Nasterea la Arcadia - Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Buna seara, ma numesc Daniela, sunt insarcinata in 23 de saptamani, vom avea un baietel si ne dorim sa ajungem la finalul sarcinii ca sa putem naste la Arcadia prin cezariana datorita unor probleme cardiace care le am si nu-mi permit nasterea naturala.

Felicitari tuturor mamicilor!

Ionela te rog sa ma treci si pe mine in lista, DPN 19 decembrie, dr. Onofriescu Mircea. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

BAM ,serios ai 1.57? eu am 1.56 si nu vrea sa ma lase sa nasc natural ,vreau macar sa incerc !!!! mai tii minte, la ultima ecografie ,inainte sa nasti cate kg ti-a zis ca are bebe ? pe mine m-a zapacit de cap ca bebe e mare si ca o sa mai creasca si nu o sa aiba pe unde iesi....i-am zis ca nu am nimik impotriva epiziotomiei dar dr mi-a zis ca pana sa ajungem acolo e posibil sa-i ramana capul bebeului blocat in oasele bazinului ...m-a cam speriat si deasemenea mi-a zis ca daca ii arata ecografic ca bebe are 3500g si insist cu nasterea naturala ma pune sa-i dau semnatura ca imi asum toata responsabilitatea .ma mai duc luni la o eco sa vad ce-mi mai spune ,ce greutate are bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

GLIANA sa-ti traiasca flacaul ,sa te bucuri de el ! sa de-a DD sa te recuperezi repede si sa ne spui si noua cum a decurs experienta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

va multumesc, totul a decurs ffff bine, multumim lui Dzeu. Arcadia isi merita banii:))
Ma rog sa ma recuperez repede sa am putere sa-l ingrijesc pe micut.
Azi m-am ridicat deja din pat si sper sa vina lapticul cat mai repede . colostrul este deja prezent.
va pup

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Daniela, bun venit! Te trecem in listuta cand schimbam capitolul
Sarcina usoara si la termen si sa nasti asa cum e mai bine pentru tine si bebe

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

neatza,mamicilor si burticilor!
felicitari,Gliana,pentru bebe....

DANIELA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Am intrat sa va dam vestea cea mare : puiului meu i-a iesit primul dintisor !!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari pentru dintisor!
daniela209 bine ai venit!
La noi iar a fost masa de dimineata o corvoada cu dat din piciorute, ridicat buricutul in sus, tipete si plansete.A reusit sa o linisteasca tati ca a luat-o in brate caus si eu i-am dat bibe.Asa a vrut sa pape.Imi era o mila de ea...Apoi inca 2 mese pana mai inainte le-a papat normal....Oare mai poate avea colicei la 3 luni jumate?Noi nu prea am avut si de asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Am intrat sa va dam vestea cea mare : puiului meu i-a iesit primul dintisor !!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari pentru dintisor!
daniela209 bine ai venit!
La noi iar a fost masa de dimineata o corvoada cu dat din piciorute, ridicat buricutul in sus, tipete si plansete.A reusit sa o linisteasca tati ca a luat-o in brate caus si eu i-am dat bibe.Asa a vrut sa pape.Imi era o mila de ea...Apoi inca 2 mese pana mai inainte le-a papat normal....Oare mai poate avea colicei la 3 luni jumate?Noi nu prea am avut si de asta intreb.

Mihnea a avut colici pana dupa 4 luni, nu violenti dar insistenti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salutare cu intarziere si de la noi!

cu parere de rau zic ca nu am reusit sa citesc din urma dar felicit mamicile care au nascut in ultima saptamana si le urez multa iubire, sanatate si titucile sa fie la putere!!

astazi implinim 1 saptamana de viata! a fost o prima saptamana cu ... provocari, dar peste care am trecut speram si suntem acum suficient de odihniti cat sa ne bucuram nespus de fetita noastra!! in prima zi cand am ajuns acasa (luni) am fost intampinati de familie cu pancarde Bine ai venit Mara! , cu tortulet, cu flori, cu cadouase si eu m-am inchis in dormitor si am plans. aveam f mari emotii inca de la plecare din maternitate ca nu mai vor mai fi langa mine acasa doctorii si asistentele si cel mai probabil m-a coplesit agitatia pe care am gasit-o acasa. saracii musafiri nu se asteptau la asa ceva... s-a spart gasca rapid. :))))
au venit mai apoi pe rand in zilele urmatoare si ne-am revansat pt primirea inlacrimata.

au fost si emotiile primei baite, si chinul furiei laptelui ....... Doamne nici nu am zis ca scap de mastita... cu ajutorul sotului care mi-a fost alaturi si m-a sustinut cand ma mulgeam si plangeam in hohote - nu neaparat de durere cred ca si din cauza acelorasi descarcari hormonale pe care le-am simtit intens in primele 3-4 zile, si cu ajutorul sfaturilor prietenilor ( multumesc madaline pt tot ajutorul !!! ) am trecut cu bine peste furia laptelui ... cel putin asa sper ca a trecut. :)))) a fost obositor pt ca am dormit numai cate 2 ore pe noapte, dar lucram la asta si fiind mai increzator am ajuns sa ne odihnim mai bine acum.

de ieri am pus laptele praf in cui si asta ma bucura nespus!!! e o victorie pe care sper sa o duc cu bine pana la capat, sunt extraordinat de recunoscatoare ca am laptic si ca Marei ii place tituca grozav ... ieri m-a si muscat prima oara - umbla dupa tituca cu gurita si nu reusea sa o prinda singura , de s-a enervat si cand a prins-o a muscat-o intre gingii asa cu naduf si cu grimasa de "a mea esti tituco !!!". deopotriva rade grozav cu tituca in gura si nu numai, a inceput chiar sa si rada cu zgomot ... un hahait mai ales prins somn... e adorabila. :))

incepe incet incet sa ne obisnuim unii cu altii si sa ne gasim echilibrul. suntem extrem de fericiti ca suntem parinti si recunoscatori ca totul merge atat de bine si bibi Mara e sanatoasa si voioasa.

am mai avea nevoie sa diversificam pozitiile de alaptare. deocamdata alaptez doar stang in fund si ma termina durerea de epiziotomie , dar m-am obisnuit. am incercat sa o alaptez si stand pe o parte dar mi-e cam incomod , cred ca e si prea mica fetita pt pozitia asta. poate ma ajutati cu ceva sfaturi.

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? Ce va fac bebeii? felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiusorii, sa creasca mari si frumosi.
Bun venit viitoarelor mamici
Am si eu o intrebare: a fost cineva la cursul Alimentie complementara organizat de arcadia? Eu am tot primit mesaje de la ei dar nu am cum sa merg ..... nu am cu cine sa las puisorul.Eram curioasa ce se intampla acolo....
pupici dulci!

Mergi la inceput