Nasterea la Arcadia - Iasi (16)
Raspunsuri - Pagina 9
claumarcoci spune:
Buna dimuneata!!
Bine ai venit danyyelas, eu tot 36s (si 6 zile am ), tot cezariana.
Din pacate eu voi fi programata un pic mai devreme.Pe 30 aflu exact data si ora in functie de programul dr., oricum a zis ca o sa fie intre 2-10 sept( eu vreau 7 ).
Bam multumim ca ne-ai luminat cu bagajul pentru spital , si eu l-am facut si am luat cam tot asa.... am mai pus o crema Garmastan asa de control....sper sa vina lapticul repede.
Va doresc un inceput de sfarsit de saptamana frumos
-
Claudia 36+
camelia33 spune:
Buna dimineata fetelor,de Claudita nu mai stiti nimic? Ca nu a mai intrat de cand cu problemuta lui Cezarica...
Gliana sa ai un baietel sanatos si bafta ca de astazi vei fiTe asyteptam vu vesti bune.
Dany bine ai venit
Sofia Maria
DadaIna spune:
Bun venit noilor gravidute! Gliana sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara si un bebe sanatos.Cat priveste medicul ales...eu am o experienta tare neplacuta cu acesta "bruta" de doctorita ca altfel nu ii pot spune.Poate tu esti mai norocoasa insa cand ai sa reusesti sa intri si sa scrii povestea nasterii tale sunt curioasa daca tratamentul medicamentos luat ti-a fost prescris de dumneaei si daca a avut bunul simt sa ajunga la nastere sau sa isi trimita unul din ucenici.
Restul mamicilor, burticilor, ce faceti?
Eu de cateva zile ma simt rau.Ma dor articulatiile la picioare, gleznele dimineata cand ma trezesc de imi vine sa ma urc pe pereti de durere.Sper sa imi treaca cu timpul.Ma gandesc ca sursa durerii au fost kg. din sarcina ce apasau cu greutate pe picioare.A mai patit cineva asa?
Bulinuta mea face greva foamei.De ieri nu mananca decat prin somn.Ma gandeam ca are vre-un reflux gastric tacut ( zic asta ca ea nu vomita dupa mese,nici macar in jet, nu curbeaza spatele) efectiv imi impinge biberonul cu ambele manute cand e treaza. Daca reusesc sa o fac sa bea 20-30 ml, e sarbatoare.Cand adoarme rupe stilul la supt, parca e foamete si suge 150 ml urgent.
M-am gandit ca poate fi de la dintisori ca sta cu manuta numai in gurita (deci problema acolo e) si cand simte tetina in loc sa o suga o strange tare intre gingii si se foieste parca are miscorici. Nici nu stiu ce sa cred...Inca nu ma duc cu ea la dr, ma gandesc ca e o problema temporara.De ragait ragaie dupa fiecare masa,mai regurgiteaza putin insa nu sunt acide regurgitarile.Putin laptic branzit scoate in coltisorul gurii insa nu e acid continutul pentru ca am gustat (trebuia sa fac si asta) asa e ca si inainte: vioaie, uda pampersi, caca normal, mai scanceste putin seara, cred ca tot de la dintisori, desi zic ca e prea devreme sa iasa de la 3 luni jumate.Astept sa vad cat mai face asa mofturi cu mancarea.Sunt constienta ca hrana in timp ce doarme nu e o solutie nici pentru mine si nici pentru ea...In somn ia cantitatea de hrana normala, adica aprox. 1 l de laptic matern pe zi insa peste cateva luni o sa incep diversificare si ce o sa facem atunci?Va dati seama ca e aiurea sa astept sa adoarma mititica sa o pot hrani cum trebuie...Mai intampina cineva problema asta?
oiyoy spune:
Buna!
Dada si Claudia noastra tine manutele in gurita mereu(mai ales ca nici acum nu primeste suzeta) dar de mancat mananca, chiar destul de des, in schimb noaptea si dimineata dupa ce papa isi strange piciorusele la burtica si isi foieste funduletul incontinuu, de parca ar fi baut lapte cu ace in el.Chipurile acum adoarme la 22.30 dar se trezeste pe 3-3.30.iar mi-a dat programul peste cap.
familia oiyoy
madline82 spune:
DADA, am vb cateva pagini mai inainte despre problema ta, si eu am avut aceasi problema, s-ar parea sa fie "greva suptului", cauta raspunsurile de la ionela , pe mine m-au ajutat f mult.Pupicei.
Cred ca statul cu manutele in gurita e ceva general ce tine de dezv lor.Nu le ies acuam dintii in nici un caz!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
camelia33 spune:
Dada, Oiyoy micutele voastre tin manuta in gura sau si cate un degetel? Ca a mea a invatat sa suga degetul mare si o tin numai cu manusi.Oiyoy si a mea are in fiecare dimi program de gangurit si da din maini si din picioare minute in sir, parca face gimnastica.
O intrebare: cat de des faceti masaj la micute?Ca eu nu prea ii fac I-am luat un gel cu musetel de la Johnson si nu prea is incantata de el... apoi cu ulei de masline fiert am tot zis ca ii fac da nu am apucat...
Sofia Maria
bam98 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia Multumesc BAM de raspuns,auzisem un zvon ca daca nu faci cursul acela extins Lamaze nu te lasa sa nasti natural sau ma rog te descurajeaza .Cred ca era un carcotas cel sau cea care m-a informat gresit.Mai am o singura curizitate ,ce inaltime ai ,nu te supara ca intreb? |
Hai ca esti simpatica...1.57