Bazar umanitar (68)
Raspunsuri - Pagina 29
madyrizi spune:
buna,
caut si eu pantaloni de casa pt. 2 ani. ideal ar fi pt. baiat, dar are si roz si nu ezita sa-i ude cand face pipi ...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ana_25 spune:
Dodo-pui am primit azi coletul. Sumt foarte frumoase,multumesc mult. Dresul e mic,dar am cui sa-l dau. F frumosi pantalonasii!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
mikaeela spune:
Buna dimineata,
am pus acum la bazar --un costumas raiat fetite ptr 3-4 ani -Nou
b] Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele[/b]
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei si eu zic pas la preluat orice, pana nu stiu ce si cum cu scoala insa sigur voi reveni, sper sa ma ajuta DD si de data asta. Ledi, sunt alaturi de voi aaaaaaa, am sa pun cateva poze cu modele de caciula pe anul asta, poate se mai inscrie cineva, exclusiv caciuli fac, fara fular _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Sa nu cumva sa ne lasi fara caciuli!!!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
AM O PLATA DE 13 LEI IN DATA DE 19.09... nu stiu cine a facut donatia, cred ca e vb despre bluzonul verde ori rochita cu bretele...dndoina? mirela2?
HELP!!!
claudia.andrici spune:
BUNA AM PUS AZI COLETE PT :
ALEXANDRINA=EMESEA
ME BAD
ELLINA
MADYRIZI
VA MULTUMIM SI VA MAI ASTEPTAM .
madaiulia spune:
Am primit zilele trecute colete de la EllaX si mamagiuliei.
EllaX foarte frumoasa bluzica, ii e putin mare lui Andrei, dar e foarte incantat de ea. Multumim si pentru bonus!
Mamagiuliei multumesc ca ai avut incredere si ai trimis inainte sa platesc. Am o perioada mai aglomerata, sper sa ajung maine sa platesc, daca nu sper sa nu fie tarziu luni, desi cred ca depasesc o luna pana atunci la unul din produse.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
mikaeela spune:
Buna dimineata,
am pus si eu acum la bazar :
-un sarafan superb grosut de la Kids ptr 2-3 ani
-geaca superba fetite ptr 10-11 ani
Mai am de pus,dar nu mai am cu ce face poze,sper sa gasesc un aparat sa le pot pune si pe cele care le mai am.
O zi frumoasa va dorim!
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ancadragoman spune:
Are cineva de pus un aparat de aerosoli?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
nikkei spune:
Bine ai intrebat Anca!
Si mie imi trebuie neaparat un aparat de aerosoli ca fii-miu asta mic tuseste de vreo 2 luni si nu mai stiu ce sa-i mai dau.
Daca are cineva, please