Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 28
dicirstea spune:
Si eu am mai pus o pereche de pantofi cu toc, dar de panza ca tot vine toamna
Sunt cam defazata..stiu, dar ce sa fac..am tot sperat ca o sa mai intru in ei, dar nu mai am rabdare sa astept.
Ar fi cineva interesat de niste platforme peep toe, cu toc de 9 cm, canava, culoarea untului? BettyBoo like...
sa stiu daca ma stresez sa le spal...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ducky spune:
Dintre fetele responsabile de cazurile de aici, va rog sa-mi spuneti care doriti si puteti sa va ocupati de un pachet cu lucrusoare. As dori sa donez din nou, pentru cineva la care n-am mai trimis, daca se poate. Sunt hainute si incaltari pentru fetite de 1-2 ani. Multumesc
Am sa mai pun cateceva la bazar, doar sa apuc sa le bibilesc, asa ca mai trageti un ochi cand doriti :)
Glad mi-a facut febra mare weekendul asta, iar eu am batut orasul si mi-am depus cv-ul la cel putin 10 magazine...sper sa prind si eu un job cat de curand.
O saptamana usoara sa aveti.
gatea1980 spune:
buna ducky.
eu as fi interesatra. daca vrei si se poate m-as ocupa de punerea lorla bazar ptr. mihai darius.
pup o seara buna
diannaalex spune:
Am trimis azi colete catre
Mistral scuze de intarziere
Emese
Dandandina
Aka .
Sper sa va placa produsele si multumim tuturor celor care cumpara de la noi. . O sa mai revin dupa amiaza cu alte noutati. Va mai asteptam la shoping.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Buna dimineata, am pus si eu la bazar produse donate de Ducky: -tricou Disney ptr 2-3 ani -geaca fetite marimea 86 -bluza fetite Adams -bluza baietei ptr 2-3 ani -vestuta fetite ptr 2-3 ani -raiat fetite ptr 2-3 ani -Multumumim f mult Ducky Si cateva produse donate de o prietena de a mea: -curea baietei Disney noua -pijamalute fetite George ptr 9-12 luni -bluzita Hello Kitty ptr 2-3 ani -bluzita George baietei ptr 3-4 ani -bluzita baietei Kids ptr 2-3 ani -bluzita f frumoasa fetite ptr 5 ani Un week-end cat mai placut va doresc Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele |
neata!
vreau si eu bluzita cu Hello Kitty, de ce e listarea incheiata??
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele |
neata!
vreau si eu bluzita cu Hello Kitty, de ce e listarea incheiata??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)
Scuze,se incheiase anuntul si am uitat sa repun anunturile din nou la bazar.Le-am repus acum
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ducky spune:
gatea1980, trimite-mi te rog adresa sa-ti pot trimite zilele astea pachetul.
Fetelor, momentan sunt doar cu datorii, mi-e imposibil sa mai trimit colete pana pe vineri, cand intra salarul sotului. Imi cer scuze. Sper sa gasesc ceva de lucru si sa-mi revin cat mai curand.
szivarvany spune:
si eu zic pas la preluat orice, pana nu stiu ce si cum cu scoala
insa sigur voi reveni, sper sa ma ajuta DD si de data asta.
Ledi, sunt alaturi de voi
aaaaaaa, am sa pun cateva poze cu modele de caciula pe anul asta, poate se mai inscrie cineva, exclusiv caciuli fac, fara fular
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
gatea1980 spune:
buna ducky SI TUTUROR FETELOR
adresa mea este
GATEA MIHAELA
STR. B-DUL CAROL 1,BL.3A,SC.A,ET.2 AP.5
CAMPINA JUD. PRAHOVA. 105600
PUPICI
MAMA UNUI INGER MIHAITA DARIUS
Dodo-pui spune:
Am pus colete pentru:
-Anca16
-bebelu86
-Laura25
Multumesc ca ne sunteti alaturi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.