai ca nu mai inteleg nimic, ce e pentru afzelii si ce nu. Poate a avut efect, o sa vad la microscopie si la alte analize daca mi le va da sa le fac doamna Rosca.
Mie mi-a recomandat doamna Cretu de la Ecoparadiagnostic tratamentul cu Cefort. Nu am stat internat, mergeam la cabinet la ei si stateam intr-o camera doar cat faceam perfuzia, apoi plecam la serviciu.

Mergi la inceput