Bazar umanitar (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani RAISA, sa ai o viata senina cu multa sanatate si nenumarate bucurii

Bun revenit fetelor, ma bucur ca s-a mai animat forumul la bazar

Azi am pus colet pentru Nerantula.

O seara frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Asaa, cat m-am mocait eu cu bazarul au inchis cei de la service-ul de calculatoare asa ca m-ai bag unn ochi si un mesaj, ca mi-am adus aminte

Hainutele puse la pachetele mari, catre responsabile, nu le-am mai calcat, pe principiul ca oricum stau inghesuite in pachet si ar trebui indreptate un pic....nu ma injurati, va rog.

Aticia, am pus si 3 rcipiente sa le decorezi cum stii tu, asa frumos, sa avem ce licita la vaze si sfesnice, ce-ti vine tie la indemana sa le faci

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu caut Paulo Cohelio ("Invingatorul este intotdeauna singur") si Ileana Vulpescu ( " Arta conversatiei").Are cineva de pus la bazar? Trageti-ma si pe mine de mineca va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Hainutele puse la pachetele mari, catre responsabile, nu le-am mai calcat, pe principiul ca oricum stau inghesuite in pachet si ar trebui indreptate un pic....nu ma injurati, va rog.

ha, ha! ce amuzanta esti! Eu oricum nu le calc pe nici unele. Le spal pe toate inainte de a le poza, dar cu calculatul merg pe princpiul "oricum 99% din cei ce le cumpara dupa ce le scot din pachet le baga in masina de spalat". Asa ca economisesc timpul si fac altceva util in loc sa calc.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

La multi ani si multa sanatate trandafirasului nostru roz, Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

ha, ha! ce amuzanta esti! Eu oricum nu le calc pe nici unele. Le spal pe toate inainte de a le poza, dar cu calculatul merg pe princpiul "oricum 99% din cei ce le cumpara dupa ce le scot din pachet le baga in masina de spalat". Asa ca economisesc timpul si fac altceva util in loc sa calc.

Aoleu, dar poate ai alta masina de spalat, la a mea, dupa ce le stoarce, zici ca le-am scos din ****.

Eu am o mare sila de calcat, sunt si antitalent, dar parca le dau plusvaloare hainutelor, si dupa ce ca arata aiurea in pozele mele, macar sa fie drepte de fapt cred ca o sa vezi diferenta in pachetul propriu

La tura asta de bluze ce le-am pus acum, recunosc ca o bluza arata mai bine inainte sa o calc eu

Ana I, si eu cautam anul trecut Arta Conversatiei si o draguta de aici mi-a trimis-o in format electronic (pdf). O vrei asa?

Cautam si eu " Strada iubirii" de FRIDA ABRAMOVNA VIGDOROVA, ati vazut pe undeva?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Aoleu, dar poate ai alta masina de spalat, la a mea, dupa ce le stoarce, zici ca le-am scos din ****.

..ca din gura vacii, asa le zice mama mea Oricum, tot nu am timp de calcat acu, bine ca am timp sa mai pun cate o poza din cand in cand ... E bun asa rau ....

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salutare!
Ma intereseaza si pe mine niste cizmulite din cauciuc(nu f grele) nr 22 pt iubitorul meu de balti.Toata vara am cautat ca e jale mare cand nu-i in mijlocul baltoacei si cand ma gandesc ca vin ploile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cand ne mai despart cateva minute de o noua zi, ma grabesc sa felicit trandafirasul delicat: Sa fii sanatoasa Raisa, sa cresti mare, sa ai numai realizari si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Din cate se spune cei nascuti pe data de 1 sunt sortiti sa fie oameni mari1 Doamne ajuta!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Doamne ajuta!
Multumim fetelor pentru urari!
Am lasat o felie de tort la subiectul Raisei
Va pup!
Noapte buna!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput