Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

BAFTA MULTA GLIANA!ASTEPTAM VESTI DE LA TINE!

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bam98 spune:

[quote]citat din mesajul lui danyyelas

aha...si?bagajul pentru maternitate e gata?imi spune-ti si mie ce contine?ce va luati?citisem pe un forum ca cineva care urma sa nasca la Arcadia isi lua vreo 2 pijamale,capot,2 camasi de noapte!!!

Bine ai venit Danyyelas!
Cu putin timp in urma, puneam aceeasi intrebare ca si tine...oare ce sa pun in gentuta? Le spuneam fetelor ca sunt in stare sa-mi iau toata casa dupa mine chiar si pentru o zi(imi zic mereu ca poate este nevoie. Sincer nu ai nevoie de prea multe.
Iti este asigurat de spital strictul necesar si anume:
-camasa (in ficare zi iti aduce alta curata)
-cearceaf
-tampoane de noapte+unele mai speciale(sunt mult mai mari)
-periuta de dinti soft
-pasta de dinti colgate
-chilotei de unica folosinta(eu am purtat de-ai lor-sunt mult mai comozi)
-prosop fata/dus
-papucei
Pentru bebe am primit:
-servetele umede pampers
-unguent bepanthen
-alinan anticolici-ceai si picaturi
-vitamina D3 kids
-vitamina C kids
Iti poti lua o pereche de papucei pentru dus, aparatul foto, incarcatorul, sosete (mie mi-au prins bine),si sa nu uitam de cosmetice
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

daaaaaa, eu am 40:)))))
maine voi aduce pe lume un baietel pe nume Eric. Ma rog ca totul sa fie bineeeee. Voi naste cu dna dr Carauleanu, anestezist dnul dr. Tutuianu.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

LOREDANAR SI BAM 98 VOI ATI URMAT CURSUL LAMAZE ?(acela de 6 sedinte?)

Iulia, nu am optat pentru cursul lamaze de 6 sedinte. Eram programata pentru sedinta inclusa in contract la 1 zi dupa ce am nascut. Bebe vine si fara un curs lamaze
Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bam98

[quote]citat din mesajul lui danyyelas

aha...si?bagajul pentru maternitate e gata?imi spune-ti si mie ce contine?ce va luati?citisem pe un forum ca cineva care urma sa nasca la Arcadia isi lua vreo 2 pijamale,capot,2 camasi de noapte!!!

Bine ai venit Danyyelas!
Cu putin timp in urma, puneam aceeasi intrebare ca si tine...oare ce sa pun in gentuta? Le spuneam fetelor ca sunt in stare sa-mi iau toata casa dupa mine chiar si pentru o zi(imi zic mereu ca poate este nevoie. Sincer nu ai nevoie de prea multe.
Iti este asigurat de spital strictul necesar si anume:
-camasa (in ficare zi iti aduce alta curata)
-cearceaf
-tampoane de noapte+unele mai speciale(sunt mult mai mari)
-periuta de dinti soft
-pasta de dinti colgate
-chilotei de unica folosinta(eu am purtat de-ai lor-sunt mult mai comozi)
-prosop fata/dus
-papucei
Pentru bebe am primit:
-servetele umede pampers
-unguent bepanthen
-alinan anticolici-ceai si picaturi
-vitamina D3 kids
-vitamina C kids
Iti poti lua o pereche de papucei pentru dus, aparatul foto, incarcatorul, sosete (mie mi-au prins bine),si sa nu uitam de cosmetice
Pupici!

Multumesc mult pentru listuta facuta.
Pupicei!

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

mie mi-au spus sa-mi iau lenjerie intima, cosmeticele si trusoul copilului pt momentul externarii, atat.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

dragele mele,imi puteti trimite si mie parola pe PM pentru a putea carti si materiale pentru gravidutze.am vazut ca ati postat asa ceva printr-un topic...please...

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyyelas

dragele mele,imi puteti trimite si mie parola pe PM pentru a putea carti si materiale pentru gravidutze.am vazut ca ati postat asa ceva printr-un topic...please...

DANIELA 36+

Buna,
Ti-am trimis pe PM. Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bam98

Citat:
citat din mesajul lui danyyelas

DANIELA 36+

Buna,
Ti-am trimis pe PM. Pup

multumesc mult...pupicei

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Multumesc BAM de raspuns,auzisem un zvon ca daca nu faci cursul acela extins Lamaze nu te lasa sa nasti natural sau ma rog te descurajeaza .Cred ca era un carcotas cel sau cea care m-a informat gresit.Mai am o singura curizitate ,ce inaltime ai ,nu te supara ca intreb?

Mergi la inceput