Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui palomina Dezamagire mare, azi e meci ! Mai bine dorm! la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
lasttorrents.org si ai toate seriile
Alice_Elena spune:
ma fetelor mie nu mi se pare normal ca un doctor, homeopat sau cum o fi el, sa te certe ca ti-ai vaccinat copilul. mie nu mi se pare normal ca doctorul sa influenteze in vreun fel parintele. el trebuie sa te informeze pro si contra (nu doar pro, cum fac majoritatea) dar nu sa iti impuna sa il vaccinezi sau sa te certe ca de l-ai vaccinat..
ma duc sa mananc ca mi-e foame
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+
lalala13 spune:
ha ha georgia de 1 luna de zile am redescoperit si eu semintele si serialul desperate housewifes..asta e relaxul meu...nu mai macasem de 2-3 ani cred pe bune ca te mai linisteste
si asa e..cateodata esti atat de obsoita si parca vrei sa mai stai singura/singuri dar si fara astai mici, nu stiu , e atat de goala casa. noi cand mai ramenm singuri de multe ori ne intrebam oare ce o face acum sebi?
Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
lasttorrents.org si ai toate seriile |
sau vplay.ro si le vezi online fara sa le mai downloadezi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+
lalala13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alice_Elena
sau vplay.ro si le vezi online fara sa le mai downloadezi Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+ |
da da vplay si seminte rulzzzz
baby78 spune:
copilul meu inca are scune apoase si nu mananca mai nimic..Azi am fost tare fericita ca a mancat 2 banane si acum seara o bucatica de gratar..Si ca sa va zic ca refuza cu desavarsire laptele fara lactoza stiti cum am reusit sa ii dau 90ml? Cu seringa de panadol..Greu dar se merita sa stiu ca are ceva in stomac....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
lalala13 spune:
baby nu vreau sa te necajesc mai tare, insa sebi cand a refuzat ceva, ii facea rau. cand imi refuza laptele cu sau fara lactoza ori il vomita, ori il durea burta....fa-i orez, morcov fiert..si ia si probiotice. sunt foarte bune...noi facem scaune moi de 3 zile, dar masele/canini..de astea
lauri_ca spune:
Am fost si noi la dr., ne inscriem in categoria "musca":75 cm si 9 kg. Mi-a spus ca ROR-ul il pot amana pana la 2 ani asa ca nu-i nici o graba.
Cu mancarea nu stam prea grozav, am redus putin portia pt. ca ma enervam cand ii ramanea mult in castronel. Asa ii pun mai putin (cam 150 ml.) si sunt mai calma ca mananca aproape tot. Ma pacalesc singura...
ilinca79 spune:
I'm back
Iuliana sanatate multa lui Tudorel. La noi a fost f. bun Enterolactis (probiotic), desi trebuie pus in laptica, dar cred ca il poti dizolva in 10 ml si sa-i dai cu seringa.
Racusor sa se faca bine Andreiu. Bine ca ati descoperit care-i "buba" Ce frumos vb tu despre fini , sunt norocosi sa aiba asa o nasa
Lalala cucuiul lui Sebi!
Palomina somn usor, si tin pumnii sa se rezolve cat mai repede probleme lui Antonito cu rinichii!
Georgia ce pofta mi-e acum de seminte
Mi-a raspuns protectia copilului, cu privire la cazul fetitei batute. Dupa cum ma asteptam, e nevoie de numele si adresa familiei...din pacate eu stiu doar prenumele fetitei. Nu prea am idee cum sa fac rost de ele, mai ales ca nu prea mergem in parcul ala si nu ma cunosc cu alti parinti. Victo, daca esti pe faza, stii mai multe detalii?
Doamne in ce tara traim ...Centrul Judetean de Interventie a Copilului Abuzat are adresa de email de yahoo O fi fost facuta de angajate, ca deh, Consiliul Judetean nu are probabil bani pt. asa ceva Si totusi mi-au raspuns foarte prompt...
Merg la culcare, NB delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 baby nu vreau sa te necajesc mai tare, insa sebi cand a refuzat ceva, ii facea rau. cand imi refuza laptele cu sau fara lactoza ori il vomita, ori il durea burta....fa-i orez, morcov fiert..si ia si probiotice. sunt foarte bune...noi facem scaune moi de 3 zile, dar masele/canini..de astea ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
nu vrea sub nici o forma orez si morcov...Zici ca e otrava ..isi face sila si scuipa afara....Ieri a mancat dimineata 1 mar la cuptor ( nu a vrut mai mult) la pranz nimic...sau hai sa apun cu greu a mancat jumatate de lingurita de orez cu morcov si seara i-am dat cu seringa 60ml lapte fara lactoza
Azi a fost mai bine...2 banane dimineata la pranz un sfert de lingurita de orez cu morcov....apoi a mancat cu seringa 90 ml laptic si acum seara a mancat putin gratar si 90ml de laptic....El saracul ma trage de bluza ..dimineata nu am rezistat si i-am dat tzitzi mai ales ca erau pline si ma dureau...ca in vremurile bune...Stiu ca nu ar trebui sa il alaptez in conditiile astea dar nici nu am cum sa il intarc brusc...Nu e bine nici pentru mine nici pentru el...
E tare greu sa il vad cum se chinuie si a slabit cam 500grame...
Eu ii dau hirdasec si acum i-am luat sa ii dau si enterolactis buvabil plus ceai de menta de 2 ori /zi cam 200ml
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010