Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 7
lulu77 spune:
ce pui in briose? adik ce fructe, daca pui?...poti pune afine-sunt pe piata- sau alte fructe, cumperi pungi congelate.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 ce pui in briose? adik ce fructe, daca pui?...poti pune afine-sunt pe piata- sau alte fructe, cumperi pungi congelate. |
lui Paul ii plac simple,iar pt mine as pune niste miez de nuca...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kim222 spune:
Salutare!
Nu v-am mai vizitat ..ne-am mutat la casa si avem net doar pe stick (nu exista alta varianta )..si merge treba pret de 2 minute dupa care cade..asa ca va citesc f rar,cand am noroc
Luni incepem clasa I,am nimerit la d-na invatatoare dorita (dupa pile puternce )...sa vedem daca a meritat sa ne agitam atat.
In alta ordine de idei..aveti idee unde pot gasi pubele de gunoi (din palstic pe roti) mai ieftine?? ..sau secound hand daca exista asa ceva in Cta..
mai vin..pupici
georgipuia spune:
Dar gunoiul ce societate il ridica? Daca e vorba de Polaris, vi se da pubela pe semnatura, in custodie parca. Ia intereseaza-te
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
La multi ani Ana de Crixia! La multi ani tuturor Anelor!
Georgi, usor-usor le faceti pe toate. Noi inca mai avem unele amenajari provizorii de 6 ani jumate. Asta asa, ca incurajare
Kim, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti fericiti in ea!
Rox, habar nu am pana la urma la ce s-a declansat alergia, dar presupun ca la antibiotic (Cedax). Nici nu stiu incotro sa o iau cu el. Dimineata mai aveam putin si cedam nervos. Ma uitam la el si ma apuca plansul. Acum parca sunt o idee mai retrase. Are pe tot corpul, iar pe suprafete intinse e mai mult rosu . E si foarte agitat, cu toate ca nu s escarpina. Ce mai ingrijoreaza e sa nu fie ceva mai serios, sa fie afectat ficatul. O sa vedem unde mergem sa imi recoande si niste analize.
Vreau sa urez de azi un an scolar plin de realizari tuturor copilasilor de scoala/gradi/liceu ! Un gand special pentru boboceii nostri, sa paseasca increzatori pe noul drum! Asteptam relatarile mamicilor!
roxanaz spune:
Lulusor, merci!
Miha, scuze, nu eram pe faza cu reteta.
uite inca una pe care o fac eu ff des, e simpla si merge si doar cu cacao - cred ca am si adus-o la petrecerea de anul trecut - este reteta Laurei Adamache:
200 gr zahar
250 gr faina
3 oua
120 gr ulei floarea soarelui/porumb
130 gr apa
1 plic praf copt
un varf cutit bicarbonat
1 plic zahar vanilat
1 lingura cacao
se bat ouale cu zaharul, uleiul si apa, esentele, vreo 5-10 minute, se adauga faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul, se imparte aluatul in doua, se toarna cea alba in forme si a doua parte se amesteca cu cacao si se pune deasupra.
ai grija ca cresc mult, nu pune mai mult de 2/3 din forme.
Cornelia spune:
Da, claritin, plus clorocalcin.
EDIT: II DADUSEM IN PRIMA SEARA ZYRTEC, LA RECOMANDAREA MEDICULUI, DAR A DOUA ZI ERA PLIN