bebe nascut cu cordonul infasurat
![](images/user_woman.png)
Nu stiu daca aici e cel mai bine sa postez aceasta intrebare, dar incerc. M-ar interesa daca stiti ce efect ar putea avea faptul ca un bebe s-a nascut cu cordonul ombilical rasucit in jurul gitului. E vorba de nepotica mea, nascuta simbata.Din fericire, mama era la a 4 nastere si a mers foarte repede si bebe e bine, Slava Domnului. Papa si e cuminte, dar cum sint cam prapastioasa de felul meu ma intrebam daca aventurile de la nastere nu lasa urmari? Aveti idee??
Raspunsuri
iuliana_2002 spune:
Eu cunosc parintii unui baietel care s-a nascut dupa noi cu 3 sapt( mergeam impreuna in parc) a avut cordonul de 2 ori infasurat- si este absolut normal, copilul are acum 1 an si 2 luni, este un frumos, stati linistiti! Cred ca medicul care a supraveghet sarcina tb sa fie mai atent.
Iuliana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ortansa spune:
Si eu am fost nascuta cu cordonul in jurul gatului si sunt perfect sanatoasa.
Ortansa-deX mamica
Banti spune:
Si baieteul meu s-a nascut astfel si e sanatos tun. Cind am nascut eu fetita, mamica care statea cu mine in rezerva nascuse o fetita care avusese cordonul de 5 ori (!!!!!) in jurul gitului- mai avea putin si se sufoca - si fetita a fost ok.
Ioana
Jackie spune:
Va multumesc mult, gata m-am linistit...
M-am cam speriat gindindu-ma ce se putea intimpla..
GabrielaG spune:
Ai mei ambii au avut cordonul in jurul gatului. Primul de tri ori, iar al doilea o data, parca. Sunt sanatosi, multumim lui Dumnezeu.
Pupici,
Gabriela si baietii
Pet spune:
Noua la un curs pe timpul sarcinii o moasa ne-a spus ca 80% dintre copii au cordonul ombelical in jurul gatului, inainte de nastere... E atat de normal ca nici nu se mai spune...
Marianar spune:
Si Vladut s-a nascut cu cordonul in jurul gatului, de doua ori. Acum are 1 an si 4 luni si e bine sanatos, nu a vut nici o problema.
she_wolf spune:
Si Cristi a avut cordonul infasurat de doua ori in jurul gatului, dar eu am facut cezariana. Este bine merci, n-are nici o problema. Oricum, din cate am intels, probleme ar fi putut fi doar la nastere sau imediat dupa. Asa ca, totul este ok.
Multa sanatate!
Claudia si Cristi
petruta spune:
Si Mihai avea cordonul ombilical rasucit de doua ori in jurul gitului, pentru al extrage s-a folosit si forcepsul. Are un an si trei luni si este un copil perfect sanatos si dezvoltat conform virstei.
Sanatate multa nepoticii ! Sa va traiasca !Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Nicoleta spune:
Salut.
Si Fane al meu a avut cordonul infasurat in jurul gatului o data. Si nu au fost probleme nici in timpul, nici dupa nastere. Acum are, bine mersi, 9 luni si jumatate si este un copil absolut normal.
Nicoleta.