Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da vio...facem intalneala scolaritelor..iti vine sa crezi? parca mai ieri ne plimbam cu carucioarele
de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Buna. Cu emotii si noi. Am tot citit despre ghiozdane si stilouri...
Intrebarea care ma apasa acum este insa: cati copii sunt in clasele copiilor vostri?La noi trebuiau sa fie 25 si sunt ... cu muuuult mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

25 fix sunt la noi, 3 clase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

25 fix sunt la noi, 3 clase.

Teoretic e valabil si pentru noi dar...pana nu se afiseaza clasele nu e nimic sigur.
Si cum joi abia s-au intors din concediu,vineri stau doar 2 ore ca e zi scurta...se afisaza luni...sa speram:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci mai avem 7 zile
noi am scos ghiozdanul langa birou, am revizuit penarul.
Giulik si-a pregatit tinuta pt prima zi, pe mine ma iau transpiratiile cand ma gandesc
si in clasa la noi sunt 25 de elevi, sper sa nu avem nicio surpriza si sa fie mai multi.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Ieri am invartit mobila prin camera fiica-mi astfel incat biroul sa ajunga cat mai la geam.Sertarele care pana acum erau ocupate de carioci,pensule si hartiute au fost eliberate si am facut loc pentru caiete si carti....dar cum caiete nu avem inca,am pus in ele cele doua coperti pe care le-am cumparat pentru ca aveau desenate dalmatieni si zane.Ne-am "dotat" cu pantofi pentru prima zi de scoala!Eu cautam ceva mai "decent" dar ea se uita tot dupa rozuri si paiete.Cred ca saptamana viitoare trebuie sa ajung si la medicul de familie pentru adeverinta ca-i apt copilul sa recventeze colectivitatea,nu?De la scoala u mi-au spus nimic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

adeverinta cu apt pt scoala si una pt sport, sa nu uit nici eu

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu cred ca am sa-l bombardez pe medicul nostru cu atatea adeverinte
Alex apt scoala
apt sport
separat apt tenis
Rxi aceleasi 3 +inca una de balet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna, mamici de viitori scolarei !
si noi ne-a pregatit cat de cat, am luat ghiozdan, uniforma, penarul l-am primit, 2 caiete, stilou...si cam atat. restul cand ne spune doamna

fetelor, deci luni se afiseaza listele cu clasele la scoala nr. 280?
abia astept sa vedem daca suntem admisi la invatatoarea pt care am optat.

cosmin parca nu are nici un stres, am folosit vacanta asta pt sport si joaca din belsug. parca nici mie nu-mi vine sa cred ca mai e asa de putin si incep copiii mei scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna dimineata!
Sunteti pregatite? De azi intr-o sapt e MARELE EVENIMENT!

Noi aproape am incheiat pregatirile, am niste emotii de nu le pot descrie, nu-mi vine sa cred ca bebelusul colicos care doream sa creasca mare mai repede va fi peste o sapt scolar. I-au cazut 2 dinti de jos si f haios cand rade! Mai trebuie sa ne hotaram la ce afterschool va merge si gata, asteptam Marele Inceput!

Mai merge cineva la scoala nr 59?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput