Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Buna ziua tuturor!
Ma simt destul de ok avand in vedere ca sunt pe minociclina de 2 saptamani. Data trecuta m-a bagat in pat schema asta, de data asta vad ca functionez inca. Se poate si mai bine dar nu ma vait...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.mariana spune:

Nu am vrut sa jignrsc pe nimeni ,nu este vorba de ..atentii"deoarece domnii doctori consulta in regim privat bsi platesti consultatia.iar desre imunoglobulina intradevar am gresit ,pretul este 1030.si nu vaad ce este gresit este pretul injectiei plus pretul de administrare al perfuziei.Am crezut ca ne putem ajuta intre noi cu informatii pt. a reusi mai usor .

Mergi la inceput

@mami.mariana initiativa dumneavoastra e laudabila dar informatiile aduse nu sunt corecte. Imunoglobulinele se administreaza in spital, deci nu exista taxa si credeti-ma eu am facut 2 si nu am platit nicio taxa. M-au costat flacoanele cand le-am cumparat de la farmacie, atat. Informatiile corecte ne sunt de mare ajutor tuturor, de aceea am facut corectura asupra mesajului dv.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am inceput si eu azi pe minociclina. Sa vedem.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Multa sanatate si putere, Marius !

AlesBiz-touch by magic moments * kidsmania-just for kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da - multumesc. Va tin la curent cum imi merge.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Pentru microscopie, eprubeta pentru recoltare se gaseste si la farmacii sau numai la policlinici/spitale unde se fac recoltari? Anticoagulantul e in eprubeta, sau e ceva separat?
Voi unde ati recoltat pentru analiza de la dr. Moscu?

Mergi la inceput

@Techno, noi am recoltat la un laborator din orasul nostru in eprubeta de-a lor si am mers cu eprubetele la Dr. Moscu. Suna la Moscu ca-ti spune in ce eprubeta sa ceri recoltarea. Antigoagulantul se afla in eprubeta.
Sanatate!

Mergi la inceput

@marius. Ia zi, cum iti merge, esti in a 4-a zi deja. Eu sunt in a 19-a zi de minociclina.

Mergi la inceput