Cand incep gradinitele de stat?

Cand incep gradinitele de stat? | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor!

Aveti idee cand incep gradinitele de stat anul acesta? Sa stiu cum imi iau liber, cand facem cumparaturi...sa ma pregatesc psihic...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia21 spune:

Eu am sunat la gradinita si mi-au zis ca incep pe 12 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Din cate stiu incep in acelasi timp cu scoala...pe 12 septembrie.

Si fruntea sus!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de la gradinita la gradinita. La noi incepea intotdeauna la 1 sept. Anul asta incep pe 5 toate grupele exceptand grupa mica care incepe in 12. Cel mai bine e sa mergi la gradi si pe usa vei vedea afisat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Si pe mine ma intereseaza Gradinita Castel cand incepe daca stie cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Si fruntea sus!

E mai greu...anul trecut, in prima zi de gradi, am stat o ora in masina, plangand, iar dupa ce am ajuns acasa, am plans iar. Si e la program de 4 ore, daca ar lipsi 8, m-as usca de dor!
Da...stiu, e bine la gradi, invata, se joaca, bla...bla... (ii si place), dar, pe mine, ca mama, obisnuita cu ea clipa de clipa, m-a rupt in doua, sa ne "despartim" si s-o las in grija unor persoane necunoscute.
Oricum, nu cred sa fie vreo mama care sa nu planga...

Multumesc, mamici, de informatii! Eu merg pe ideea ca ne anunta educatoarea, ca si anul trecut da' o sa-i dau un telefon, sa stiu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la Micul Print din zona brancoveanu gradi incepe pe 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Si fruntea sus!

E mai greu...anul trecut, in prima zi de gradi, am stat o ora in masina, plangand, iar dupa ce am ajuns acasa, am plans iar. Si e la program de 4 ore, daca ar lipsi 8, m-as usca de dor!
Da...stiu, e bine la gradi, invata, se joaca, bla...bla... (ii si place), dar, pe mine, ca mama, obisnuita cu ea clipa de clipa, m-a rupt in doua, sa ne "despartim" si s-o las in grija unor persoane necunoscute.
Oricum, nu cred sa fie vreo mama care sa nu planga...

Multumesc, mamici, de informatii! Eu merg pe ideea ca ne anunta educatoarea, ca si anul trecut da' o sa-i dau un telefon, sa stiu exact.

Oh, cat de bine te inteleg!
Idem si eu.
Anul acesta mergem la program lung...inca nu stiu cum o sa fac fata.
Important e ca ei ii place tare de tot la gradi...e super-mega incantata ca va si dormi acolo....asa ca pt ea am obligatia sa fiu tare si sa o sustin.

Curaj!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

si eu am avut imina stransa cand mi-am dus copii la gradi. insa am incercat sa vad partea plina a paharului. asa ca o sa dati cu rosii in mine cand o sa va spun ca la noi sta situatia exact pe invers. adik eu abia astept sa inceapa gradi, iar ei ar vrea sa nu mai mearga niciodata. nu se dau in vant dupa gardi, nu le place sa trebuie sa scrie, in schimb daca s-ar juca permanent ar fi super pt ei. iar eu ii duc tocmai ca sa scrie si sa faca si altceva decat joaca si desene nonstop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

la ei incepe pe 12 sept. merg la o gradi de stat cu program prelungit. de ce prelungit? tocmai ca sa doarma pt ca acasa si-au scos somnul de dupa-masa si ca sa manance alaturi de alti copii pt ca acasa fac numai de capul lor. mananca doar ce vor ei (daca s-ar putea numai dulciuri ar fi minunat), unde vor ei si cand vor ei. eu sunt la serv, iar ei sunt in grija soacrei mele care ii lasa sa faca ce vor ei... degeaba mai vin eu cu reguli pe care incerc sa le aplic de la ora 17 cand ajung acasa, daca pana atunci ei fac nestingheriti cum ii taie capul!!! deci eu una abia astept sa inceapa gradi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Baietii mei vor sa inceapa gradi/scoala ca sa se intalneasca cu colegii. Lectii - mai rarut ca-i mai dragut Eu vreau vacanta pt ca n-am chef sa am grija programului fix, du-i/adu-i, teme si alte asemenea.
Mirela, ai tai scriu la gradinita? Ai mei n-au scris niciodata. Fise cu bifari ci colorat au facut dar atat. Cel mare a sarit sin grupa mare direct la scoala iar cel mic intra acum in pregatitoare. Poate aici sa scrie.
Eu cred ca am fost mama aia atipica care adus copiii la 3 ani la gradinita (chiar 2 ani si 11 luni) si i-a lasat acolo la program lung din prima zi. N-am stat in masina, n-am plans si n-am dat telefon sa vad ce fac. Emotii sunt, dar daca noi plangem cum putem sa le cerem picilor sa nu o faca?

Mergi la inceput