Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
Neatza.
Sanatate multa,multa bolnaviorilor,inclusiv lui Lulu.
Si bafta multa celor care incep gradi/scoala.
O zi superba tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Se vede ca nu am chef de treaba azi, nu? va citesc mai des... dar sa adunat oboseala si sictir si lene...
Lulu, am mutat acum 2 saptamani mare parte din mobilier, fara sa am dormitorul si baia facute... visam eu ca pana martea urmatoare sa ma fi mutat cu tot cu smotru facut in ambele parti... dar DD ne-a mai dat niste peripetii si am ajuns abia acum la stadiul ala... acum e baia facuta cu gresie si faianta (fara cada, wc si chiuveta) dormitorul finisat si cu parchet... trebuie sa limpezesc nitel si sa incep sa bag mobilier acilea, sa mai eliberez alte dormitoare de bagaje sa se poata apuca si de ele... am noroc cu tata ca ne zugraveste ca manopera daca mai plateam nu mai faceam nimic pana la primavara. Bucataria o improvizez asa, pe peretii tencuiti si atat... deci parterul ramane la stadiul in care e acum si mai sunt o groaza altele de facut... dar le luam pe rand cand si cu ce putem.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Completare: eu vroiam cada de fonta... dar se pare ca ramanem fara... la celelalte tipuri de cazi ce imi puteti recomanda?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
,do you remember me?
noua ne-a mai picat o plimbare,asa ca n-am ratat-o...dar incepe scoala,deci ne-am intors acasa....
Rox,please,mi-am achizitionat,tava pt briose...daca nu cer prea mult,mai scrii o data reteta?
multumesc mult!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Buna!
Ma bucur ca pot sa-l dau pe Sebi la sport, am decis cu muzica sa-l mai las vreo 2 ani si apoi imcepem.
Vladis: reacomodare usoara la munca!
Georgi: noi am luat cada de la Halta Traian, e un magazin unde are si mobila, iti alegi ce model iti place.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
CT
am doborat huna
Vladisreacomodare rapida
Georgispor si rabdare...vor trece acestea...
Un wk placut si un inceput de an scolar gradinarilor/elevilor cat mai rodnic.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
BRIOSE ROXANAZ
2 cani faina
2/3 cana zahar
1/4 cana unt topit sau ulei
2/3 cana lapte
1 ou mare sau 2 medii
un plic praf de copt
un varf de cutit bicarbonat
o lingura cacao
un praf de sare
un plic sau 2 zahar vanilat
aroma de care doriti (eu am pus rom)
(eu masor cu cups americane ca am norocul sa am. nu va faceti probleme daca nu aveti masurile, masurati totul cu o ceasca normala de cafea, sa zic de 150-200ml. conteaza doar proportiile!)
incingeti cuptorul la 180 grade - daca aveti cuptor ventilat eu le coc pe 170 ventilat
amestecati faina, cacao, zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt si bicarbonatul
in alt vas bateti ouale, uleiul sau untul topit, laptele
turnati amestecul lichid peste prafuri . amestecati cu un tel sau o spatula. daca amestecul e prea tare adaugati 2 linguri de ulei - compozitia trebuie sa fie ca cea de chec! (se intampla lucrul asta, deci nu va agitati daca compozitia nu arata din prima asa cum trebuie).
puneti in tava de briose formele de hartie, turnati 2/3 compozitie in ele, adaugati fructe de padure deasupra. eu le pun congelate, nu e deloc nevoie sa se decongeleze! puteti folosi absolut orice fel de fructe doriti.
le coaceti cam 20 de minute - le incercati cu scobitoarea ca pe orice chec.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 BRIOSE ROXANAZ 2 cani faina 2/3 cana zahar 1/4 cana unt topit sau ulei 2/3 cana lapte 1 ou mare sau 2 medii un plic praf de copt un varf de cutit bicarbonat o lingura cacao un praf de sare un plic sau 2 zahar vanilat aroma de care doriti (eu am pus rom) (eu masor cu cups americane ca am norocul sa am. nu va faceti probleme daca nu aveti masurile, masurati totul cu o ceasca normala de cafea, sa zic de 150-200ml. conteaza doar proportiile!) incingeti cuptorul la 180 grade - daca aveti cuptor ventilat eu le coc pe 170 ventilat amestecati faina, cacao, zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt si bicarbonatul in alt vas bateti ouale, uleiul sau untul topit, laptele turnati amestecul lichid peste prafuri . amestecati cu un tel sau o spatula. daca amestecul e prea tare adaugati 2 linguri de ulei - compozitia trebuie sa fie ca cea de chec! (se intampla lucrul asta, deci nu va agitati daca compozitia nu arata din prima asa cum trebuie). puneti in tava de briose formele de hartie, turnati 2/3 compozitie in ele, adaugati fructe de padure deasupra. eu le pun congelate, nu e deloc nevoie sa se decongeleze! puteti folosi absolut orice fel de fructe doriti. le coaceti cam 20 de minute - le incercati cu scobitoarea ca pe orice chec. |
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 deci sa inteleg ca azi avem la cina desert BRIOSE? primiti oaspeti? |
asa mi-am propus(constransa de familion),sa fac briose,dupa plimbarea de seara...,primim si musairi,de ce nu...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...