BB de Sept-Oct'10! LMA Ioan,Nicklas!!(75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska
camisv, incep emotiile, ca la mine se instaleaza, sambata viitoare petrecem .

Cameluska, multa sanatate la Ioana! sa-i treaca repede si sa fie in forma la chef. Noi din start am zis ca-i facem vaccinul dupa ziua lui, sa nu fie un motiv in plus de maraiala. La mine emotiile sunt cam ascunse in spatele unei oboseli crunte, deci gandul la agitatie nu-mi prea surade. Mai mari emotii am pentru cadouri ... i-am comandat motocicleta si un scaun de masina... sper sa-i placa.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

'neata!
primiti un om obosit? ... nici nu stiu de ce sunt asa, dar parca sunt batuta. E drept ca am copil matinal, care se trezeste intre 6 si 7 sa aiba timp de joaca si cred ca s-a acumulat oboseala.

Just_me, important este sa pape, cantitatea se va mari treptat. Noi mancam mai mult ... eu nici nu masor, dar cam 200gr plus supa (adica atunci cand ii dau borcanel papa unul intreg de 220gr)

Mari, distractie placuta la botez!

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LA MULTI ANI ADELINA! LA MULTI ANI EMMA! LA MULTI ANI ANDREEA88!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LA MULTI ANI VLADI (ANIAST72) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!
Si eu sunt obosita!:(( Si Maia se trezeste des noaptea!
Am vrut sa mai scriu dar se maraie Maia s-o scot afara iesin la o plimbare si revin!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMIIIIII VENIM IN PARC !!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
In seara asta mergem la nunta unei verisoare. Vlad va ramane cu bunica, sper sa fie copil cuminte/jucaus nu morocanos si sa nu doarma. Bine ca localul e la 5 minute de casa, asa ca nu va fi chiar grav de va trebui sa fug putin de la chef. Eu sunt proaspat coafata si machiata...
Va pup si va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

mari, distractie placuta si sa va simtiti bine, asteptam poze sa vedem rochita .

ana, camisv, eu ma trezesc doar o data noaptea fac repede lapticu, bea si adormim la loc, iar dimi rar se trezeste inainte de 8, si tot ma simt obosita, imi dau seama ce rau e sa nu poti dormi noaptea, sau sa fii trezit devreme. Am observat ca daca doarme in patul mare, doarme fff bine si nu se mai trezeste, poate ar fi o solutie si la voi, desi nu prea e de dorit. Si peste zi imi doarme 4 ore, dar tra sa fiu langa ea s-o pazesc si nu pot face treaba nimic :(.

Noapte buna sa aveti.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Anca Ioana

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Va invitam la cafeluta de duminica dimineata!

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput