recomand bona - Dristor Baba Novac
Salutare,
Recomand cu caldura o doamna serioasa, cu un CV de 5 stele, adica a crescut 5 baietei de la cateva luni pana la 3 - 4 ani. Are in jur de 45 de ani si multa, multa rabdare. Ar prefera sa gaseasca ceva in zona, respectiv in Dristor - Baba Novac.
Trimit PM cu nr de telefon cui este interesat.
Sanatate multa,
Roxana
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Raspunsuri
Siminna spune:
Buna, si eu caut o bona part time pentru adus copil de 6 ani intre orele 11.30 - 17.00. Plata cu ziua.
stiti pe cineva?
maimutzica10 spune:
nu stiu exact daca vrea sau nu part-time-uri, daca vreti nr ei de telefon dati-mi PM (cel mai bine sa va auziti personal, fara intermediari ca sa va puteti intelege)
Lidiana, n-am primit PM-ul tau!
think pink
nicoleta2011 spune:
Buna,
Eu sunt interesata. Multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzica10 Salutare, Recomand cu caldura o doamna serioasa, cu un CV de 5 stele, adica a crescut 5 baietei de la cateva luni pana la 3 - 4 ani. Are in jur de 45 de ani si multa, multa rabdare. Ar prefera sa gaseasca ceva in zona, respectiv in Dristor - Baba Novac. Trimit PM cu nr de telefon cui este interesat. Sanatate multa, Roxana Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
lumi_dari spune:
Buna,
si eu sunt interesata, daca mai este de actualitate. Te rog mult sa-mi dai nr. de telefon.
Multumesc,
Lumi
farahdiana spune:
Mai este valabil anuntul? Eu locuiesc in Baba Novac si caut urgent o bona pt baietelul meu de 3 ani. Imi puteti trimite datele ei de contact? Am incercat sa va trimit mesaj privat dar apare ca nu acceptati.
Multumesc mult!
maimutzica10 spune:
s-a adjudecat bona de ceva vreme, eu am fost cea care a gresit nemaintrand sa mentionez lucrul asta. imi cer scuze!!!
think pink