Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gani spune:

@mami.mariana Nu stiu despre ce imunoglobuline vorbiti dar cea UMANA de care avem noi nevoie este mult mai scumpa. Un flacon de 50 ml costa intre 500 - 1000 Ron. Doctorita R nu face contra cost imunoglobuline. Pacientul si le cumpara din farmacie si dansa i le administreaza. Totul e gratis in ce o priveste pe dansa. Dupa cum am mai spus si Dr. R si Dr. Ion sunt niste oameni deosebiti si nici nu intra in discutii plicuri sau atentii. Nu stiu cine v-a spus ca-i face Dr. R imunoglobulina cu 130, poate doar daca si-a cumparat 1 ml...ceea ce e nimic. Firme producatoare sunt foarte multe nu doar doua. Asta ca sa fie clar si sa nu se inteleaga altceva si incercati sa fi-ti foarte bine documentata inainte de a lansa niste zvonuri fiindca aici citesc si oameni cu probleme de sanatate grave care sunt de multe ori la sfarsitul drumului prin viata si ii induceti in eroare sau le luati ultima speranta. Asteptati sa ajungeti in ianuarie la dansa si dupa aceea va ve-ti da cu parerea in cunostinta de cauza.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cat's clow - 48 lei 100 cps
Para free - 120 lei 90 cps (incusiv posta)
Curcumin - 85 lei - 60 cps.
Goldenseal - 50 cps - nu mai stiu cat a fost

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Nu te contrazic,stiu preturile,numai ca ::Echinaceea 500Mg 200 buc,CatClaw 500Mg 400 buc,Golden seal Root 500mg 300 buc,Essentyale enzimes 240 buc,toate astea m au ajuns 640 ron.Daca le luam de aici erau dublu,poate si mai mult (in conditiile in care enzymes au fost in jur la 45 usd)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am scris cat am dat eu acum doua zile aici in Oradea.
Ar fi bine sa publicam aceste preturi/produs pentru ca exista probabilitatea sa ajungem sa ne facem servicii reciproce (noua sau altora).
Adica asa vad eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Am scris cat am dat eu acum doua zile aici in Oradea.
Ar fi bine sa publicam aceste preturi/produs pentru ca exista probabilitatea sa ajungem sa ne facem servicii reciproce (noua sau altora).
Adica asa vad eu.

Stiu preturile.Atat am dat si eu,,Golden Seal il luam chiar cu 85 ron si Curcumina 95..Acum am rezerve..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Eu le cumpar de la Farmacia Tei din Bucuresti unde Curcumin 60 cps costa 65 ron. Se poate comanda si online. Au si Cats'claw, Golden seal Root. Tot de la ei cumpar Supradyn si Redoxon.
Beres Drops 100 ml costa 35 lei+taxe postale la farmacia Stejara din Cluj parca. Am comandat on line.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_rezi spune:

Cum va mai simtiti sub tratament?

Mergi la inceput

Nu prea bine.Au reaparut simptome de parca nu as fi luat pana acum tratament.Ciudat..

Tu cum esti ? Eu sunt pe minociclina acuma .6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.mariana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gani

http://www.youtube.com/watch?v=MrC2RqNSWEw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gani, ce bine ca ai pus aici inregistrarea!!! M-a impresionat foarte tare!

As putea spune ca emisiunea asta rezuma cumva cele 8 capitole scrise deja pe subiect...foarte bune informatiile prezentate si ce bine ar fi fost sa existe asa ceva acum 5-6 ani :((

Este un pas urias ca astazi se realizeaza emisiuni pe teme medicale despre Lyme! Felicitari realizatorilor emisiunii dar si domnului Szanto Iosif pentru calea aleasa de a se specializa in Lyme si de a ajuta pe altii sa-si regaseasca sanatatea!

Pentru cei ce azi inca isi cauta drumul si calea, cred ca filmul acesta este o mare raza de speranta!

Multa sanatate tuturor!

AlesBiz-touch by magic moments * kidsmania-just for kids

Mergi la inceput